Cadeau idee voor studenten: geef bedrukte schoolartikelen*

door Yvonne
cadeau voor studenten

Een origineel cadeau idee voor studenten bedenken, dat valt niet mee. Een krat bier of fles wijn heb je al zo vaak gegeven. Wat is dan wel een origineel cadeau idee voor studenten? Al eens aan bedrukte schoolartikelen gedacht? Via www.studentendrukwerk.nl kun je alles laten bedrukken wat een student nodig heeft. In deze blog mijn ervaring en tips voor een echt leuk studenten cadeau.

Cadeau idee voor studenten

Een origineel cadeau idee voor een student, bedenk het maar even. Vaak hebben ze zelf geen idee wat ze willen hebben, kopen ze alles liever zelf of vergeten ze een verlanglijstje in te leveren. En daar zit je dan met je getrokken lootje voor Sinterklaas of kerst. Of met een verjaardag waar je voor uitgenodigd bent en waar je niet met lege handen wilt komen.

cadeau voor studenten
Cadeau idee voor de feestdagen

Alles voor de student!

Gelukkig kun je bij studentendrukwerk.nl voor elke student snel en makkelijk een persoonlijk cadeau bestellen. Op de site vind je genoeg inspiratie. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte schoolartikelen. Geef je liever niet iets voor de studie maar een ander leuk persoonlijk cadeau? Ook dat kan. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte bierviltjes, chocolade cadeaus of persoonlijke kerstballen. Maar misschien is een t-shirt met persoonlijke opdruk nog leuker om te geven!

Mijn ervaring met studentendrukwerk

De vraag van studentendrukwerk of ik een product van hen wilde bestellen en reviewen was echt op het juiste moment. Voor Sinterklaas koop ik altijd een extra cadeau voor iedereen en ik was dit jaar behoorlijk inspiratieloos. Een rondje op de site gaf mij veel leuke ideeën voor een cadeau voor beide studenten hier in huis. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om beide pubers een gepersonaliseerd notitieboek cadeau te geven.

studentenwerk bedrukte schoolartikelen
Persoonlijk notitieboek

Persoonlijk notitieboek voor studenten

Ook al leven we in en digitale wereld, iets opschrijven en noteren is nog altijd handig. Studentendrukwerk geeft je verschillende opties voor het ontwerpen van een persoonlijk notitieboek. Je kunt kiezen uit een a5 of a4 model en met of zonder lijntjes. De notitieboeken die ik besteld zijn het a5 model met lijntjes. Eén van de foto’s heb ik over de hele cover laten drukken. Op de rug van het notitieboek heb ik de naam laten drukken.

Persoonlijk notitieboek
A5 notitieboek met lijntjes

Makkelijk en origineel ontwerp maken

Welk product je ook besteld, de site geeft je veel mogelijkheden om je drukwerk zo origineel mogelijk te maken. Er zijn verschillende kant en klare ontwerpen en er zijn verschillende decoraties die je kunt gebruiken. Het uploaden van persoonlijke foto’s en het maken van een mooi ontwerp is erg makkelijk. Het programma is gebruiksvriendelijk en snel.

Prima kwaliteit

De notitieboeken zien er goed uit. De cover foto’s zijn erg duidelijk en het papier met lijntjes is van goede kwaliteit met duidelijke lijntjes. Mijn ervaring met studentendrukwerk is dan ook prima. Zeker ook door het gebruiksvriendelijke ontwerp programma en de snelle levering!

Ik ben blij met de twee notitieboeken, nu maar hopen dat mijn kinderen tot aan pakjesavond deze review niet lezen, dan is het geen verrassing meer!

Studentendrukwerk.nl voor de student!

Zoek je geen cadeau maar ben je student en wil je persoonlijke schoolartikelen bestellen? Of iets laten drukken voor een proefschrift of eindopdracht? Er is veel mogelijk. De levering is snel, ideaal wanneer je toch weer last minute aan je opdracht werkt…

Ook drukwerk bestellen?

Kijk op www.studentendrukwerk.nl voor alle mogelijkheden!

*Deze blog is een product review, zie disclaimer

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.