Huur hier je E-chopper in Bolsward en toer door Friesland

door Yvonne
E-chopper in Bolsward

Zoek jij een adres om een E-chopper in Bolsward te huren? Zoek niet verder en neem contact op met E-chopper verhuur in Bolsward en geniet van Friesland (regio Gaasterland)op z’n mooist. Vanaf het verhuurpunt kun je verschillende routes kiezen, allemaal even mooi, even ‘Frysk’ en altijd een avontuur!

Ontdek Bolsward en omgeving vanaf de E-chopper

Bolsward en omgeving is een perfecte regio in Friesland om met de E-chopper te ontdekken. Waarom? Omdat je alles van Friesland op zijn best ontdekt: water, vergezichten, weilanden, lokale winkels, restaurants en veel meer. Je toert vooral over landweggetjes, fietspaden en door kleine dorpjes. Heerlijk rustig, ontspannen en super mooi!

Bolsward E-chopper

Verschillende routes mogelijk met de E-chopper

Afhankelijk van jouw wensen qua tijd die je wilt rondtoeren, kun je kiezen uit één van de 3 verschillende routes die E-chopper verhuur Bolsward heeft. Deze routes gaan allemaal door een ander deel in de regio en laten je de mooiste plekjes en vergezichten ontdekken. Zit er niets voor je bij? Dan kun je ook zelf een route uitstippelen naar de plekken die jij wilt bezoeken in het Gaasterland.

Pontje rondje route door het Gaasterland, onze ervaring

Op een zonovergoten dag in Bolsward hebben wij een e-chopper in Bolsward gehuurd en het pontje rondje gereden. En wat was het leuk! Deze route is een gemarkeerde fietsknooppunten route van het fietsnetwerk. Je kunt de route makkelijk downloaden, of maak een foto van de route kaart bij de verhuur. Of koop bij Bol.com speciale blanco route kaartjes om de knooppunten op te noteren.

Het startpunt van deze route is vanaf de verhuur en je volgt gemakkelijk de knooppunten terwijl jij geniet van het uitzicht. Zoals de naam al zegt heeft deze route ook een oversteek met de pont. Met de pont Gaastmeer in Nijhuizum vaar je over de Grons in het Gaasterland. Zodra je de Grons overgestoken bent, duik je een prachtig natuurgebied in waar je heerlijk kunt rond toeren.

Pontje rondje in Gaasterland

Friesland waterland op zijn mooist

Friesland is bekend als waterprovincie. En tijdens deze route ontdek je dat ook echt. Je toert op de E-chopper langs het water, over het water via bruggetjes en dus een oversteek met een pontje. Ook rij je door prachtige weilanden, langs een watermolen en door de watersportdorpen Gaastmeer en Oudega.

Dagje uit in Friesland tips

Ontdek verschillende Friese dorpen vanaf de E-chopper

Met de E-chopper ben je snel een eindje op pad. Hierdoor kun je heel gemakkelijk verschillende Friese dorpjes en steden in één dag ontdekken. Heb je gekozen voor het pontje rondje route? Stap dan echt van de chopper af wanneer je in Workum bent. Deze Friese stad is zo gezellig met leuke winkeltjes, heerlijke terrassen en een mooie haven.

Of stap van de chopper af in het watersportdorp Oudega en bezoek het All Joors kattecafe. Dit café wordt bewoond door verschillende ras katten die het heel gezellig vinden dat je langs komt. En niet alleen de katten zijn leuk, ook de uitgebreide lunchkaart maakt het bezoek de moeite waard!

All Joors kattencafe Oudega

Wil je ook een E-chopper huren in Bolsward?

Dat kan natuurlijk! Let wel op dat je dit doet wanneer het enigszins mooi weer is. Of kleed je goed aan want doordat je stil zit op de chopper, is het al snel frisser dan je verwacht.

TIP: regelmatig heeft E-chopper verhuur Bolsward een actie lopen via social deal. Check deze site dus voordat je een reservering maakt.

E-chopper verhuur in Bolsward

Praktische informatie E-chopper verhuur Bolsward

Om het je makkelijk te maken, heb ik alle informatie over de chopper verhuur op een rijtje gezet:

Website www.e-chopperbolsward.nl
LocatieDe Wymerts 2F 8701 WT Bolsward
Minimale leeftijd 18 jaar met rijbewijs en/of brommercertificaat
OverigHelm verplicht (zit bij de verhuur in)
Actieradius E-chopper is 55 kilometer

Ga jij ook voor een dagje uit in Friesland?

Dan wens ik jou alvast veel plezier. En kijk ook rond op mijn site voor meer tips in en om Friesland. Want er is zoveel leuks te doen waarvan we vaak niet weten dat het kan. Laat je inspireren en geniet van de Friese cultuur en de prachtige natuur!

Banner overyvonne

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.