Disclaimer

door Yvonne
Disclaimer

Hoe ga ik om met gekregen producten en betaalde diensten?

Regelmatig word ik gevraagd een artikel, boek, service of iets anders uit te proberen in ruil voor een review of een recensie. Alleen wanneer ik voor 100% achter het product of dienst sta en zal ik hierover iets op mijn site plaatsen. Ook laat ik je duidelijk weten wanneer het om reclame of promotie gaat door dit in de blog of recensie te vermelden

Gekregen producten

Wanneer ik gevraagd wordt om een product te promoten via een review, dan zal ik dit alleen doen wanneer ik volledig achter dit product sta. En wanneer het product bij mij en mijn site past. En uiteraard als inspiratie voor jou als lezer kan zijn. Voor deze reviews krijg ik niet betaald. Alleen het product ontvang ik in ruil voor een review. In de blog over dit artikel vermeld ik altijd dat het om een review artikel gaat.

Affiliatie links

Op dit moment maak ik gebruik van affiliatie links van bol.com en TradeTracker. Hoe werkt dit? In een bericht vind je links naar producten die relevant zijn bij het artikel. Wanneer jij op die link klikt op die site iets besteld, krijg ik een klein percentage van het bedrag dat jij besteed. Dit kost jou niets extra’s. Maar levert mij iets geld op waarmee ik (een deel) van de kosten van mijn website kan betalen.

Eigen initiatief

Wanneer ik een product zelf gekocht heb en ik ben er enthousiast over, dan deel ik dat uiteraard ook  graag met jou. Dit doe ik op volledig eigen initiatief, zonder belangenverstrengeling van de producent.

Het doel van mijn site zal altijd blijven om jou als lezer een mooie dag te bezorgen. Het delen van mijn ervaring om jou te inspireren dat is waar ik het voor doe. Heb jij hierover nog vragen? Of heb je inspiratie voor een leuk artikel? Neem dan gerust contact met mij op door een mail te sturen naar info@overyvonne.nl

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.