Over Yvonne

door Yvonne

Welkom op mijn website www.overyvonne.nl. Ik ben benieuwd wat jou op mijn site gebracht heeft en wat maakte jou nieuwsgierig naar de persoon achter overyvonne? Om je nieuwsgierigheid te beantwoorden zal ik  over mijzelf vertellen.

OverYvonne

Ik ben Yvonne, getrouwd, heb twee puberkinderen. Ik ben verpleegkundig kwaliteitsadviseur bij een zorgorganisatie en woon op de grens van Friesland en Groningen. Een paar jaar geleden ben ik de leeftijdsgrens van veertig gepasseerd. Uiteraard hebben we dat groots gevierd!

En dat past bij mijn motto: leef, geniet en maak er wat moois van. Via overyvonne.nl deel ik alle leuke en mooie dingen van het leven met je. Want ook al is niet elke dag mooi, elke dag kan wel iets moois hebben. Soms komt het op je pad, soms moet je er wat meer moeite voor doen.

Uitjes in Groningen en Friesland

Vaak vergeten we hoe mooi het in onze eigen omgeving is. Daarom richt ik mij vooral op al het moois dat Groningen en Friesland biedt. Dus ben je opzoek naar uitjes in Groningen of Friesland? Of kom je op vakantie in het mooie Westerkwartier en wil je tips voor een dagje uit in het Noorden? Hier op de site vin je de net even andere uitjes, wandelroutes en winkeltips.

Elke dag een mooie dag

Naast uitjes in het Noorden vind je hier op Overyvonne ook lekkere makkelijke recepten, boekentips en reviews van producten of films. Gewoon kleine dingen waar je blij van wordt en wat helpt om van elke dag een mooie dag te maken!

Lieve lezer, geniet van mijn verhalen en tips en laat je inspireren om van elke dag een mooie dag te maken!

Groetjes Yvonne

Tot slot: Regelmatig word ik gevraagd een artikel, boek, service of iets anders uit te proberen in ruil voor een recensie of een blog. Onder het kopje disclaimer leg ik je uit hoe ik hier mee om ga.

OverYvonne