Over Yvonne

door Yvonne

Welkom op mijn website. Ik ben benieuwd wat jou op mijn site gebracht heeft en wat maakte jou nieuwsgierig naar de persoon achter overyvonne?Om je nieuwsgierigheid te beantwoorden zal ik  over mijzelf vertellen.

Ik ben Yvonne, getrouwd, heb twee puberkinderen , verpleegkundige en woon op de grens van Friesland en Groningen in een woonboerderij. Een paar jaar geleden ben ik de leeftijdsgrens van veertig gepasseerd. Uiteraard hebben we dat groots gevierd!

En dat past bij mijn motto: leef, geniet en maak er wat moois van. Via overyvonne.nl deel ik alle leuke en mooie dingen van het leven met je. Want ook al is niet elke dag mooi, elke dag kan wel iets moois hebben. Soms komt het op je pad, soms moet je er wat meer moeite voor doen.

Vaak vergeten we hoe mooi het in onze eigen omgeving is. Daarom richt ik mij vooral op al het moois dat Groningen en Friesland biedt. Maar regelmatig schrijf ik ook ‘over deze grenzen heen’. 

Misschien kan ik je inspireren om ook jouw leven net iets mooier te maken.

Lieve lezer, geniet van mijn verhalen en maak er een mooie dag van!

Groetjes Yvonne

Tot slot: Regelmatig word ik gevraagd een artikel, boek, service of iets anders uit te proberen in ruil voor een recensie of een blog. Onder het kopje disclaimer leg ik je uit hoe ik hier mee om ga 

OverYvonne