Een natuurlijk anti-age gezichtsserum. Fabel of feit?

door Yvonne
Natuurlijk anti-age gezichtsserum

Een natuurlijk anti-age gezichtsserum dat alleen maar uit 9 natuurlijke oliën bestaat, kan dat je huidstructuur én je uitstraling echt verbeteren? Het lijkt te mooi voor woorden. Ik ging de uitdaging aan!

Tekenen van veroudering

Omdat mijn huid sinds een aantal jaren, tekenen van veroudering laat zien, ben ik al een tijdje opzoek naar een nieuwe gezichtscrème. Met name die zo vriendelijk genoemde, maar o zo lelijke lachrimpeltjes rond de ogen, ben ik liever kwijt dan rijk. Ook dat trekkerige gevoel van de huid is echt vervelend!

Verschillende testers van gezichtscrème verder, heb ik nog steeds niet de juiste gezichtsverzorging gevonden. De vraag of ik het natuurlijk anti-age gezichtsserum van Biostijl wil testen, komt dan ook precies op het juiste moment.

Weinig vertrouwen in natuurlijk gezichtsserum

Het serum zit in een bruin flesje van 30 ml met een pipet. Een geprint etiket vertelt je welke oliën* dit anti-age serum bevat. Bij het openen ruikt het echt heerlijk. Ik waan mij direct in een wellness centrum. Van deze heerlijke geur word ik al blij! Het gebruik is met maar 8-10 druppels per keer erg zuinig. Dus voorlopig heb ik ruim voldoende om te testen of dit serum echt werkt.

Verpakking

Het gezichtsserum krijg ik samen met de handcrème en de bodyscrub, in een volledig milieuvriendelijke verpakking thuisgestuurd. Enigzins sceptisch, begin ik diezelfde avond direct met het gebruik van het serum. Want eerlijk is eerlijk, ik twijfel of dit echt gaat werken. Daarom heb ik vooraf ook geen foto’s van mijn huid gemaakt. Want hoe kunnen maar 9 oliën mijn huid echt gaan verbeteren?

Zuinig in gebruik

Elke ochtend en avond gebruik ik het serum voor mijn gezicht. De olie verwarm ik even met mijn handen en smeer het dan gelijkmatig uit. Rond de ogen masseer ik het licht in. Mijn huid heeft na het eerste gebruik direct een mooie natuurlijke glans. Ook voelt mijn huid direct zacht aan. Dat belooft wat!

Het anti-aging gezichtsserum gebruik ik nu een maand. Naast dit serum heb ik geen andere gezichtscrème meer gebruikt. Mijn huid voelt prima aan. En zowaar, mijn lachrimpeltjes zijn minder geworden. Helaas kan ik het dus niet via een voor én na foto laten zien… 

Nadelen van dit anti-aging gezichtsserum

Natuurlijke Anti-aging gezichtsserum
Serum

Zit er een nadeel aan dit anti-aging gezichtsserum? Misschien het weinig glamoreuze flesje? Verder kan ik niets bedenken. Wat mij betreft is de simpele verpakking totaal geen probleem. Het gaat mij om het effect van het gebruik. De heerlijke geur, die werkt als aroma therapie, zorgt voor een nog prettiger gebruik en beleving!

Ben je opzoek naar een 100% natuurlijke gezichtsverzorging die direct werkt en ook nog heerlijk ruikt? Dan is het zeker de moeite waard om een flesje anti-aging gezichtsserum bij Biostijl te bestellen! 

Ingrediënten anti-aging gezichtsserum Biostijl (Bron site biostijl) :Zoete Amandel olie, Jojoba olie, Kersenpit olie,Avocado olie, Rozenbottel olie, Argan olie , Lavendel olie, Sandelhout olie, Patchouli olie, Linalool, Geraniol, Limoneen.

Wil je meer weten over Biostijl en alle natuurlijke cosmeticaproducten? Je leest het hier!

Hoe is het met jouw huid? Voor welk huidprobleem ben jij op zoek naar een oplossing?

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.