Kringloop Tolbert: Drie kringloopwinkels dicht bij elkaar!

door Yvonne
Kringloop Tolbert

De kringloopwinkels afstruinen in Tolbert, dat is mijn volgende doel tijdens een middagje na mijn geslaagde middag kringloop shoppen bij kringloop marum. Het succes van het shoppen bij de kringloop in marum smaakt naar meer, dus hop met een lege tas en heel veel zin ga ik richting de kringloop in Tolbert. Kringloop Tolbert: meer dan genoeg keuze!

Drie kringloopwinkels in Tolbert dicht bij elkaar

Wat het kringloop shoppen in Tolbert extra leuk maakt, zijn de drie totaal verschillende kringloopwinkels. Of je nu opzoek bent naar tweedehands meubelen, stoere of vintage woonaccessoires of gewoon een kringloopvondst, in Tolbert slaag je zeker bij de kringloop!

Kringloopcentrum Novatec in Tolbert

De eerste kringloopwinkel die ik in Tolbert bezoek is kringloopcentrum Novatec in Tolbert. Deze grote kringloopwinkel heeft een erg ruim aanbod aan tweedehands spullen.  De grootte van de kringloopwinkel overweldigt mij wat na het bezoek aan de sfeervolle kringloop in Marum. Na wat speurwerk tussen de tweedehands kleding, huisraad en boeken vind ik hier nu niets wat ik wil kopen.

Kringloop Novatec
Kringloopcentrum Novatec in Tolbert

Mooie meubels en veel kleding

Wel zie ik verschillende mooie tweedehands meubels staan en hangen er rekken vol nette gebruikte kleding. Even twijfel ik over een super leuke stoel, maar geen idee waar ik die thuis neer moet zetten. Dus ik laat de stoel achter voor iemand anders.

Kringloopcentrum Novatec
Kringloop Novatec Tolbert

Ruim aanbod aan tweedehands spelletjes

Terwijl ik de kringloopwinkel uitloop, zie ik een rek vol tweedehands spelletjes. Allemaal keurig geseald met de vermelding of het spel compleet is. Ideaal, zo weet je zeker dat je een compleet tweedehands spel koopt!

Hergebruik Weiting in Tolbert

Na mijn bezoek aan kringloop Novatec, rijd ik door naar de andere kant van Tolbert, naar hergebruik Weiting. Deze kringloopwinkel met gebruikte goederen heeft een enorm ruim aanbod aan tweedehands meubelen. Daarnaast verkopen ze ook tweedehands huisraad, boeken, brocante en nog heel veel meer spullen voornamelijk uit woningontruimingen.

Kringloop Tolbert
Hergebruik Weiting in Tolbert

Mooie tweedehands meubelen

Kringloopwinkel Weiting in Tolbert bezoek ik wel vaker. En elke keer dat ik er ben krijg ik de neiging om meubels op te gaan knappen. Want er staan prachtige kasten, tafels en stoelen die een mooi tweede leven verdienen. Dus ben je opzoek naar mooie en goede tweedehands meubelen? Dan kun je hier prima terecht.

Hergebruik Weiting Tolbert
Tweedehandsmeubelen bij hergebruik Weiting

Handelsfabriek Tolbert

Door al het struinen en shoppen vergeet ik op de tijd te letten. Hierdoor heb ik deze middag geen tijd meer om nog langs handelsfabriek Tolbert te gaan. In deze winkel vind je heel veel vintage goederen, industriële meubelen, woonaccessoires en maatwerk.

Ben je opzoek naar iets speciaals voor in je huis? Dan is een bezoek aan de handelsfabriek in Tolbert echt een aanrader. Hou er wel rekening mee dat deze winkel geen kringloop prijsjes hanteert. De vintage, brocante of industriële goederen zijn echt wel iets prijziger, maar zeker de moeite waard om een plekje in je huis te krijgen!

Meer kringloopwinkels in Groningen bezoeken?

Kringloop Marum ’t Trefpunt is absoluut de moeite waard om te bezoeken. En binnenkort volgen hier nog veel meer tips!

Tip: neem een goede tas mee wanneer je een kringloopwinkel bezoekt

Bijvoorbeeld deze rieten shopper. Daar kun je heel veel kringloopvondsten in kwijt!

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.