Creatief ondernemerschap in Surhuisterveen en Opende

door Yvonne
Creatieve ondernemers

Het coronavirus treft ons allemaal. Ziek of niet ziek. Zorgmedewerkers, vakkenvullers, schoonmakers en nog zoveel andere beroepsgroepen draaien overuren. Hun werk is topsport geworden.

Onzekere tijden

Maar veel mensen zitten thuis. Zij moeten met lede ogen toezien hoe hun werk tot stilstand is gekomen. Extra onzekere tijden voor ondernemers. Het is angstvallig stil geworden in hun geliefde zaak. Welke branche ook, het treft iedereen.  

Hoe ga je als ondernemer om met deze tijd? Hoe hou je je hoofd boven water?

Social media

Creativiteit lijkt één van de sleutelwoorden tot “succes” in deze moeilijke tijd. En social media blijkt, in deze tijd waarin ons digitale leven een vlucht neemt, belangrijker dan ooit. 

Ondernemers spelen hier op in en social media wordt overspoeld met acties en persoonlijke services. Zoveel acties, dat ik het overzicht kwijt begin te raken. En het algoritme van facebook (lees meer hierover in één van mijn vorige columns) zorgt er ook voor dat wij lang niet alles te zien krijgen. Tijd dus voor een verzamelblog!

Na mijn oproep op facebook heb ik verschillende leuke reacties gekregen. Aangevuld met acties die mij opvielen op social media heb ik het volgende overzicht gemaakt:

Kleding, lingerie en badkleding

Kleding gratis thuisbezorgd! Hoe handig is dat. Je kunt je kleding online uitzoeken en vervolgens thuislaten bezorgen. Wil je toch liever zelf naar de winkel, kijk voor de actuele openingstijden op haar site of social media . Ook personal shopping is mogelijk . Mathilda is bereikbaar op 06-13700006. 

De Fashion box! Aan de hand van een telefonische shopsessie worden jouw favoriete items bij elkaar gezocht door hun styliste. Ze sturen de Fashionbox (uiteraard zonder verzendkosten) naar je op! 

Uitgebreide uitleg en informatie over actuele openingstijden en acties vind je op hun social media .

Badkleding en lingerie gratis thuisbezorgd!

De zomer komt eraan. Dus nieuwe badkleding en/of lingerie hebben we allemaal nodig. Daarom is Trea’s Bodyfashion gewoon open. Wel aangepaste openingstijden: Dinsdag t/m vrijdags van 10 – 12 en van 13 – 17 uur. Zaterdags van 10-17 uur.  Kijk voor inspiratie en actuele tijden op haar social media 

Personal shopping! Naast de openingstijden kun je een afspraak maken voor personal shopping. Kijk voor het telefoonnummer en overige acties op hun social media 

Personal shopping en aangepaste openingstijden. Op hun social media plaatst Evelien Womenswear regelmatig post van de nieuwe voorjaarscollectie. Zit er wat voor je tussen? Neem contact met hun op en ze hangen het voor je klaar. 

Hobby en vrije tijd

We mogen er nog op uit en het mooie weer komt eraan. Dus haal de fiets maar van stal!

Wil je met een veilig gevoel op pad?  De E-Bike Fyts specialist heeft nu gratis haal- en breng service. Zodat jouw fiets nagekeken en ouderhouden kan worden terwijl jij gewoon thuis blijft! 

Ben je aan een nieuwe fiets toe? Geen probleem, kom gerust naar de winkel voor informatie of een proefrit. 

Voor actuele aanbiedingen en prijzen kunt u met de E-Bike Fyts specialist contact opnemen: 0512-221912

Lekker lezen! We hebben er de tijd voor. Bruna Surhuisterveen bezorgt bij een besteding van minimaal €12.50 je boeken of andere benodigdheden thuis. 

Ben je nog opzoek naar inspiratie voor een goed boek? Op boekrecensiesblog.nl vind je lekker leesbare recensies voor alle genre’s. 

Hubo Opende

Op hun site en op social media staan allemaal tips voor thuiswerken met kinderen: Gereedschapskist maken, moestuin aanleggen en nog veel meer. Leuk en educatief! 

Leker etenOosters Wokgerecht

Aangepaste winkeltijden en online bestellen! Vers brood thuisbezorgd. Net als op vakantie! Kijk voor actuele tijden en acties op hun social media

Chocolade post én lunchservice. Wil je een chocolade hart met foto van jou, je gezin of huisdier, versturen naar iemand waar je nu niet op bezoek kunt? Dat kan bij van der Bijl!  Kijk voor acties, openingstijden en mogelijkheden op hun social media

Thuis uit eten. Het kan. Friet- en eethuis de Lauwers bezorgd heerlijke maaltijden bij je thuis. kijk voor actuele openingstijden en acties op hun site en social media 

Geen lopend buffet, maar in samenwerking met slagerij de Toer gaat de Piramide On tour! Heerlijke maaltijden thuisbezorgd. Ook voor Pasen hebben ze een speciale paasbrunch samengesteld. Meer informatie vind je op hun social media

Een high tea to go! Hoe lekker is dat: met het mooie weer in eigen tuin een high tea? Nu te bestellen bij B&G. Voor meer lekkere inspiratie kun je terecht op hun social media. 

Interieur en Beauty

Tijd om met je interieur aan de slag te gaan? Maar geen idee hoe en wat? Estherslifestyle geeft regelmatig via haar social media antwoord op interieurvragen.

Nu bij de klant thuis adviezen geven niet mogelijk is, gaat ze zelf een online scholing volgen voor 3D ontwerpen . Dus zodra het weer kan, geeft ze jou bij een uitgebreid advies een 3-D ontwerp. Wil je weten hoe zo’n interieuradvies gaat? Lees er alles over in mijn blog: Je thuis voelen

Je haar knippen online wordt lastig. Maar je haar goed verzorgen en uitgroei bijwerken kan wel! Kijk voor verkooptijden en mogelijkheden op hun social media.  

Wil je een shampoo waarmee je je kleur langer behoudt en je haar beter verzorgd wordt? Lees hier mijn ervaring met de producten van Olaplex.

Met aangepaste openingstijden nog gewoon open. Maar het liefste graag op afspraak langskomen! 

Op hun social media proberen ze je zoveel mogelijk te inspireren en leggen het voor je klaar, zodat je het op afspraak kunt komen ophalen. Bezorgen kan ook.  

Nog veel meer acties!

Ik ben mij er terdege van bewust dat ik lang niet alle winkels en acties genoemd heb. In Surhuisterveen en Opende is een groot en divers winkel aanbod. Mocht je nog wat toe willen voegen? Plaats het hieronder in een reactie. (Door scrollen tot onder aan de pagina)

Ook kunnen bovenstaande acties in de loop van de tijd wijzigen en veranderen. Dus hou vooral de site en social media van jouw favoriete winkel goed in de gaten! 

Ga je er op uit om je favoriete winkel te bezoeken? Kijk goed om je heen welke winkels er nog meer open zijn en stap even binnen. Alle winkels voorzien prima in mogelijkheden om veilig te winkelen conform de RIVM richtlijnen tijdens deze corona crisis. En elke winkel is bereid mee te denken met zijn of haar klanten. Neem gerust contact met ze op om te vragen naar de mogelijkheden. 

Voor actuele acties en openingstijden kun je ook terecht op de site surhuisterveen.com  

 

 

 

You may also like

4 reacties

Rianne Poortvliet 3 april 2020 - 05:13

Misschien is het leuk om box 11 te noemen? Ontdek het in onze winkel en webshop,
Met ons ruime assortiment aan stoere, industriële, brocante, vintage, patina en nieuwe producten. Inmiddels anderhalf jaar open. Op de nije jirden gevestigd.

Beantwoorden
Yvonne 3 april 2020 - 07:32

Hallo Rianne.

Leuk dat je reageert! Ik wil box 11 zeker vermelden. Hebben jullie een speciale actie of aanbieding in deze tijd? Want daar gaat mijn blog over: creatief ondernemerschap tijdens het coronavirus. Dan hoor ik het graag van je en voeg ik het aan mijn blog toe.

Groet Yvonne

Beantwoorden
Gerben Visser (BOX11) 14 april 2020 - 18:39

Wij hebben nu een actie lopen, klanten kunnen nu online bestellen met een kortingscode die wij op onze sociale media hebben geplaatst. Vullen ze deze code in dan krijgen ze 10 procent korting op hun aankopen. De actie loopt tot zaterdag 18 april 2020.

Beantwoorden
Yvonne 15 april 2020 - 06:55

Altijd mooi meegenomen tien procent korting!

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.