Autopuzzeltocht rondom Appelscha Coronaproof eropuit!

door Yvonne
Autopuzzeltocht rondom Appelscha
Autopuzzeltocht Appelscha.

We willen eropuit!! Na de zoveelste Lock down zijn we het zat. Maar hoe kun je er coronaproof op uit? Met deze autopuzzeltocht rondom Appelscha met lunch, heb je gegarandeerd een leuke dag uit. Lees in deze blog hoe leuk het is en waar je kaarten kunt bestellen.

Autopuzzeltocht rondom Appelscha

Deze autopuzzeltocht rondom Appelscha brengt je langs bezienswaardigheden en plekjes in Friesland en Drenthe. Tijdens de autospeurtocht leer je de prachtige omgeving van Appelscha kennen. En je wordt niet zomaar op pad gestuurd. Je krijgt een heerlijk lunchpakket mee voor onderweg. Als dat geen mooie dag wordt!

Tip: neem een picknickkleed en kussentjes mee. Kun je je lunch buiten de auto opeten aan een van de vele picknick tafels langs de route.

Autopuzzeltocht met lunch

De autopuzzeltocht start bij de Appelsche Hof in Appelscha. Wanneer je je daar aanmeldt ontvang je je lunchpakketten en de routebeschrijving. En dan kun je op pad langs heel veel mooie plekjes en bezienswaardigheden rondom Appelscha.

Routekaart
Fotos’s van de puzzeltocht

Onderweg is het echt leuk om regelmatig een stop te maken bij mooie bezienswaardigheden en prachtige plekjes. De route gaat onder andere langs het hoogste punt van Friesland: de Bosbergtoren. Om daadwerkelijk op dit hoogste punt te komen, is een kleine wandeling nodig. Maar dat is zeker de moeite waard!

Fochtelooerveen
Fochtelooerveen

Puzzelroute met foto’s

De route voor de autopuzzeltocht wordt goed aangegeven door middel van tekst en foto’s. Tussen de routebeschrijving door staan vragen. De antwoorden daarvan vul je in in een kruiswoordpuzzel. Een aantal letters vanuit deze puzzel vormen de oplossing waarmee je een leuke prijs kunt winnen. Het is goed opletten en lezen. Sommige vragen zijn cryptisch omschreven. Voor jong en oud is deze leuke autospeurtocht prima te doen.

Tips voor onderweg

Voordat je op pad gaat een paar tips:

Neem de tijd en kijk goed om je heen. Zo hebben wij nieuwe dorpjes en natuurgebieden ontdekt. Je bent eigen baas dus kunt alle tijd nemen die je wilt. In totaal hebben wij er vier uur overgedaan. Dit is inclusief picknicken, foto’s maken en een heerlijke chocolaterie bezoek in Oosterwolde. Echt een aanrader om bij Vos & Zo naar binnen te gaan. Je kunt daar terecht voor thee en chocolade, heel veel chocolade. Wat mij betreft de beste combinatie die er bestaat.

Een andere tip is het fruitverkoop punt bij Elsoo. Langs de weg staat dit zelf bedieningsverkooppunt. Ook de wandeling naar de liefdesbrug is de moeite waard. Na al dit moois en lekker kom je weer terug bij de Appelsche Hof. Daar lever je de route en het antwoordblad weer in. En dan is het afwachten of jij aan het einde van het seizoen één van de gelukkige prijswinnaars bent!

Autopuzzeltocht
Fruitverkoop Elsloo

Wil je ook de autopuzzeltocht Appelscha rijden?

Wil je de autopuzzeltocht Appelscha rijden? Via de sites: actie van de dag, social deal of de leukste deal koop je twee of meerdere vouchers. Of google op autopuzzeltocht Appelsche hof dan kom je genoeg opties om vouchers te kopen tegen. Ik wens je in elk geval alvast veel plezier en maak er een mooie dag van.

Voor meer informatie over de thee en chocolade winkel Vos & Zo in Oosterwolde klik hier

Nog meer leuke activiteiten voor de vakantie:

Wil je thuis een leuke dag hebben? Misschien is het spelen van de crimibox iets voor jou. Thuis aan de keuken tafel een moord oplossen. Leuk voor jong en oud!

Nog een uit tip voor een leuk dagje uit: Huur een E-chopper!

Kijk eens op de site: Mam is de hort op voor nog meer prima te betalen uit tips!

Handig voor onderweg:

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.