Mijn ervaring met de Max Pro Twist krultang

door Yvonne
Max pro twist krultang

Een levendige bos krullen. I want that!! Daarom ben ik zo blij met de Max Pro Twist krultang. Hiermee tover ik mijn steile lokken binnen vijf minuten om in dansende krullen. Wil je dit ook? Lees dan verder.

Welke krultang is het beste?

Al jaren heb ik een krultang in huis liggen die ik nooit gebruik. Waarom niet? Mijn haar is na gebruik net een poedelkapsel met verschroeide punten. Dan loop ik liever rond met mijn natuurlijke steile lokken. Maar omdat ik toch altijd dat willen hebben wat ik niet heb, die bos dansende krullen, heb ik mijn kapster tijdens een van mijn afspraken gevraagd: wat is de beste krultang? En welke krultang is het minst schadelijk voor je haar? En zo liep ik even later met een keurig geknipt kapsel en een Max Pro Twist krultang de kapsalon uit.

Max Pro Twist krultang

Waarom is deze krultang zo goed? De krultang is gemaakt van keramiek en toermalijn. Hierdoor beschadigd je haar minder snel tijdens het krullen. Ook zorgt dit materiaal ervoor dat je haar na het krullen een mooie glans heeft. Geen krullende pluizenbol op je hoofd. Maar gewoon , echt dansende en glanzende krullen.  

Max pro twist krultang
De Max Pro Twist krultang

Hoe werkt de Max Pro Twist krultang?

Eén van de andere grote voordelen van deze krultang is dat het zonder klepje werkt. Bij de meeste krultangen klem je je haar vast met een klepje. Met als resultaat een afdruk in je krullen. Zelf heb ik regelmatig haarlokken iets te ver door geschroeid met zo’n klepje. En daar wordt je haar echt niet beter van.

Omdat er geen klepje op zit, moet je zelf je haarlok vasthouden. Bij de krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd. De tang wordt goed heet en met de handschoen bescherm je je handen.

Verschillende temperatuurstanden

Nog een handigheidje: je kan de temperatuur instellen tussen de 180-220 graden. Op het digitale display kun je de temperatuur aflezen. En wat de krultang helemaal top maak: binnen 4 seconden is hij op temperatuur. Ideaal wanneer je ineens een slag of krul in één van je haarlokken wilt hebben.

Gebruiken met handschoen.

Mijn ervaring met de max pro twist krultang

Het houdt maar niet op met de voordelen van deze krultang. Want weet je, je hebt meerdere dagen plezier van je krullen. Ik klink nu net als zo’n TV reclame: ‘It’s Amazing!’ Maar echt, ik kan niet anders dan ook over dit punt enthousiast zijn. Hoewel de krul na 1 dag echt over gaat in een flinke slag, blijft mijn haar een aantal dagen meer volume houden. En dat is wat mijn blonde bosje echt wel kan gebruiken.

De beste krultang
Krullenbos waar ik blij van wordt.

Is de prijs het waard?

De aanschafprijs van de Max Pro Twist krultang is eentje om over na te denken. Hij is prijziger dan de huis tuin en keuken krultangen. Maar dat is deze krultang echt meer dan waard. Vooral omdat de hitte je haar niet beschadigd en de krul lang blijft zitten. ‘It’s Amazing’

Waar koop je de Max Pro Twist krultang?

Wil jij ook meer krul en volume? De krultang is te koop bij kapsalon Kreatief in Opende. Of via de bol.com link onderaan op deze pagina.

En om helemaal weer wat fluf in je haar te krijgen, zijn goede verzorgingsproducten onmisbaar. Ik ben fan van de producten van Olaplex haarproducten.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.