Originele kattenspeeltjes waar je binnenkat blij en actief van wordt!*

door Yvonne
Originele kattenspeeltjes

Originele kattenspeeltjes vinden waar je binnenkat blij en actief van wordt is best een uitdaging. Met twee katten in huis weet ik dat alles wat officieel geen kattenspeelgoed is een grote aantrekkingskracht heeft op onze pluizige huisgenoten. In deze review alles over kattenspeelgoed van de webshop kattenveertjes.nl waarmee je kat wel actief wordt.

Originele kattenspeeltjes voor de binnenkat

Wij hebben twee katten. Een half jaar oude kitten Saartje en een ‘jeweetwel’ kater Sybe van drie jaar. Saartje mag nog niet naar buiten, ik wacht daarmee tot het voorjaar. Dan is ze wat ouder en kan ik de deur van het huis open laten zodat ze altijd naar binnen kan. Sybe gaat er wel elke dag op uit. Al ligt hij in de winter het grootste deel van de dag op de bank kilo’s te verzamelen ter voorbereiding op de jacht in het voorjaar.

Momenteel hebben we dus twee ‘binnenkatten’. Om te voorkomen dat ze in een actieve bui haarklemmetjes, gordijnen en pennen als prooi gaan zien, probeer ik ze met kattenspeelgoed af te leiden en actief te houden. Op de vraag van Kattenveertjes.nl of ik speelgoed voor de katten wil uitproberen en reviewen, was mijn antwoord dan ook ja!

Kattenveertjes en meer originele kattenspeeltjes

Kattenveertjes.nl is een webshop voor katten en hun baasjes. Je vindt er alles wat jij en jouw huistijger nodig hebben. Onder andere een enorm uitgebreid aanbod aan originele kattenspeeltjes. Voor deze review mocht ik het kattenveertjes snuffelpakket testen. Nou ja, onze katten konden deze speeltjes testen.

Kattenveertjes snuffelpakket
Kattenveertjes snuffelpakket

Het kattenveertjes snuffelpakket

Denk je bij kattenveertjes aan vogelveren dan heb je het mis. Het zijn ‘springveren’ van plastic in vrolijke kleuren en verschillende maten. Omdat onze katten het liefste spelen met mijn haarklemmetjes, lijkt dit speelgoed echt ideaal voor ze. Het is van hetzelfde materiaal en met een tik met hun poot, rolt en stuitert het door de hele kamer. Zouden ze dan eindelijk van mijn haarklemmetjes afblijven?

Speelgoed wat katten wel leuk vinden

Het snuffelpakket bevat drie verschillende formaten springveren. Klein, groot en jumbo. De kattenveertjes zijn in de kleuren rood, blauw, geel en oranje. Dus opvallend genoeg om ze in elk hoekje van je huis en verstopt onder de bank terug te vinden.

Speelgoed kitten
Felle kleuren die opvallen.

Kattenspeelgoed voor kittens

Zodra ik de verpakking open is Saartje geïnteresseerd. Als kitten reageert ze op alles wat ritselt en beweegt. Al snel rent ze achter het kleinste veertje aan en geeft het een flinke zwieperd met haar poot. Geïnteresseerd kijkt ze het kattenspeelgoed na. Sybe beoordeelt het van veilige afstand. Zodra er een veertje voor zijn poot ligt, geeft ook hij het een tik.

Achter het kattenspeeltje aan lopen is Sybe teveel werk. Aandachtig kijkt hij toe hoe Saartje zich vermaakt. Al snel liggen er meerdere kattenveertjes verspreid door de kamer. Dit kattenspeelgoed lijkt een succes te worden. De dagen erna verdwijnen er steeds meer kattenveertjes uit beeld, om ze onder de bank, koelkast en achter de gordijnen terug te vinden.

Waarmee spelen katten graag?

Onder andere dus met deze kattenveertjes. Vooral de lange veertjes van het snuffelpakket zijn favoriet. Zodra ik ze weggooi rent onze kitten erachter aan om ze in haar bek mee te nemen. Als prooi! Onze kater blijft het liever van een afstand bekijken. Tenzij er een veertje voor zijn voeten rolt, dan is de verleiding te groot…

Origineel kattenspeelgoed
Saartje met haar ‘prooi’: kattenveertjes

Speelgoed voor elke kat

Elke kat heeft zo zijn of haar eigen voorkeur voor favoriet speelgoed. Speelt jouw huistijger liever met hengels, touwtjes of is je super luie kat alleen te verleiden tot actie met kattenspeelgoed waar kattenkruid (catnip) inzit? Ook dan is er in de webshop van kattenveertjes.nl volop keuze in originele kattenspeeltjes. Voor elke type kat is er wel iets te koop!

Bestel met korting kattenspeelgoed voor je kat!

Wil jij ook nieuw kattenspeelgoed of andere kattenbenodigdheden voor je huistijger bestellen? In de webshop van kattenveertjes.nl is volop keuze. Maak je bij de bestelling gebruik van de code YVONNE dan krijg je 10% korting op je bestelling.

Waar speelt jouw kat het liefste mee?

Meer kattenverhalen lezen?

Wil je meer kattenverhalen lezen? In mijn blog: het hysterische kattenvrouwtje kom je meer over mij en onze (vorige) katten te weten…

*Deze blog is een product review en betaalde samenwerking. Meer informatie zie disclaimer.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.