Deze kerstshows in Friesland zijn echt een bezoek waard! 2023

door Yvonne
Kerstshows in Friesland


Laat je ook dit jaar verrassen door de betoverende kerstshows bij tuincentra in Friesland! Stap binnen in een wereld vol sprankelende magie en dompel jezelf helemaal onder in de sfeer van kerst. Om het je in deze drukke tijd makkelijk te maken, heb ik de vier mooiste en grootste kerstshow in Friesland op een rijtje gezet. Heb je daarna nog meer zin in kerst? Bezoek dan ook de prachtige en bijzondere kerstmarkten in Friesland.

Kerstshows in Friesland 2023

Een wereld waar je je helemaal in kunt verliezen. Even helemaal opgaan in kerst zonder dat je afgeleid wordt. Dat is de magie van een kerstshows. En terwijl jij helemaal in de feeststemming komt, ontdek je alle nieuwe trends en mogelijkheden om jouw huis te versieren. De vier tuincentra in deze blog pakken elk jaar (mega) groots uit en willen niets liever dan jou enn onvergetelijk magisch moment geven.

1. Magische kerst bui tuincentrum Tuin in Zwaagwesteinde

Denk je vaak bij kerstshows aan de grote bekende tuincentra? Dan doe je jezelf echt te kort. Want tuincentrum Tuin in Zwaagwesteinde maakt elk jaar één van de grootste kerstshows in Friesland. Of je nu kerstversiering voor binnen of buiten zoekt, passend bij een bepaald thema of kleur? Het maakt niet uit, je weet zeker dat je het bij Tuin vindt.

LocatieBoppewei 17
9271 VH De Westereen (Zwaagwesteinde)
Website Kerstshow Tuin

2. Tuindorado Drachten

Deze kerstshow is bij een heel groot publiek in Friesland bekend. En niet voor niets. Elk jaar lijkt de kerstshow van Tuindorado Drachten wel groter, magischer en mooier te worden. In totaal vind je er ruim 10.000m2 kerstinspiratie. Dar oet toch echt wel iets leuks tussen zitten? Ben je moe van het lopen of moet je even bijkomen van alle indrukken? Dan is een pauze met iets lekkers echt een aanrader in het Tuindorado café. Kun je daarna weer verder shoppen. Voor je het weet ben je zo een paar uur verder en heb je er een onvergetelijke dag van gemaakt!

LocatieHet zuid 26A
9203TD Drachten
WebsiteTuindorado Drachten
Tuindorado kerstshow Drachten
Tuindorado kerstshow Drachten 2023

3. Groencentrum Witmarsum

Bij Groencentrum Witmarsum weten ze wel hoe je in d kerststemming komt! AL jaren toveren ze het tuincentrum in west Friesland om tot een betoverende en magische kerstwereld. Duizenden twinkelende lichtjes, prachtige kerstdorpen én echte kerstbomen wachten op jouw bezoek.

Wil je er een uitje met een hele groep van maken? Dan hebben ze speciaal voor jullie een groepsarrangement,. Kom je met minimaal 8 personen tegelijk naar de kerstshow? Dan staat er een gedekte tafel met koffie/thee en gebak voor jullie klaar.

LocatieIt Fliet 3
8748 EA Witmarsum
WebsiteGroencentrum Witmarsum

4. Intratuin Leeuwarden (en Drachten)

Ook Intratuin maakt dit jaar echt weer een feestje van de kerst. Zowel in Leeuwarden als in Drachten wordt je opgewacht door besneeuwde kerstbomen en pratende rendieren. Intratuin zorgt elk jaar voor kerst weer dat al je zintuigen geprikkeld worden: luister naar de muziek, zie de fonkelende lichtjes en ruik de dennegeur.

High tea én kerstshow, het ultieme uitje vriendinnenuitje

Wil je je echt al je zintuigen prikkelen, ga er dan samen met een vriendin op uit en reserveer een high tea bij Intratuin. Geniet midden in de kerstshow van de heerlijke gebakjes, lekkere koppen thee en nog veel meer. Maak er samen een magische dag van.

LocatieIntratuin Leeuwarden: Tijnjedyk 5 8934 BT Leeuwarden
Intratuin Drachten: Dukaat 1 9207 MB Drachten
WebsiteIntratuin website

Welke kerstshows in Friesland ga jij bezoeken?

Kijk, je kunt natuurlijk één kerstshow bezoeken, maar waarom bezoek je ze dit jaar gewoon niet allemaal? Bij elk tuincentrum is de sfeer weer zo anders, uniek en bijzonder waardoor je verrast blijft. En deze kerstshows zijn heerlijk binnen zodat het echt het perfecte slecht weer uitje in Friesland is. Vergeet heel even de donkere en natte dagen in deze tijd van het jaar en geniet van de warmte en magie van de kerst!

Banner overyvonne

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.