Foto’s in je interieur, word je daar echt gelukkiger van?

door Yvonne
Retroprints

Heb jij veel foto’s in je interieur? Of ben jij meer van het type: ‘dat ga ik doen, maar het komt er niet van?’ Tegenwoordig maken we overal foto’s van. Van ons ontbijt tot avondeten aan toe. Maar doen we tegenwoordig nog wel echt iets met al die foto’s? Of bewaar je alles alleen maar in ’the cloud’?

Bewuster van mooie momenten

Wist je dat foto’s in je interieur als herinnering aan al die mooie momenten, je echt gelukkiger kunnen maken? Voor zijn boek: ‘de kunst van herinneringen maken’, heet Meik Wiking uitgezocht, hoe belangrijk het vastleggen van dierbare en mooie herinneringen is voor ons geluk. Het zorgt er namelijk voor dat je die mooie momenten bewuster meemaakt, waardoor je gelukkiger wordt.

vakantie foto's in je interieur
Camper rondreis

Maar geldt dat ook voor de hoeveelheid foto’s die we tegenwoordig maken. Hoe bewust maak je ze nog? Dus hoe gelukkig worden we nog écht van foto’s?

Waar ik in elk geval niet gelukkig van wordt, zijn klusjes die ik uitstel. Het blijft mij dan maar achtervolgen. En foto’s uitprinten en er iets leuks mee doen, is voor mij echt een uitstel klus. In 2018 hebben we een prachtige camper rondreis door west Canada gemaakt. Het regelen van de reis ging sneller dan het uitzoeken en bestellen van de foto’s…

Retroprints voor echt mooie foto’s in je interieur

En als je foto’s in je interieur wilt, wat is dan een leuke en originele manier? En welke foto’s laat je afdrukken, wanneer je uit bijna duizend foto’s kunt kiezen?

Foto's in je interieur
Fotowand

De vraag van de fotofabriek of ik een setje retroprints wilde bestellen en recenseren, heb ik dan ook snel met ja beantwoord. Dit was net dat zetje dat ik nodig had om iets met de vakantie foto’s te gaan doen. En het uploaden en bestellen op de site van de fotofabriek is echt eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Dat geeft mij moed om vaker te bestellen!

Twee dagen na het online bestellen, werden de retroprints thuisbezorgd. Mooier dan verwacht. Echt een jaren tachtig retrolook! Je kan ze ook in hoogglans bestellen, maar de matte variant heeft mijn voorkeur. Samen met accessoires die passen bij het vakantiegevoel, heb ik een fotowand gecreëerd. Vol herinneringen aan onze prachtige reis!

Ook voor instagram foto’s

Terug naar de vraag of je van foto’s in je interieur echt gelukkiger wordt. Ja, het is echt de moeite waard om dierbare herinneringen van je telefoon te halen en uit te printen. En wanneer je voor retroprints kiest, worden je foto’s net even mooier! En retroprints zijn ook ideaal voor het printen van je favoriete instagram foto’s!

vakantie foto's in je interieur
Canada

Heb jij ook nog foto’s op je telefoon of instagram die je liever aan de muur wilt hebben? Of heb je nog heel veel dierbare herinneringen waar je een fotoboek van wilt maken? Nu we niet op reis kunnen, is het tijd om een reis door onze herinneringen te maken. Maak er een mooie reis van, en geniet van al het moois dat je ooit hebt vastgelegd!  

Van welke reis wil jij nog steeds foto’s in je huis opgehangen? Laat het weten in een reactie. Wil je daarvoor ook retroprints bestellen? Klik dan hier!

You may also like

4 reacties

Lodi 15 april 2020 - 09:00

Ik ben dol op foto’s, in ons huis hangen heel veel foto’s van onze reis van zeven maanden door Amerika en Canada. Ik vind de metroprints die je liet maken heel erg leuk! Zo op de fotowand staan ze erg leuk! Goed idee.

Beantwoorden
Yvonne 15 april 2020 - 18:51

Ben er ook erg blij mee! Kijk er regelmatig naar en past ook goed bij ons interieur.

Beantwoorden
Tweewekelijkse overzicht van nieuwe blogs op overyvonne! - Over Yvonne 19 april 2020 - 10:58

[…] Ook de fotofabriek heeft mij benaderd voor een samenwerking. En dankzij deze samenwerking hebben we eindelijk een fotowand met foto’s van onze rondreis in Canada in ons huis! Het hoe en wat lees je in mijn blog: Foto’s in je interieur, word je daar echt gelukkiger van? […]

Beantwoorden
Persoonlijke fotoslinger: een geslaagde verrassing! - Over Yvonne 3 augustus 2020 - 09:53

[…] langer genieten van het feest? Maak van de leukste foto’s een retroprint. Zelf ga ik van alle foto’s van deze geslaagde 18e verjaardag een mooi fotoboek maken. Een extra […]

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.