Luxe recepten invulboek voor al je favoriete gerechten

door Yvonne
Recepten invulboek

Zoek jij een recepten invulboek om al je favoriete recepten in te bewaren? Of ben je opzoek naar een origineel cadeau voor een echte kookliefhebber? Het luxe recepten invulboek van Sammiess.nl is zo gemaakt dat gerechten uitgebreid genoteerd kunnen worden en eenvoudig en overzichtelijk terug te vinden zijn. Ideaal voor jezelf, prachtig om te geven!

Recepten invulboek voor favoriete gerechten

Je herkent het vast wel: je bewaart je favoriete recepten op zoveel verschillende plekken waardoor je het overzicht kwijt bent. Voordat je gaat koken of bakken moet je eerst opzoek naar dat lekkere recept dat op die ene site staat. Oh nee, het was toch die andere site. Oh gats, waar is dat recept nou!

Met het recepten invulboek van Sammiess is je zoektocht verleden tijd. In dit overzichtelijke lege receptenboek met super handige indeling kun je alle recepten noteren voor de volgende keer!

Invul receptenboek

Leeg receptenboek met handige index

Zelf bewaarde ik tot nu toe favoriete en succesvolle recepten in een schriftje. Niet echt handig, want elke keer was het toch bladeren en zoeken naar het juiste recept. En inmiddels is het schriftje vol ezelsoren in de pagina’s van de recepten die ik het meeste maak.

Ook eigenaresse Lotte Daalman van Sammmiess.nl, zelf gek op bakken, koken en recepten verzamelen, ervaarde dit probleem. En dat heeft haar aangezet tot het ontwerpen en verkopen van dit prachtige receptenboek waarbij vooral de index voorin je helpt om snel het juiste recept te vinden.

Recepten handig en overzichtelijk bewaren

De index van het receptenboek helpt je om je gerechten en recepten per categorie makkelijk terug te vinden. In totaal kun je 6 categorieën aanmaken en achter elk recept verwijzen naar de pagina in het boek. Het maakt dus niet uit dat de recepten in het boek door elkaar staan. Door de handige index blijft het overzichtelijk.

Leeg receptenboek

Mijn ervaring met het recepten invulboek

Het verbaast je vast niet dat ik erg blij ben met dit receptenboek! Het schriftje vol ezelsoren is verleden tijd want alle favoriete recepten staan inmiddels in dit invulboek. Het eerste recept, is het recept van erwtensoep (snert) van mijn moeder. Als eerbetoon aan haar liefde voor koken en bakken die ze aan mij doorgegeven heeft, moest dit recept voorin dit prachtige luxe boek komen!

Een echt familierecept met fijne herinneringen aan vroeger. Nu mijn moeder niet meer leeft, zet ik de jaarlijkse traditie van snert maken voort! Het door haar geschreven briefje met recept heb ik veilig opgeborgen.

cadeau idee voor kookliefhebber
Het erwtensoep recept van mijn moeder

Cadeau voor een kookliefhebber

Dit invul boek is niet alleen leuk voor jezelf. Want ben je opzoek naar een origineel cadeau voor een echte kookliefhebber? Met dit luxe recepten invulboek heb je het ideale cadeau gevonden. Het receptenboek heeft een kunstleren cover en heeft daardoor een echt luxe uitstraling waardoor het een super mooi cadeau is om te geven!

Origineel afscheidscadeau

Dit lege receptenboek is ook leuk om bij een afscheid van een collega, trouwerij of ander feest cadeau te geven en in te laten vullen door anderen zodat het een verzameling wordt van allemaal favoriete recepten.

Sammiess heeft meer luxe cadeau ideeën!

Naast het invul receptenboek kun je bij Sammiess nog veel meer luxe invulboeken en cadeaus kopen:

Wil je jouw recepten ook overzichtelijk bewaren?

Bestel dan via onderstaande button het invul receptenboek. Je kunt kiezen uit een bruine of zwarte kunstleren cover. Naast dat dit receptenboek echt super handig is staat het ook nog eens mooi in je keuken waardoor je je favoriete recepten altijd binnen handbereik hebt!

Lekkere recepten om te bewaren!

Ben je opzoek naar lekkere recepten? Op deze site vind je onder het menu recepten een aantal van mijn favoriete gerechten en taarten. Onder andere deze heerlijke en makkelijke havermoutplaatkoek met appel!

Welk recept is echt jouw favoriet en moet echt in receptenboek staan? Deel het hieronder in een reactie!

*Deze blog is ontstaan vanuit een samenwerking met Sammiess.nl Zie disclaimer voor meer informatie.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.