Massageolie kaars met natuurlijke ingrediënten van Biostijl

door Yvonne
Massageolie kaars

Een massageolie kaars met 100%natuurlijke ingrediënten die ook nog eens lekker ruikt, hoe fijn is dat? Lees hier alles over de natuurlijke geurkaars met massageolie van Biostijl. Met tips voor het gebruik!

Natuurlijke massageolie kaars: wat is dat?

Eén van de heerlijkste producten van Biostijl is deze 100% natuurlijke massageolie kaars. De kaars is handgemaakt op basis van soja en koolzaad. Zonder paraffine!

Deze massage kaars is zowel een natuurlijke geurkaas als een massage olie kaars in een. Door het branden verwarm je de olie waarvan de kaars gemaakt is. Deze olie gebruik je voor de massage.

massageolie kaars gebruiken
Fris katoen, mijn favoriete geur!

Hoe gebruik je een massageolie kaars?

Het gebruik van deze massageolie kaars is heel erg fijn en makkelijk. Na het aansteken duurt het ongeveer 15 minuten voordat het kaarsvet voldoende verwarmd is om als massageolie te gebruiken. Blaas de kaars uit en wacht heel even tot het iets afgekoeld is. Giet de natuurlijke massage olie op je hand of op het lichaamsdeel dat je gaat masseren.

De olie blijft lang genoeg warm en goed bruikbaar om een deel van je lijf te (laten) masseren. Wil je een hele lichaamsmassage geven? Steek de massagekaars dan opnieuw aan zodat je voor elk lichaamsdeel warme massageolie hebt. (wel elke keer de temperatuur controleren! )

Natuurlijke geurkaars

Tijdens het verwarmen van het kaarsvet gaat je huis ook nog eens heerlijk ruiken. Dankzij de toegevoegde etherische oliën. Ook na het uitblazen van de geurkaars blijft het lekker ruiken. De lont van de kaars is namelijk gemaakt van katoen. Hierdoor heb je geen zwarte walm na het doven van de kaars. En daarmee is deze massagekaars ook een lekker ruikende natuurlijke geurkaars!

Natuurlijke geurkaars
De geuren: limoenblad/gember en de geur wilde vijg/druif.

Paraffinevrije kaars: schoon brandende kaars

Bijkomend voordeel is dat voor het maken van deze massage- en geurkaars geen paraffine gebruikt is. En daarmee is het een schoonbrandende kaars. Paraffine kan astma verergeren en allergieën veroorzaken. Deze natuurlijke kaars ruikt dus niet alleen lekker maar is ook nog eens gezonder in gebruik dan gewone geurkaarsen!

Verschillende geuren massageoliekaars

De massage kaars is verkrijgbaar in verschillende geuren. Kies je favoriete geur uit en geniet!

Bijkomend voordeel van de toegevoegde geuren, is dat je huid ook na de massage heerlijk ruikt Na een massage kun je hierdoor extra lang nagenieten.

TIP: Steek de kaars elke ochtend even aan en smeer wat massageolie in je nek en op je armen. Als een soort van bodylotion. Ruik je de hele dag heerlijk. En de heerlijke warmte op je huid ’s morgens is een feestje!

Verschillende geurkaarsen Biostijl
Drie van de verschillende geurkaarsen

Leuk om te geven

De massageolie kaars is ook superleuk om cadeau te geven. Voor jezelf kopen kan natuurlijk ook! Kies je favoriete geur en geniet!

Nog meer natuurlijke verzorgingsproducten

Op mijn pagina Inspiratie Beauty vind je nog veel meer reviews van natuurlijke verzorgingsproducten. Onder andere die van de heerlijke body srub en anti age gezichtsserum met 9 natuurlijke oliën.

You may also like

2 reacties

Marion 19 februari 2021 - 09:28

Hoewel ik eigenlijk noout geurkaarsen gebruik lijkt deze geur mij heerlijk.

Beantwoorden
Yvonne 19 februari 2021 - 11:23

Is ook echt zo heerlijk. Ruikt echt naar frisse was. En daar word ik zo blij van. En qua prijs ook zeer prima te doen.

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.