The 80’s meets Grunn

door Yvonne
Edwin Evers BAnd

Edwin Evers Band ‘builds the city on rock and roll

Oosterpoort Groningen. De plek waar de Edwin Evers Band zaterdagavond een tribute aan de jaren tachtig ten gehore bracht. Een gemêleerd gezelschap herbeleeft de iconische jaren 80. Van jong tot oud, van zanger tot ‘plat proater’. Leeftijd blijkt geen rol te spelen in herkenning van de hits. Jongeren die deze muziek alleen gehoord kunnen hebben ‘vanuit de baarmoeder’, swingen en zingen vrolijk mee.

Topavond!

Edwin Evers

Herkenbare tv fragmenten van onder andere Zeg ‘ns aaa, het journaal en André van Duin brengen het publiek aan het begin van de show, direct iin de jaren 80. Wat volgt is een aan één schakeling van hits: Phill Collins, Prince, Bruce Springsteen en nog veel meer ‘artiesten’ volgen elkaar in rap tempo op. Zodra de eerste noten van de hit  ‘the promise you made’ gespeeld worden, zijn alle beloftes over deze show waargemaakt.

Vanaf het balkon hebben wij prima zicht op de band, met zelfs een klein kijkje achter de schermen. Wat ons opvalt is het plezier van de band. Zowel on stage, als achter de schermen. De sfeer onderling is prima. In de zaal misschien nog wel beter. De zangers, muzikanten en alle backstage medewerkers zorgen ervoor dat ‘everybody will be allright’. Contact met elkaar, het publiek en de onophoudelijke energie van de band zorgen voor een topavond!

Fantastische muziek: the-80s-meets-grunn

Band

Te snel is de avond om. De band sluit af met een tribute aan de Nederlandse hits. Wat een fantastische muziek is er in dit decennium uitgebracht! Was je te laat met kaarten bestellen voor de clubtour? De Edwin Evers band gaat, met dezelfde tour, de openluchttheaters bij langs. Dus dont ‘give it up’ er zijn nog kaarten beschikbaar!    

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.