Waarom een magnesium pakking bij Vital-D goed voor je is!

door Yvonne
Magnesium pakking

Een magnesium pakking bij Vital-D in Marum is een heerlijk moment voor jezelf. Een moment waarin je helemaal tot rust komt en goed voor je lichaam en jezelf zorgt. Lees hier alles over deze behandeling en waarom magnesium goed voor je lichaam is!

Een magnesium pakking, wat is dat?

Met een magnesiumpakking bij salon Vital-D in Marum krijgt je lichaam een magnesium boost tijdens een heerlijk moment voor jezelf. Maar hoe werkt het nou precies? Ik leg het je uit.

Met een magnesium lichaamspakking wordt je lichaam ingesmeerd met een gel met een hoge concentratie magnesium. Vervolgens wordt je ingepakt in een folie en kom je onder een warmtedeken te liggen. En dan is het drie kwartier heerlijk warm en ontspannen liggen terwijl de magnesium in je huid trekt.

Vital D Marum

Magnesium opname via de huid

Magnesium opname via de huid geeft je lichaam echt een magnesium boost. Wanneer je magnesium door middel van pillen inneemt, wordt niet alles opgenomen en krijg je ongemerkt onnodige extra hulpstoffen binnen die je niet nodig hebt. Met een magnesium pakking krijg je de magnesium direct binnen via je huid zonder poespas.

De werking van magnesium en waarom het belangrijk is

Maar waarom is magnesium goed voor je? Magnesium is een mineraal dat belangrijk is voor je lichaam. Het zorgt ervoor dat veel verschillende lichaamsprocessen hun werk kunnen doen. Magnesium heeft vooral een positief effect op de werking van je spieren, bloedvaten en zenuwen. Om je dagelijkse hoeveelheid magnesium binnen te krijgen, is het eten van de juiste voedingsmiddelen belangrijk. Extra aanvulling kan door middel van supplementen of een magnesium lichaamspakking.

Magnesium bij stress en spierklachten

Dat stress niet goed voor je is weten we allemaal. Maar wist je ook dat stress zorgt voor een hoger verbruik van magnesium in je lichaam? En dat terwijl je juist magnesium nodig hebt om stress te reguleren. Magnesium heeft een kalmerende werking in je lichaam. Het helpt bij het ontspannen van je spieren, bloedvaten en je hersenen. Een magnesium lichaamspakking kan je echt helpen om stress te verminderen en je beter te voelen.

Mijn ervaring met de magnesium pakking

Regelmatig plan ik bewust een moment voor mijzelf. Dat kan een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zijn, een nieuwe wandelroute ontdekken of zoals deze keer een behandeling bij Vital-D in Marum.

De magnesium behandeling bij Vital-D in was de eerste keer dat ik bij eigenaresse Els in de praktijk kwam. In haar salon midden in de natuur tussen Marum en Opende (provincie Groningen) heeft ze een heerlijke rustige sfeer gecreëerd. Zodra je binnenstapt zakken je schouders naar beneden en wordt je ademhaling rustiger.

Magnesium pakking Vital D

Een magnesium pakking, zo werkt het

Els legt mij rustig uit hoe de pakking werkt en wat het belang van magnesium is. Nadat ik mijzelf volledig ingesmeerd heb met de magnesium gel, wordt ik ingepakt in een folie. Daarna pakt Els mij in de warme deken in en kan de magnesium mijn huid intrekken. Een heerlijk rustig moment voor mijzelf waarin ik langzaam wegdommel.

Zodra de tijd om is ‘pakt Els mij uit’ en krijg ik een kom met warm water om de meeste gel van mijn lijf te wassen. Ondanks dat blijft er een plakkerig laagje op mijn huid. Iets om rekening mee te houden wat betreft je kleding! Bij thuiskomst ben ik onder de douche gegaan en kon ik de rest van de dag heerlijk ontspannen doorbrengen.

Vital-D massagepraktijk in Marum

Wil je ook een magnesium pakking of andere ontspannende massage? Op de website van Vital-D lees je meer over alle mogelijke behandelingen. Er is veel mogelijk. Els informeert en helpt je graag!

Wil je thuis ook een ontspannen sfeer creëren? Een diffuser met etherische oliën helpt je erbij

Kies de juiste etherische olie passend bij de sfeer die jij wilt:

Links naar Bol.com zijn affiliatie links, zie disclaimer.

You may also like

1 reacties

Permanente make up in Groningen door Label 04 is echt mooi! - Over Yvonne 16 maart 2023 - 17:07

[…] en wellness behandelingen? In het menu beautyproducten vind je onder andere tips voor een magnesiumpakking én heel veel reviews van heerlijke […]

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.