Woonwinkel Entrée in De punt: voor iedereen die van gezelligheid houdt!

door Yvonne
Woonwinkel Entree

Bij woonwinkel Entrée in De punt (op de grens van Groningen en Drenthe) weet je niet wat je ziet. Of eigenlijk wel: allemaal te mooie woonaccessoires, kleding, gezelligheid en veel meer! Dus ben je opzoek naar een winkel waar je iets leuks kunt scoren voor je interieur of wil je samen met een vriendin een middagje shoppen? Dan is deze woonwinkel echt een aanrader!

Woonwinkel Entrée in De Punt (Eelde)

Woonwinkel Entrée omschrijft zichzelf als de duizend en één dingen winkel met een gezellig koffie- en theehuis. En daar is niets aan gelogen. Want je kunt voor alles wat je in huis nodig hebt (of niet nodig maar gewoon mooi vindt) bij deze winkel terecht. Alle bekende merken zoals onder andere Zusss, HK Living, Blond Amsterdam en Riviera Maisson kun je hier shoppen. Met een totaal oppervlakte van ruim 1000 m2 meter winkeloppervlakte kun je bijna verdwalen tussen al het moois.

Woonwinkel Groningen

Gezellige en sfeervolle inrichting maar dan nog veel mooier!

De woonwinkel is gevestigd in een prachtig oud pand en ingericht met heel veel hoekjes en afdelingen die allemaal met heel veel zorg aangekleed worden. Zelf blijf ik altijd heel lang hangen op de afdeling met servies, keukendoeken en nog veel meer wat ik tijdens het bakken en koken nodig heb. De keuze is bijna overweldigend.

Woonwinkel in Drenthe

Hou je meer van lekkere geuren of gezellige hoekjes in huis? Dan is de afdeling met parfum, kaarsen en woonaccessoires de plek waar jij zeker uren kunt blijven struinen. En op de afdeling met kleding vind je vast en zeker ook nog iets waarvan je niet wist dat je het nodig had!

Woonwinkel Entree In de punt

Gezellig en leuk vriendinnenuitje

Woonwinkel Entrée is ook de ideale winkel voor een gezellig uitje met vriendinnen. Wanneer ik ernaar toe ga, ga ik ook nooit alleen. Er is altijd wel iemand die spontaan meegaat omdat het zo’n mooie winkel is. En samen winkelen is super gezellig.

Woonwinkel met koffie- en theehuis

Mocht je dorst krijgen van het shoppen of kun je maar niet beslissen wat je mee naar huis wilt nemen? Geen probleem, voorin de winkel is een sfeervolle plek gemaakt waar je gezellig kunt bijkletsen en nadenken onder het genot van een kopje thee of koffie en een muffin uit de oven. En terwijl je in de gezellige koffie corner zit tussen alle mooie woonaccessoires, doe je nog veel meer inspiratie op!

Woonwinkel met koffie- en theehuis

Woonwinkel Entrée contactgegevens en parkeergelegenheid

Woonwinkel Entrée ligt net over de Groningse grens in Drenthe. Het adres is Groningerstraat 169 en de winkel is met de auto prima te bereiken. Achter de winkel vind je een ruime parkeerplaats waar je gratis je auto kunt parkeren.

Kijk op de site van de woonwinkel voor de openingstijden of volg ze op facebook en blijf op de hoogte van de nieuwe collectie en alle nieuwtjes!

Met wie ga jij binnenkort naar deze woonwinkel toe? Laat je mij in een reactie weten wat je er gekocht hebt?

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.