Natuurlijke cosmetica van Biostijl. Iets voor jou?

door Yvonne
Natuurlijke cosmetica biostijl

Biostijl.nl heeft mij gevraagd een aantal natuurlijke cosmetica producten van hen te gebruiken én mijn ervaring daarvan met jullie te delen.  Geen probleem, mits het producten zijn waar ik 100% achter sta en tevreden over ben. Darom heb ik eerst uitgebreid op Biostijl.nl rondgekeken. De informatie op hun site sprak mij direct aan. Alle cosmetica producten van Biostijl zijn milieubewust en duurzaam. Ze bevatten geen onnodige chemische toevoegingen, recycling is voor hun erg belangrijk én zowel de producten als de verpakkingen bevatten geen microplastics.

Natuurlijke cosmetica voor iedereen

Wanneer je de site van biostijl bezoekt ontdek je hoeveel natuurlijke cosmetica er verkrijgbaar is. Voor jong en oud, mannen en vrouwen en voor alle huidtypen. Vanuit hun eigen, positieve ervaring met natuurlijke cosmetica, biedt Biostijl jou ook de mogelijkheid om natuurlijke verzorgingsproducten te gebruiken.

Missie van Biostijl

Biostijl producten
Product keuze

Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en producten, draagt biostijl bij aan het schoner doorgeven van onze aarde. Ze willen mensen bewust maken van de verzorgingsproducten die wij nu gebruiken én geven daarbij direct een natuurlijker alternatief.  Alle natuurlijke cosmetica producten die Biostijl op hun site aanbiedt, zijn vrij van parabenen, SLS en minerale oliën (oliën uit aardolie en petroleum). Wist jij dat deze oliën gebruikt worden voor cosmetica? Dat wil je toch niet op je huid smeren?

Natuurlijke ingrediënten

In plaats van alle chemische en onnatuurlijke stoffen, verkoopt Biostijl alleen natuurlijke cosmetica die gemaakt zijn van verzorgende en natuurlijke oliën en planten-extracten. Veel van de producten zijn vegan en met de hand gemaakt. En uiteraard dierproefvrij!

Natuurvriendelijk verpakkingsmateriaal

Sinaasappel bodyscrub

Naast de natuurlijke cosmetica producten, is ook het verpakkingsmateriaal recyclebaar en vrij van microplastic. Geen één van de producten die ik ontvangen heb, was in plastic verpakt, en dat geeft direct al een goed gevoel. Zelfs de sinaasappel bodyscrub is gewoon in een papiertje verpakt. De heerlijke geur van deze scrub ruik ik dan ook direct bij het openen van het pakketje. En daar wordt ik blij van! Naast de scrub heb ik ook een handcrème besteld. Deze tube crème zit in een recyclebare verpakking gemaakt van landbouwafval. Nooit geweten dat je daar zoiets moois van kan maken.  

Recensies natuurlijke cosmetica

De komende tijd deel ik met jou, mijn ervaring met de natuurlijke cosmetica producten van Biostijl. Je kunt erop vertrouwen dat ik een eerlijke en oprechte recensie schrijf. Zelf ben ik vrij kritisch in het gebruik van cosmeticaproducten. In het verleden heb ik verschillende merken geprobeerd en weinig producten waren blijvertjes. Wil jij alvast meer weten over biostijl of ben je opzoek naar natuurlijke cosmetica producten? Neem dan een kijkje op hun site of social media. Heb je vragen? Neem gerust contact met ze op. Met hun kennis en ervaring geven ze je graag een persoonlijk advies.

Gebruik jij bewust natuurlijke cosmeticaproducten of let jij daar niet op?

You may also like

4 reacties

Marion 9 april 2020 - 17:19

Eerlijk gezegd ben ik niet zo kritisch met de crèmes die ik gebruik. Ik gebruik nu de dagcrème van de Lidl die in een beperkte oplage te koop was en heel erg lijkt op een crème die goed staat aangeschreven maar wel vele malen duurder. Die bevalt goed. Maar welke ingrediënten erin zitten. Geen idee.

Beantwoorden
Yvonne 13 april 2020 - 20:17

Ik lette tot voor kort daar ook niet op. Geloofde er ook niet zo in, dacht dat zal wel spul zijn wat lang zo goed niet werkt. Ben er nu achter dat dat echt niet zo is. Vindt het tot nu toe erg prettig spul.

Beantwoorden
Tweewekelijkse overzicht van nieuwe blogs op overyvonne! - Over Yvonne 19 april 2020 - 10:58

[…] Een paar weken terug ben ik door het Friese bedrijf Biostijl benaderd met de vraag of ik een aantal producten van hun site wil uitproberen in ruil voor een recensie. Omdat ik mijn mening graag deel, heb ik een aantal producten van hun site uitgezocht en binnenkort deel ik mijn ervaring met jou! Je leest alles over biostijl in mijn blog: Natuurlijke cosmetica van biostijl iets voor jou? […]

Beantwoorden
Natuurlijke handcrème voor direct zachte handen. - Over Yvonne 20 april 2020 - 13:04

[…] Meer over de producten van Biostijl deelde ik met jou in mijn blog: Natuurlijke cosmetica van biostijl! […]

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.