Chocolaterie Le Bonbon Giekerk verkoopt heel veel lekkers en meer!

door Yvonne
Chocolaterie Le Bonbon Giekerk

Chocolaterie Le Bonbon in Giekerk is een must voor alle chocolade liefhebbers in Friesland (en daarbuiten…). In een gezellige en knusse winkel aan de rand van dit Friese dorp kun je zoveel heerlijke chocolade kopen als je wilt. Tijdens een dagje ‘leuke winkels bezoeken in Friesland’ met mijn vriendin mocht, een bezoek aan deze heerlijke winkel dan ook echt niet ontbreken.

Chocolaterie Le Bonbon in Giekerk

Regelmatig ga ik samen met een vriendin ’toeren’ om leuke winkels in de buurt te bezoeken. Deze keer hadden we een route gepland in Friesland met allemaal winkeltjes die we nog niet eerder bezocht hebben. De eerste winkelstop van deze dag was ‘Le Bonbon’ in Giekerk (of Gytsjerk in het Fries).

Le Bonbon Giekerk
Ingang van Le Bonbon

Chocolade winkel in Friesland

Al jarenlang is deze chocolaterie dé winkel in de gemeente Tytsjerksteradiel, waar je terecht kunt voor zoveel lekkers. Eén van de specialiteit van deze delicatessenwinkel is chocolade en bonbons in alle vormen, smaken en kleuren. De toonbank ligt vol met glimmende chocolade in de lekkerste smaakcombinaties. Kiezen is bijna niet te doen!

Bonbonwinkel Friesland
Zoveel lekkers om uit te kiezen.

Chocoladewinkel én banketbakkerij in Gytsjerk

Zodra ik de drempel van de knusse chocolaterie overstap, zie ik direct dat alles met heel veel liefde en passie gemaakt wordt. Terwijl ik mijn ogen uitkijk, vertelt de eigenaresse van de winkel vol trots over hun eigen zaak:

“We zijn trots op alles wat we maken. We verrassen de klanten graag met nieuwe smaakcombinaties!”

Ook legt ze uit dat ze niet alleen maar chocolade verkopen. Je kunt in de winkel ook terecht voor onder andere heerlijke taarten, koekjes en vlaaien. Ook het traditionele Friese koekje: Fryske dumkes bakken ze zelf en is in de winkel verkrijgbaar.

Delicatessenwinkel met smaak!

De eigenaresse laat mijn vriendin en mij een heerlijke bonbon met liquor 43 proeven. En dan weet ik het zeker: ik verlaat de winkel niet zonder chocolade! Ik maak een keuze uit allemaal verschillende bonbons en chocolade om thuis bij een heerlijk kopje thee een moment voor mijzelf te hebben!

Bonbon met liquor 43
Bonbon met Liquor 43
Chocoladewinkel Giekerk
Wat lekkers voor thuis!

Le Bonbon in Giekerk: het adres voor je bruidstaart en traktatie

Naast chocolade kun je bij Le Bonbon nog veel meer lekkers kopen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een taart voor je trouwerij of een andere speciale gelegenheid? In overleg is er heel veel mogelijk. Wil je trakteren op je werk of zoek je lekker gebak voor je verjaardag? Al heel veel klanten zijn je voorgegaan met het bestellen van hun traktatie voor een speciale gelegenheid. Met iets lekkers van Le Bonbon weet je zeker dat je traktatie goed in de smaak valt!

Chocolaterie Giekerk
Chocolade en nog veel meer lekkers bij Le Bonbon

Openingstijden van chocolaterie Le Bonbon in Giekerk

Heb je door deze blog ook zin in wat lekkers gekregen? De chocolaterie in Giekerk is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 8.30 uur. De winkel sluit doordeweeks om 17.00 uur en op zaterdag om 15.00 uur. Het adres van de winkel is: Rini Nautaweg 10A in Giekerk.

Nog meer leuke winkels in Friesland

Met een doosje vol heerlijke chocolade verlaten we de chocolaterie. Op naar de volgende leuke winkel! Welke dat is, lees je binnenkort in een nieuwe blog. Wil je nu al meer winkeltips? Kijk dan eens in het menu beleven & doen op deze site. Daar vind je heel veel inspiratie voor een leuk dagje uit in Friesland en Groningen. Of klik op onderstaande button voor alle tips.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.