Een natuurlijk anti-age gezichtsserum. Fabel of feit?

door Yvonne
Natuurlijk anti-age gezichtsserum

Kan een natuurlijk anti-age gezichtsserum, bestaande uit alleen maar uit 9 natuurlijke oliën je huidstructuur verbeteren én je rimpels verminderen? Het lijkt te mooi voor woorden. Ik ging de uitdaging aan met het natuurlijk gezichtsserum van Biostijl.

Natuurlijk gezichtsserum bij huidveroudering

Omdat mijn huid sinds een aantal jaren, tekenen van veroudering laat zien, ben ik al een tijdje opzoek naar een nieuwe gezichtscrème. Met name die zo vriendelijk genoemde, maar o zo lelijke lachrimpeltjes rond de ogen, ben ik liever kwijt dan rijk. Ook dat trekkerige gevoel van mijn huid is echt vervelend!

Maar welke gezichtsverzorging voor de oudere huid is het beste? Mijn zoektocht naar de beste huidverzorging voor mijn huid duurt al even. Verschillende testers van gezichtscrème verder heb ik nog steeds niet de juiste gezichtsverzorging gevonden. De vraag of ik het natuurlijk anti-age gezichtsserum van Biostijl wil testen, komt dan ook precies op het juiste moment.

Natuurlijk anti-age gezichtsserum

Wat doet een gezichtsserum?

Het natuurlijk anti-age gezichtsserum van Biostijl bevat 100% natuurlijke gezichtsolie die je huid een boost geven. Ook verbeterd dit serum de elasticiteit van je huid en vermindert het rimpels. Je huid verstevigd en ziet er frisser uit.

Door de toevoeging van lavendelolie is dit serum heerlijk ontspannend voor het slapen gaan. Een mooi extraatje voor jezelf. Want goede nachtrust is ook essentieel voor een stralende huid!

Gezichtsserum met een heerlijke geur!

Het serum zit in een bruin flesje van 30 ml met een pipet. Een geprint etiket vertelt je welke oliën* dit anti-age serum bevat. Bij het openen ruikt het echt heerlijk. Vooral de lavendelolie is duidelijk te ruiken. Ik waan mij hierdoor direct in een wellness centrum. Van deze heerlijke geur word ik al blij!

Zero waste verpakking

Het gezichtsserum krijg ik samen met de handcrème en de bodyscrub, in een volledig milieuvriendelijke verpakking thuisgestuurd. Enigzins sceptisch, begin ik diezelfde avond direct met het gebruik van het serum. Want eerlijk is eerlijk, ik twijfel of dit echt gaat werken. Daarom heb ik vooraf ook geen foto’s van mijn huid gemaakt. Want hoe kunnen maar 9 oliën mijn huid echt gaan verbeteren?

Zero Waste verpakking

Hoe gebruik je een serum voor het gezicht?

Dit natuurlijk gezichtsserum is erg makkelijk in gebruik. Elke ochtend en avond gebruik ik het serum voor mijn gezicht. De olie verwarm ik even met mijn handen en smeer het dan gelijkmatig uit. Rond de ogen masseer ik het licht in. Mijn huid heeft na het eerste gebruik direct een mooie natuurlijke glans. Ook voelt mijn huid direct zacht aan. Dat belooft wat!

Het gebruik is met maar 8-10 druppels per keer erg zuinig. Met een flesje heb je ongeveer voor 6 weken genoeg bij een 2 maal daags huidverzorging.

UPDATE februari 2022

Het anti-aging gezichtsserum gebruik ik nu bijna 2 jaar. En nog steedds heb ik naast dit serum geen andere gezichtscrème meer gebruikt. Mijn huid voelt prima aan. En zowaar, mijn lachrimpeltjes zijn minder geworden. En die geur, daar word ik nog elke dag heel erg blij van!

Biostijl natuurlijk anti-age gezichtsserum bestellen

Natuurlijke Anti-aging gezichtsserum
Natuurlijk gezichtsserum

Ben je opzoek naar een 100% natuurlijke gezichtsverzorging die direct werkt en ook nog heerlijk ruikt? Dan is het zeker de moeite waard om een flesje anti-aging gezichtsserum bij Biostijl te bestellen! 

Ingrediënten anti-aging gezichtsserum Biostijl (Bron site biostijl) :Zoete Amandel olie, Jojoba olie, Kersenpit olie,Avocado olie, Rozenbottel olie, Argan olie , Lavendel olie, Sandelhout olie, Patchouli olie, Linalool, Geraniol, Limoneen.

Meer reviews lezen over natuurlijke huidverzorging?

Wil je meer weten over Biostijl en alle natuurlijke huidverzorgingsproducten? Je leest het hier!

Links naar Bol.com zijn affiliatie links. Zie disclaimer.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.