Kringloopwinkel Buitenpost Raderwerk is meer dan tweedehands!

door Yvonne
Kringloopwinkel Buitenpost

Kringloopwinkel Raderwerk in Buitenpost is echt een verrassing. Zodra je de winkel in de Marconistraat in Buitenpost ziet, weet je al dat het een leuk bezoek gaat worden! Niet alleen de buitenkant ziet er keurig netjes uit, ook binnen in de kringloopwinkel is het netjes, fris én met aandacht ingericht!

Raderwerk kringloopwinkel in Buitenpost

Regelmatig bezoek ik een kringloopwinkel en schrijf daar reviews over. Waar ik bij de ene winkel bijna weer direct naar buiten loop (over die winkels vind je geen recensie op deze site) wordt ik bij andere winkels positief verrast. En dat is bij deze kringloop in Buitenpost echt het geval!

Netjes en overzichtelijk ingerichte kringloopwinkel

Wat mij aan de buitenkant van de winkel direct opvalt zijn de mooi ingerichte etalages. Deze geven een goede eerste indruk van de winkel. De etalages zijn aangepast aan het seizoen en keurig netjes verzorgd. Buiten staat een gezellige kraam vol met tweedehands schaatsen en er staan meerdere nette fietsen op de stoep te koop.

Raderwerk Buitenpost

Koffiehoek en nette stellingen

De indruk van de buitenkant past helemaal bij de totale winkel. Zodra je de kringloop inloopt ruikt het er niet naar muffe tweedehands spullen. De koffiehoek aan de linkerkant van de winkel is gezellig ingericht en nodigt uit voor een bakje koffie of thee.

Kringloopwinkel met koffiehoek in Friesland

Ook de rest van de kringloopwinkel is netjes ingericht. Op houten stellingen staan woonaccessoires op kleur gesorteerd en midden in de winkel staat een grote sfeervolle kraam vol met echt leuke en goed betaalbare tweedehands spullen. Opvallend is dat de winkel een aanbod heeft die toch wat anders is dan andere winkels. Je vindt er wat nieuwere spullen, net even wat anders en leuke ontdekkingen waarvan je niet wist dat je het nodig had!

Raderwerk kringloopwinkel Buitenpost.

Tweedehands kleding met ruime paskamers

Midden in de winkel staan verschillende rekken met kleding. In de pashokjes kun je direct passen of het echt wel iets voor je is. Ook is er een goot rek met schoenen die er nog keurig uitzien.

Tweedehands kledingwinkel Friesland

Spelletjes voor kinderen en volwassenen

Wanneer je naar het achterste deel van de winkel loopt, kom je in de speelgoed hoek terecht. En bij de rekken vol met kinderspelletjes en spelletjes voor volwassenen, keurig in plastic verpakt zodat je zeker weet dat het compleet is.

Tweedehands boeken

Nette kringloopwinkel in Friesland

Terwijl ik steeds meer leuke spullen in mijn mandje stop (pizzaborden, het spel 30 seconds, de roman ‘Ik zie je op het strand’ van Jill mansell en een mooie rieten mand voor haardhout) weet ik het zeker: dit is echt één van de netste kringloopwinkels van Friesland.

Meer dan alleen een kringloopwinkel in Buitenpost

Wat deze kringloopwinkel ook bijzonder maakt, is dat je er niet alleen voor tweedehands goederen terecht kunt. Raderwerk biedt ook zorg en ondersteuning voor mensen die een duwtje in de rug nodig hebben, er is een dagbesteding en ze bieden werkervaringsplekken aan. Raderwerk is een kringloopwinkel zonder winstoogmerk dat zich vooral richt op mens en milieu.

Praktische informatie over Kringloopwinkel Raderwerk

Wil je na mijn positieve ervaring ook een bezoek brengen aan deze kringloopwinkel in de Friese gemeente Achtkarspelen? Het adres van de winkel is Marconistraat 2 in Buitenpost. Op de website van kringloop Raderwerk vind je de openingstijden en meer informatie. Heb je in deze winkel niet gevonden wat je zocht? In Kollum hebben ze ook een vestiging. Wie weet vind je daar wel je kringloopvondst!

TIP: neem een tas mee om te winkelen:

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.