Natuurlijke handcrème voor direct zachte handen.

door Yvonne
Natuurlijke handcrème

Welke natuurlijke handcrème maakt jouw handen in deze tijd van veelvuldig wassen en desinfecteren direct zacht? Ik zocht het voor je uit en testte de AVA handcrème van Biostijl.nl

Happy birthday to you…

Handen wassen terwijl je Happy Birthday zingt! Dat doe je toch niet? Nou, sinds de uitbraak van het coronavirus is het een gezondheidsadvies geworden. Als gevolg van dit virus wassen en zingen we er lustig op los!  

Met als resultaat droge, ruwe en schrale handen. En met een beetje pech ontstaan er kloven en moeten we ons zelf bedwingen om daar niet aan te peuteren.

Handverzorging essentieel

Echt tijd om onze handen goed te verzorgen nemen we vaak niet. Jammer. Want een goede handverzorging is essentieel. Kijk maar naar Madonna. Haar gezicht lijkt maar niet ouder te worden, maar ze draagt niet voor niets altijd handschoenen…

En als je besluit iets aan je droge handen te gaan doen, zit je vervolgens lange tijd te wapperen en te wachten tot de handcrème is ingetrokken. Met enig ongeduld heb ik al regelmatig een hap koek of slok thee gedronken welke naar handcrème smaakte. Ook mijn telefoon voelt zijdezacht aan dankzij alle handcrème op het scherm…

AVA Natuurlijke handcrème

AVA handcrème
AVA Handcrème

Kan dat niet anders? Ja! Sinds kort gebruik ik de AVA natural skin care handcrème. Op advies van Jetty, de drijvende kracht achter de website Biostijl.nl. Op haar vraag welke producten ik zou willen recenseren, vertelde ik haar dat een goede handcrème echt welkom zou zijn

Deze honderd procent natuurlijke handcrème is vrij van parabenen en al het andere wat je niet op je huid wilt smeren. Zelfs de verpakking is milieuvriendelijk: gemaakt van recyclebaar landbouwafval.  

Ava handcrème zit in een tube van 50ml en is daardoor ook makkelijk mee te nemen. Zelf heb ik de handcrème naast mijn laptop staan.  Tijdens het bloggen en werken op de computer verzorg ik amijn handen. Doordat deze natuurlijke handcrème direct intrekt kun je blijven doorwerken!

Nadelen van deze natuurlijke handcrème

Natuurlijke handcrème
Zuinig in gebruik

Zitten er ook nadelen aan deze natuurlijke handcrème? Misschien de kleine tube? Maar het gebruik is erg zuinig. Tip van mijn kant: gebruik heel weinig per keer. Een kleine drup is ruim voldoende om je handen direct zacht te maken. En vergeet bij het uitsmeren niet je nagels en nagelriemen! Die kunnen ook wel wat extra aandacht gebruiken.

Ben je ook opzoek naar een natuurlijke handcrème die je handen direct zijdezacht laten voelen, zonder plakkerig te worden? Dan is de AVA handcrème van Biostijl echt iets voor jou.

Meer over de producten van Biostijl deelde ik met jou in mijn blog: Natuurlijke cosmetica van biostijl!

Heb je iets besteld? Bezorgen en afhalen, het kan allemaal. Kijk voor informatie op hun site www.biostijl.nl

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.