Persoonlijke fotoslinger: een geslaagde verrassing!

door Yvonne
persoonlijke fotoslinger

Een persoonlijke fotoslinger. Dat was één van de verrassingen voor onze dochter Imke haar 18e verjaardag.

Originele verrassing

Hoe maak je een bijzondere verjaardag nog specialer? Door de jarige te verrassen! De persoonlijke fotoslinger van de fotofabriek is daarvoor perfect. Want zonder slingers geen feest. En de uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat de slinger echt speciaal voor de jarige is.

Veel mogelijkheden

Ben je creatief? Of gebruik je liever een van de voorbeelden? Het maakt niet uit. Je kunt kiezen uit 9 voorbedrukte ontwerpen waarbij je alleen nog maar de foto’s hoeft te plaatsen. Kies je liever voor een volledig eigen ontwerp? Dan start je een blanco project en kun je je zowel met de foto’s, teksten en decoraties helemaal uitleven.

Foto’s en achtergrond kiezen

Voor deze slinger heb ik gekozen voor een blanco project. Hierdoor heb ik de kleur aan kunnen passen aan de thema kleuren van het feest: zwart, roze en goud. Vervolgens heb ik 4 foto’s geüpload en op de slingers geplaatst. De slinger bestaat in totaal uit 12 vlaggetjes. Je ontwerpt vier vlaggetjes die drie keer herhaald worden.

Per foto kies je een vorm waarin je deze op de  slinger wilt plaatsen. Zelf vind ik de ronde vorm daarvoor het leukste. Alleen de foto van Imke met haar pony heb ik in zijn geheel op de slinger geplaatst. Dit geeft een extra speels effect naast de andere ronde foto’s.

Tekst en decoraties

persoonlijke fotoslinger

De fotoslinger maak je nog persoonlijker door een eigen tekst op de slingers te plaatsen. Heb je een boodschap die je de jarig mee wilt geven of en leuke herinnering die je wilt delen? Het kan allemaal. Zo maak je deze verrassing nog waardevoller en leuker om te bewaren!

Voor Imke hebben wij allemaal een persoonlijke felicitatie op de slinger gezet. Met onder de tekst nog een feestelijke decoratie die je van de site van de fotofabriek kunt uploaden.  Zowel de foto’s, teksten als decoraties zijn super eenvoudig te plaatsen.

Super geslaagde verrassing

Wil je ook iemand verrassen? Viert een familielid of vriend binnenkort een speciale verjaardag? Ga dan snel naar de site van de fotofabriek en bestel alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk en persoonlijk feest. Van fotoslinger tot feestmuts.

Nog langer genieten van het feest? Maak van de leukste foto’s een retroprint. Zelf ga ik van alle foto’s van deze geslaagde 18e verjaardag een mooi fotoboek maken. Een extra mooie herinnering aan een verjaardag waarna je geacht wordt volwassen te zijn…

Klik op de afbeelding om direct een slinger te maken!

Deze slinger en blog is gemaakt in samenwerking met de Fotofabriek. In deze blog heb ik uitgelegd hoe ik met samenwerkingsvragen om ga.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.