Samenwerken met een blogger! Ik help je graag!

door Yvonne
Samenwerken met een blogger

Wil jij graag samenwerken met een blogger? Dan help ik je graag. Of je nu je bedrijf, product of dienst meer bekendheid wilt geven, of met je website een betere positie in Google wilt, door een samenwerking met mij als blogger (influencer) bereik je altijd meer klanten!

De kracht van samenwerken met een blogger!

Een samenwerking met een blogger is kiezen voor een groter bereik! En dus meer klanten of lezers voor jouw bedrijf, product en/of website. En dat is wat jij wilt als ondernemer. Maar hoe werkt samenwerken met een blogger nou precies? Ik leg het je uit.

Verschillende keuzes voor samenwerkingen

Er zijn heel veel verschillende manieren om met een blogger samen te werken. Ik heb mij gespecialiseerd in twee manieren van samenwerken:

  1. Het schrijven van een informatief artikel
  2. Een blog met een product review

1: Informatief artikel

Kies je voor een informatief artikel, dan schrijf ik een blog of tekst over jouw bedrijf, website, visie of een algemeen verhaal over je producten en/of diensten. Samen kijken we waar jouw klanten naar op zoek zijn en welke informatie zij graag willen lezen in het artikel. Dit verwerk ik dan in de blog zodat jouw klanten de informatie krijgen waar ze naar opzoek zijn.

2: Product review

Een andere optie voor een samenwerking is een product review. Hiervoor test ik een product, dienst of service van jouw bedrijf en daarover schrijf ik een eerlijke review. Ook hierbij gaan we vooraf samen overleggen welke informatie jouw klant graag wil hebben over het product. Deze informatie verwerk ik in mijn review.

Schrijven vanuit mijn eigen eerlijke ervaring

Gaan wij samenwerken zodat jouw bedrijf nog meer klanten bereikt? Dan kom ik graag bij je langs in je bedrijf, test ik je product of dienst of we gaan een uitgebreid gesprek aan over jouw website! Door jouw dienst zelf te ervaren kan ik een eerlijke en echte review of tekst schrijven waarmee ik de klant inspireer. En dat is waar klanten en lezers behoefte aan hebben!

SEO proof blog: goed vindbaar voor jouw klant!

Naast een eerlijk en oprecht artikel, schrijf ik mijn blogs ook altijd SEO proof. Misschien zegt de term SEO jou niet heel veel, en jouw klant zeker niet. Maar SEO is niet meer of minder dan goed vindbaar zijn in de zoekmachines. Onder andere Google is een zoekmachine waarop jou klant opzoek gaat naar producten of diensten die hij/zij nodig heeft. Door mijn teksten zo te schrijven dat ze optimaal vindbaar zijn in bijvoorbeeld Google, is de kans groot dat jouw klant via mijn blog bij jou terecht komt en uiteindelijk bij jouw bedrijf, product of dienst.

Unieke en goed leesbare teksten

Naast SEO-proof zijn mijn artikels en blogs altijd unieke teksten die ik zelf schrijf. De teksten zijn makkelijk leesbaar voor iedereen, aansprekend en inspirerend. Mijn doel is altijd om de lezer door mijn teksten te enthousiasmeren, informeren en te inspireren.

OverYvonne blogger

Verwachtingen van samenwerken met een blogger

Het is wel belangrijk om bij een SEO-proof samenwerking de juiste verwachting te hebben. SEO is namelijk een dieseltje. Dat betekent dat een blog tijd nodig heeft om hoog in Google te komen. Voordeel is dat de blog ook op de lange termijn goed vindbaar is. Dus een samenwerking met mij levert je ook in de toekomst iets op! Heb je op de vindbaarheid in Google zelf invloed? Ja, door de review of blog zoveel mogelijk op social media te promoten geef je het direct een goede boost en bereik je jouw klant sneller!

Resultaat van SEO proof schrijven op de lange termijn

Als voorbeeld van het effect van samenwerken met mij als blogger, inzicht in de resultaten van een samenwerking met een schoonheidssalon over Geneo huidverzorging. Deze blog scoort ook na bijna 2 jaar nog steeds hoog in Google zonder een extra campagne of promotie:

Blog Geneo huidverzorging na 2 jaarResultaat
BereikRuim 2500 lezers per jaar zonder extra promotie
SEODe blog én afbeeldingen staan op pagina 1 van google

Kosten voor het schrijven van een blog of review

Natuurlijk wil je naast dat wat een samenwerking jou aan promotie oplevert, ook graag weten wat het je kost. Een exacte prijsopgave kan ik hier niet geven. Dat is afhankelijk van de afspraken rondom de samenwerking. Ik vertel je via een persoonlijk bericht hier graag meer over.

Wil je met mij samenwerken?

Heb ik je enthousiast gemaakt om met mij samen te werken? Leuk! Je kunt via het contactformulier contact met mij opnemen. Vertel in het formulier iets over je bedrijf en geef in het formulier aan welke manier van samenwerken je aanspreekt en welk product of dienst je graag wil promoten. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. In een gesprek bespreken we vervolgens de mogelijkheden, wensen en kosten voor de samenwerking.

Meer weten over Yvonne?

Ben je door dit alles nieuwsgierig geworden naar Yvonne achter overYvonne? In het menu: Overyvonne lees je meer over mij en waarom ik vooral schrijf over al het moois in en uit Groningen en Friesland!

Blogger uit Groningen en Friesland
OverYvonne