Boekrecensie

Je bent geweldig’ van Jill Mansell, is een boek vol liefde, afscheid nemen, keuzes maken en een onverwachte toekomst.

Hallie weet heel goed hoe haar toekomst er uit ziet: Zorgelijk. Leven met de dag, niet denken aan de toekomst. Dat is waar ze, door haar ziekte, goed in is geworden. En net doen alsof je op vakantie bent of op een terras zit wanneer je beste vriendin Bea je belt met de vraag: wat ben je aan het doen? Dit houdt haar leven leuk, net als het bijhouden van haar geheime website en …. het stiekem dromen over haar grote onbereikbare liefde: Luke. 

Flo daarentegen geniet van het leven, doet het werk waar ze bewust voor gekozen heeft en geniet van haar grote liefde Zander. Het perfecte plaatje. Tot dat ene moment, wanneer Lena, de zus van zander, weer eens zijn hulp nodig heeft.

De derde hoofdpersoon van het boek: Tasha durft amper van haar grote liefde Rory te genieten. Zijn passie voor avontuurlijke sporten bezorgt haar nachtmerries. Uit angst dat hem iets overkomt is ze overbezorgd en niet van plan mee te doen aan zijn manier van adrenaline kicks. Totdat ze onder grote druk besluit te gaan parachutespringen. Vanaf dat moment verandert haar leven drastisch. 

Lees mijn recensie verder op boekrecensiesblog.nl

Dit boek is ook verkrijgbaar is een speciale dyslexie uitgave.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)