Heeft je kat huidproblemen? Visolie met Omega 3 kan helpen

door Yvonne
Kat huidproblemen

Heeft je kat huidproblemen of een slechte vacht? Visolie met Omega 3 van Ecodiervoeding.nl helpt bij het ondersteunen van de algehele lichamelijke gezondheid van je kat. Daarmee is de visolie op basis van zalm een goede aanvulling op de dagelijkse voeding van je huisdier. Zeker bij huid- en/of vachtproblemen.

Kat met huidproblemen

Heeft je kat een droge huid, jeuk of huidschilfers? Dat kan erg vervelend zijn. Zeker voor de kat, maar ook voor jou als baasje. Je wilt dat je huisdier gezond en fit is. En er goed verzorgd uitziet. Maar wat kun je doen bij een kat met vachtproblemen of huidklachten? Allereerst is het belangrijk om een lichamelijke oorzaak uit te sluiten. Raadpleeg daarvoor altijd de dierenarts.

Voeding voor katten met huidproblemen

Daarnaast is het goed om naar de voeding van je kat met huidproblemen te kijken. Past de voeding goed bij de behoefte van je kat? Krijgt het alle voedingsstoffen binnen die nodig zijn? Een extra aanvulling van visolie met Omega 3 kan net het beetje extra zijn wat je kat met huidproblemen nodig heeft. De Visolie van Ecodiervoeding.nl is een aanvulling op de dagelijkse voeding met snel resultaat. Deze visolie bevat pure zalmolie en is 100% natuurlijk en zit boordevol essentiële Omega 3 vetzuren.

Omega boost ecodiervoeding
Visolie met Omega 3 van Ecodiervoeding.nl

Is visolie met omega 3 goed voor katten?

De visolie van EcoPedz is geschikt voor katten met huidproblemen. Maar ondersteunt ook bij het versterken van het immuunsysteem en hart en bloedvaten. Heeft je kat een doffe vacht? Visolie met Omega 3 kan helpen de vacht van je huisdier weer te laten glanzen. De EcoPedz visolie bevat ook vitamine A en D voor ondersteuning van het gezichtsvermogen en soepele spieren.

Toedienen van omega 3 visolie aan katten, mijn ervaring

Naast dat de visolie van EcoPedz goed voor je kat is, is deze ook erg makkelijk in gebruik. Op de flacon zit een handig doseersysteem. Door te knijpen in de fles vult het reservoir zich. Je kan de dosering nauwkeurig afmeten. Giet de dosering over de brokken van je huisdier en ze eten het met smaak op. De smaak van de omega is zelfs voor moeilijk etende huisdieren onweerstaanbaar. Zelf heb ik het gewoon in de lege voerbakjes gedaan en de katten likken het bakje helemaal schoon!

Omega 3 en 6 voor de kat
Onweerstaanbaar lekker!

Hoeveel visolie heeft je kat per dag nodig?

Voor een optimaal effect van visolie bij huidproblemen van je kat is de juiste dosering erg belangrijk. Met onderstaand schema van EcoPedz geef je je kat per dag voldoende visolie met omega 3:

HuisdierDosering per dag
Kat > 10 kg10 ml
Kat < 10 kg5 ml
Dagelijks doseringsschema

Visolie met omega 3 bestellen

Wil je ook de 100% natuurlijke visolie met Omega 3 toevoegen aan de voeding van je kat? Kijk op Ecodiervoeding.nl voor meer informatie en voor het bestellen van de visolie: Ecodiervoeding Omega 3 en 6

Nog opzoek naar de juiste voeding voor je kat?

Twijfel je of je de juiste voeding aan je kat(ten) geeft? Lees in de blog: Kitten verzorgen alles over de juiste voeding voor je kat.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.