Geneo huidverzorging. Mijn ervaring: minder rimpels zonder operatie.

door Yvonne
Geneo huidverbetering

Geneo huidverzorging. Wat is het en helpt het echt? In deze blog vertel ik je alles over mijn ervaring met deze nieuwe huidverbeteringsbehandeling.

Waarom geneo huidverzorging?

Waarom ik voor geneo huidverzorging heb gekozen? Laat ik maar direct eerlijk zijn. Er zitten ‘gezellig’ wat kraaienpootjes rond mijn ogen, mijn wangen zakken, ik heb soms wallen waar je niet om heen kunt en mijn huid voelt droger aan. Kortom, de tand des tijds begint zijn sporen achter te laten. En ik wordt er niet blij van. Natuurlijk ben ik blij dat ik ouder mag worden, maar graag wel een beetje fris en fruitig. Bij DG beautysalon in Opende is dat nu mogelijk door middel van Geneo huidverzorging!

En hoe is het met jouw huid nu je ouder wordt? Wil jij ook een frissere uitstraling en minder rimpels zonder operatie of botox? Wie weet is geneo huidverzorging ook wel wat voor jou! Mijn ervaring met Geneo deel ik graag met je.

Minder rimpels zonder operatie

Gelukkig is er tegenwoordig veel mogelijk qua huidverbetering op een natuurlijke manier. Zonder snijwerk. Danielle, van DG Beautysalon in Opende, maakt gebruik van het Geneo apparaat voor huidverbetering en huidverzorging.

Door behandelingen met het Geneo apparaat wordt je huid op een natuurlijke manier aan het werk gezet. Hierdoor verbetert je huid van binnenuit. Dit helpt rimpels en lijntjes te verminderen en het zorgt voor een frissere uitstraling. Deze natuurlijke manier van huidverbetering spreekt mij erg aan. Dus ik maakte een afspraak en onderging een behandeling.

Geneo huidverzorging informatie.

De behandeling

Voor de behandeling legt Danielle mij alles duidelijk uit. Ze vertelt wat ik wel en niet verwachten kan. En hoe de behandeling met het Geneo apparaat werkt. De volledige Geneo behandeling die ik krijg, blijkt te bestaan uit drie fasen:

Oxygeneo

Dit eerste deel van de behandeling zorgt voor meer zuurstof in je huid. Daardoor verbetert de huidstructuur en het zorgt voor een gladdere en stralende teint.

TriPollar

Met geavanceerde radiofrequentie wordt je huid en diepere huidlagen verwarmd. Collageenvezels trekken hierdoor samen met een strakkere huid als resultaat.

Ultrasoon cel stimulatie

De derde en laatste fase van de behandeling werkt op celniveau. De huidlagen worden iets geopend waardoor actieve ingrediënten en werkstoffen dieper in je huid doordringen. Dit zorgt onder andere voor een betere vochtbalans en verzacht en kalmeert de huid.

Geneo huidverbetering.

Genieten ondanks intense behandeling

Ondanks dat fase 1, de Oxygeneo behandeling, tintelingen geeft die best intens zijn, is het echt genieten. Als bonus krijg je tussen de tweede en derde fase in, een heerlijk masker om je huid weer tot rust te brengen. Al met al lig ik twee uur bij Danielle in de stoel. En dat is elke minuut genieten.

Ervaring met Geneo
Ervaring met Geneo huidverbetering

Mijn ervaring met Geneo

Na één behandeling met Geneo zijn natuurlijk niet al mijn rimpels en oneffenheden weg. Deze natuurlijke manier van huidverbetering, vraagt herhaling en onderhoud. En toch zie ik, na één behandeling, al wel verschil: mijn kraaienpootjes zijn iets minder diep en mijn fronsrimpels zijn echt minder zichtbaar! Daarnaast voelt mijn huid voller en strakker. Al met al is mijn ervaring met Geneo na een eerste behandeling erg positief.

Resultaat van Geneo behandeling
Voor en na één behandeling. Vooral de fijne lijntjes rondom mijn ogen zijn verminderd.

Aantal behandelingen met Geneo

Wil ik nog meer en een blijvend resultaat, dan zijn er meer behandelingen nodig. Het totaal aantal behandelingen is afhankelijk van je huid, leeftijd en leefstijl. Ieder huidtype reageert weer anders. Aan het begin is een kuur van vier tot zes keer aan te raden voor het beste resultaat. Na deze kuur is regelmatig een onderhoudsbehandeling nodig omdat je huid steeds vernieuwt.  

Meer informatie

Heeft mijn positieve ervaring met Geneo je enthousiast gemaakt om ook je huid te verbeteren? Wil je minder kraaienpootjes of heb je pigment vlekken waar je graag afscheid van wilt nemen? Neem vrijblijvend contact op met Danielle van DG Beautysalon in Opende. Ze informeert je graag.

Wil je meer natuurlijk beauty inspiratie? Lees alles over mijne ervaring met de Olaplex haarproducten op deze site.

Of kijk onder menu: inspiratie beauty voor nog meer tips om er fris en fruitig uit te blijven zien! Ook voor zero waste verzorgingsproducten.

Update na drie dagen: mijn huid voelt nog steeds heerlijk zacht aan. Het trekt minder en het effect van de behandeling is nog goed zichtbaar!

Creëer je eigen beautysalon sfeer thuis:

*Affiliatie link 

You may also like

Reageren op deze blog

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.