Max Pro Twist krultang voor Professioneel gekruld haar

door Yvonne
Max pro twist krultang

Een levendige bos krullen. I want that!! Daarom ben ik zo blij met de Max Pro Twist krultang. Hiermee tover ik mijn steile lokken binnen vijf minuten om in dansende krullen. Wil je dit ook? Lees dan verder.

Max Pro Twist krultang

Wat maakt deze Max Pro Twist krultang zo anders dan andere krultangen? De krultang is gemaakt van keramiek en toermalijn. Hierdoor beschadigd je haar minder snel tijdens het krullen. Ook zorgt dit materiaal ervoor dat je haar na het krullen een mooie glans heeft. Geen krullende pluizenbol op je hoofd. Maar gewoon , echt dansende en glanzende krullen.  

Max pro twist krultang
De Max Pro Twist krultang

Zonder klepje

Eén van de andere grote voordelen van de Max Pro Twist krultang is dat het zonder klepje werkt. Bij de meeste krultangen klem je je haar vast met een klepje. Met als resultaat een afdruk in je krullen. Zelf heb ik regelmatig haarlokken iets te ver door geschroeid met zo’n klepje. En daar wordt je haar echt niet beter van.

Met handschoen

Omdat er geen klepje op zit, moet je zelf je haarlok vasthouden. Bij de krultang wordt een hittebestendige handschoen geleverd. De tang wordt goed heet en met de handschoen bescherm je je handen.

Verschillende temperatuurstanden.

Nog een handigheidje van de Max Pro Twist krultang: je kan de temperatuur instellen tussen de 180-220 graden. Op het digitale display kun je de temperatuur aflezen. En wat de krultang helemaal top maak: binnen 4 seconden is hij op temperatuur. Ideaal wanneer je ineens een slag of krul in één van je haarlokken wilt hebben.

Langdurige krul

Het houdt maar niet op met de voordelen van deze krultang. Want weet je, je hebt meerdere dagen plezier van je krullen. Ik klink nu net als zo’n TV reclame: ‘It’s Amazing!’ Maar echt, ik kan niet anders dan ook over dit punt enthousiast zijn. Hoewel de krul na 1 dag echt over gaat in een flinke slag, blijft mijn haar een aantal dagen meer volume houden. En dat is wat mijn blonde bosje echt wel kan gebruiken.

Is de prijs het waard?

De aanschafprijs van de Max Pro Twist krultang is eentje om over na te denken. Hij is prijziger dan de huis tuin en keuken krultangen. Maar dat is de Max Pro Twist echt meer dan waard. Vooral omdat de hitte je haar niet beschadigd en de krul lang blijft zitten. ‘It’s Amazing’

Ook hebben?

Wil jij ook meer krul en volume? De krultang is te koop bij kapsalon Kreatief in Opende. Naast de krultang kun je daar ook alle stylingsproducten kopen om je haar nog langer in model te houden.

En om helemaal weer wat fluf in je haar te krijgen, zijn goede verzorgingsproducten onmisbaar. Ik ben fan van de producten van Olaplex. Waarom? Je leest het hier.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.