Je knapt er zo van op: de schoonheidsspecialiste!

door Yvonne
de schoonheidsspecialiste

Ja, we mogen weer. Na maanden van afzien kunnen we eindelijk meer op pad. Een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialiste is ook weer toegestaan. Gelukkig!

Toestemming nodig

Zodra Mark Rutte toestemming gaf, ben ik gaan appen met mijn schoonheidsspecialiste Ria. Nog nooit eerder heb ik toestemming nodig gehad om bij haar een afspraak te maken… Vanaf mijn puberteit bezoek ik al regelmatig de schoonheidsspecialiste. Ooit begonnen als noodzakelijk kwaad voor mijn acne, nu is het een twee maandelijks terugkerend verwen ritueel. Pure, welverdiende luxe voor mijzelf.

Tijd voor jezelf

Een tijd lang heb ik door allerlei omstandigheden minder tijd aan mijzelf besteed. Daarmee verdwenen ook de bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste. Tot ik besefte dat ik mijzelf en mijn huid echt tekort deed. De ‘tand des tijds’ speelde daarbij ook een rol. Je huid verandert naarmate je ouder wordt. Wenkbrauwen worden een keer zo breed, poriën raken eerder verstopt en het fluweel zachte babyhuidje is jaren geleden al vertrokken.

De schoonheidsspecialiste
Beauty producten te koop bij Ria

Ria’s Beauty & Nails

Om weer enige fleur aan mijn gezicht te geven ben ik begonnen met het regelmatig laten verven van wenkbrauwen en wimpers. Maar de laatste tijd kies ik steeds vaker weer voor een uitgebreide gezichtsbehandeling. Een verwen en rust moment voor mijzelf. En bij Ria van Ria’s Beauty & Nails geniet ik elke keer weer!

Kiezen voor plus

De schoonheidsspecialiste

Je kan bij Ria voor verschillende beauty behandelingen terecht. En na deze lange tijd van niets mogen en kunnen was ik absoluut aan een plus behandeling toe! Daarom heb ik deze keer voor de beauty plus behandeling gekozen. Een uitgebreide gezichtsbehandeling met een massage van gelaat, decolleté, nek en schouders. Echt zo heerlijk! Regelmatig zak ik tijdens de massage ver weg. Weg uit het hier en nu, weg uit mijn drukke hoofd. Veel te snel is de massage voorbij. De tijd zit er weer op.

Heerlijk bijkomen

Terwijl de heerlijke verzorgingsproducten in mijn huid trekken, verwent Ria mij nog met een lekker kop thee. Langzaam kom ik terug in het hier en nu. Terwijl ik rond kijk zie ik in de kast alle kleuren shellac nagellak keurig op een rij staan. In mijn hoofd begint keuzestress op te komen. Welke kleur zal ik deze zomer voor mijn teennagels kiezen? Dat keuze moment kan ik nog een paar maanden voor mij uit schuiven.

Voor ik naar huis ga plan ik een nieuwe afspraak voor mijn wenkbrauwen en voeten in. Want door al het werk op onze ‘hobby boerderij’ beginnen mijn voeten er iets anders uit te zien dan ik gewend ben.

Extra luxe

Meer mogelijk

Bij Ria kun je niet alleen terecht voor gezichtsbehandelingen. Ook voor hand- en voetverzorging kun je gerust een afspraak maken. En wil je dat je nagellak langer dan een paar dagen blijft zitten? Dan is shellac iets voor jou. Ria kan je precies vertellen hoe het werkt. Ze heeft altijd de nieuwste kleuren en trends op nagelstyling gebied in haar salon.

shellac
Schellac

Ook zin in een moment voor jezelf? Neem contact op met Ria voor alle mogelijkheden of neem een kijkje op haar site www.ria-bn.nl

Meer beauty inspiratie op overyvonne.nl vind je hier

Wil je op de hoogte blijven van alle tips om van elke dag een mooie dag te maken? Volg www.overyvonne.nl op facebook of instagram. Ik schijf regelmatig over uitjes, wandelroutes, leuke winkels en nog veel meer in de provincies Groningen en Friesland.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.