Kreatief Kapsalon Beauty Sun

door Yvonne
Kapsalon Kreatief

‘Kreatief’ ondernemen in het centrum van Opende

‘Haai, haai!’ is steevast het eerste wat je hoort wanneer je binnenloopt bij kapsalon Kreatief in Opende. Zoals bij een echte dorpskapper hoort, kent iedere medewerker je naam en voel je je altijd welkom. Bij vertrek zit je haar zoals het hoort en je bent op de hoogte van de nieuwtjes uit het dorp.

Tot zover de vergelijking met een ‘dorpskapper’. Want sinds zaterdag 1 februari is kapsalon Kreatief méér. Naast een nieuwe coupe, kun je er nu ook terecht voor schoonheidsbehandelingen en een mooie zongebruinde huid. Alles wat je nodig hebt onder één dak! 

Goed verlichte spiegels laten de klant stralen

Na de verbouwing, heeft de salon van binnen én van buiten een metamorfose ondergaan. Aan de buitenkant is door middel van gevelbeplating een strakke en tijdloze uitstraling gecreëerd. Eénmaal binnen kom je in een salon met een stoere Urban Street uitstraling. Direct valt je oog op het grote schilderij op de achterwand. Gemaakt door eigenaresse Jeanette Gjaltema zelf. En nee, ze verkoopt de schilderijen niet. ‘Veel te veel gedoe…’

Terug naar de salon. In het midden is een werkplek gecreëerd met 6 werkstations. Twee minder dan voorheen. ‘Af en toe doen we nu de stoelendans, maar hé, gezellig toch!’ aldus een enthousiaste Jeanette. Het stoere zwart met houten meubilair steekt mooi af bij de frisse witte muren. Grote, goed verlichte spiegels laten de klant stralen!

Beauty salon met aandacht

Schoonheidsalon

Ben je te vroeg in de salon? Geen probleem. Bij de ingang van de kapsalon staat een grote ronde tafel, met velours stoelen, waar je comfortabel kunt wachten. Het behang met stenen motief omarmt de wachtruimte. Naast deze ruimte is de ingang van het ‘Beauty en Sun’ gedeelte. Helemaal nieuw. Ook hier zorgt de inrichting en persoonlijke benadering voor een sfeer waarin de klant zich volledig kan ontspannen. Vol trots vertelt Danielle Gjaltema dat ze recent haar diploma voor schoonheidsspecialiste heeft behaald. Dat betekent dat ze naast kapster en visagist, nu ook schoonheidsspecialiste is. Uitgeleerd is ze zeker nog niet. Ze gaat onder andere nog de specialisatie voor acné behandelingen volgen. Nog even en Opende heeft haar eigen dr. Pimpel popper!

Medewerkers staan voor je klaar

Om de verbouwing en uitbreiding van de salon te vieren is zaterdag 1 februari een groot openingsfeest gehouden. Na een persoonlijke en enthousiaste speech, heeft de Burgemeester van gemeente Westerkwartier de openingsceremonie verricht. Door een erehaag van alle aanwezigen, zijn de medewerkers hun nieuwe zaak binnen gelopen. Vervolgens heeft hij plaats genomen op een van de kappersstoelen. Midden in de nieuwe zaak, is hij zijn ‘wilde haren’ kwijtgeraakt. De rest van de dag vulde de salon zich met klanten, familie en belangstellenden. Een oase van bloemen, cadeaus en wijnflessen, laten zien dat ‘Kreatief’ een trouwe en betrokken klantenkring heeft.

Ben jij op zoek naar een gezellige en moderne kapper? Heb je behoefte aan zon en wil je je huid weer laten stralen? De medewerkers van ‘Kreatief Kapsalon, Beauty en Sunstaan voor je klaar. Opende is, dankzij ‘Kreatief’ ondernemerschap, een prachtige zaak rijker. Gefeliciteerd! 

Lees hier mijn ervaring met de producten van Olaplex, verkrijgbaar in de kapsalon.

Kreatief – Kapsalon Beauty Sun –

You may also like

3 reacties

Ria Eilander 2 februari 2020 - 15:41

Mooi geschreven Yvonne,precies zoals het is!!

Beantwoorden
Yvonne 4 februari 2020 - 18:50

Dankjewel Ria! Probeer het altijd zo te beschrijven zoals ik het voel. Leuk dat anderen het herkennen!

Beantwoorden
Olaplex behandelingen. Revolutie of trend? - Over Yvonne 9 april 2020 - 14:22

[…] naar kapsalon Kreatief: lees hier mijn blog over de heropening Kreatief Kapsalon Beauty en […]

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.