Over Yvonne

door Yvonne

Welkom op mijn website. Ik ben benieuwd wat jou op mijn site gebracht heeft en wat maakte jou nieuwsgierig naar de persoon achter overyvonne?

Om je nieuwsgierigheid te beantwoorden zal ik wat over mijzelf vertellen. Ik ben Yvonne (duhhh), getrouwd, heb twee puberkinderen en ben werkzaam als verpleegkundige en woon op de grens van Friesland en Groningen. Een paar jaar geleden ben ik de leeftijdsgrens van veertig gepasseerd. Uiteraard hebben we dat groots gevierd!

Want dat is mijn motto: leef, geniet en maak er wat moois van. Via overyvonne.nl deel ik alle leuke en mooie dingen van het leven met je. Want ook al is niet elke dag mooi, elke dag kan wel iets moois hebben. Soms komt het op je pad, soms moet je er wat meer moeite voor doen.

Omdat we vaak vergeten hoe mooi het leven dicht bij ons is, richt ik mij vooral op al het moois dat Groningen en Friesland ons biedt. Maar regelmatig¬†schrijf ik ook ‘over deze grenzen heen’.¬†

Op overyvonne deel ik al mijn mooie dingen met jou! Misschien kan ik je inspireren oom ook jouw leven net iets mooier te maken.

Lieve lezer, geniet van mijn verhalen en maak er een mooie dag van!

Groetjes Yvonne

Tot slot: Regelmatig word ik gevraagd een artikel, boek, service of iets anders uit te proberen in ruil voor een recensie of een blog. Alleen producten waar ik 100% achter sta en tevreden over ben zal ik op mijn site plaatsen. Ook laat ik je duidelijk weten wanneer het om reclame of promotie gaat door dit in de blog of recensie te vermelden

OverYvonne