Kringloop Marum ’t Trefpunt is een bezoek waard!

door Yvonne
Kringloop Marum

Kringloop Marum was voor mij een nog onontdekte kringloopwinkel in Groningen. Deze zeer nette en goed verzorgde kringloopwinkel vind je naast de kerk van Marum. Vlak bij mij om de hoek en toch was ik er nog nooit geweest. Tot een tijdje terug. Waarom ik na dit eerste bezoek zeker nog een keer terugkom, lees je hier.

Kringloop Marum ’t Trefpunt

Nieuwe kringloopwinkels ontdekken en lekker rond neuzen, ik hou ervan! En wanneer ik dan een super leuke en nette kringloopwinkel in de buurt ontdek, dan heb ik een top dag!

Zo heb ik een tijd terug tijdens een rondje shoppen bij kringloopwinkels in de buurt, kringloopcentrum ’t Trefpunt in Marum ontdekt. De eerste indruk van de winkel was niet echt top: de winkel lijkt klein en zit in een voormalige woning. Nieuwsgierig of het dan wel wat kan zijn, ben ik naar binnen gegaan.

Kringloopwinkel Marum

Grote en nette kringloopwinkel

Zodra ik de kringloopwinkel in Marum binnenstap, weet ik al dat mijn eerste indruk niet klopt. Want wat is het groot! In verschillende kamers vind je serviesgoed, tweedehands keukenapparatuur, babyspullen en nog veel meer. Eén van de voorste kamers in volledig ingericht als tweedehands boekenwinkel. Keurig gesorteerd op genre.

't Trefpunt Marum Kringloopwinkel
De boekenkamer

Goede tweedehands artikelen

Wat mij bij binnenkomst ook direct opvalt is de geur. Of beter gezegd: het ontbreken van die typische tweedehandswinkel geur. Je ruikt het wel een beetje, maar zeker niet overheersend. Alle tweedehands spullen zijn netjes en schoon. En wat mij ook opvalt: de prijzen. Of beter gezegd prijsjes. Kringloopwinkel in Marum verkoopt leuke, nette en goede tweedehands artikelen voor zeer kleine prijsjes!

Marum kringloopwinkel
Vriendelijk afscheid bij de winkel

Opbrengsten zijn voor het goede doel

Om het hele verhaal nog mooier te maken: de opbrengst van alle tweedehands goederen gaat naar verschillende goede doelen. Met deze giften heeft ’t Trefpunt de afgelopen jaren al meerdere goede doelen blij kunnen maken. Op de site van de winkel houden ze je op de hoogte van alle giften en acties.

Openingstijden en adres van de kringloop

Wil je ook naar de kringloopwinkel in Marum? De openingstijden vind je gemakkelijk online en op het toffe nostalgische bord voor in de tuin. Het adres van de winkel is: Kruisweg 28 in Marum.

Kringloop Marum Openingstijden

Verrassing van de dag!

Kringloopcentrum ’t Trefpunt in Marum is voor mij echt een verrassing. Met mijn rieten shopper vol kringloopvondsten verlaat ik de winkel, om een andere keer met lege tassen terug te komen voor nog veel meer moois!

Meer kringloopwinkels bezoeken?

Lees in de blog: Kringloop Tolbert: drie kringloopwinkels dicht bij elkaar het vervolg van mijn middagje kringloopwinkels bezoeken!

Tip: neem een goede tas mee wanneer je een kringloopwinkel bezoekt

Bijvoorbeeld deze mooie rieten shopper

Of deze leukerd: een opvouwbare tas. Je weet maar nooit wanneer je ineens iets leuks scoort!

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.