Tweewekelijkse overzicht van nieuwe blogs op overyvonne!

door Yvonne
Tweewekelijks overzicht

In dit tweewekelijkse overzicht van nieuwe blogs, hoe verrassend, plaats ik de links naar alle blogs, columns en recensies die ik de afgelopen twee weken met jullie gedeeld heb. Dus schenk jezelf een kopje thee, koffie of wat sterkers in en neem wat tijd voor jezelf! Manlief en de kids moeten maar even wachten. Quality tijd voor jou! Veel leesplezier met dit tweewekelijkse overzicht.

Favoriete theesmaken en ‘chaotische genen’

Tweewekelijkse overzicht
Favoriete thee

In mijn column: Dé reden waarom jij als echte theedrinker geen koffie lust! leer je alles over de verschillen tussen thee en koffie drinkers. Op social media reageerde ook een lezer met ‘chaotische genen’ oftewel een combi drinker. En daar blijken er meer van te zijn. Maar wat bepaalt nou jouw voorkeur? Je leest het allemaal!

Aansluitend heb ik mijn favoriete theesmaken en dé tip voor theeleuten met je gedeeld. Sommige theesmaken zijn echt absolute no go’s. Iets met slootwater en tandpasta… Maar een aantal vaste favoriete smaken ontbreken nooit in mijn thee voorraad! Heb jij jouw favoriete thee al gedeeld? Ik ontdek graag nieuwe theesmaken!

Leuke nieuwe samenwerkingen

Twee wekelijks overzicht
Bodyscrub Biostijl

Een paar weken terug ben ik door het Friese bedrijf Biostijl benaderd met de vraag of ik een aantal producten van hun site wil uitproberen in ruil voor een recensie. Omdat ik mijn mening graag deel, heb ik een aantal producten van hun site uitgezocht en binnenkort deel ik mijn ervaring met jou! Je leest alles over biostijl in mijn blog: Natuurlijke cosmetica van biostijl iets voor jou?

Wil je weten hoe ik omga met recensie vragen van bedrijven ? In mijn persoonlijke profiel overyvonne leg ik het uit.

Ook de fotofabriek heeft mij benaderd voor een samenwerking. En dankzij deze samenwerking hebben we eindelijk een fotowand met foto’s van onze rondreis in Canada in ons huis! Het hoe en wat lees je in mijn blog: Foto’s in je interieur, word je daar echt gelukkiger van?

Boekrecensies

Parel en Maan

Voor boekrecensiesblog schreef ik weer twee recensies. Deze keer de delen vier en vijf van de zeven zussen reeks: ‘De zeven zussen: Parel’ en ‘De zeven zussen ‘Maan’

Wat kun je de komende twee weken verwachten?

De komende twee weken deel ik in elk geval mijn recensie van de handcrème en de anti age (ja ja..) gezichtserum met jou. Ook staan er twee heerlijke recepten voor je klaar: Stamppot rode bieten en gehaktballen in tomaten saus. En ik deel met jullie de laatste trends op het gebied van badmode met jullie! Want ook in je tuin wil je trendy kunnen zonnen! Uiteraard lees ik tussendoor nog hele leuke boeken en plaats ik de recensies daarvan op boekrecensiesblog.nl

Winactie!

In samenwerking met the online retail company komt er een leuke winactie. Dus stay tuned!

Wat wil jij graag lezen op overyvonne?

Ik ben wel heel nieuwsgierig naar jou. En dan met name naar welke columns, recensies of onderwerpen jij het liefste leest op overyvonne? Waar moet ik volgens jou vaker over schrijven of meer met jou delen? Suggesties, tips en onderwerpen zijn welkom! Want het schrijven is mijn hobby, is schrijf uiteindelijk voor jou, de lezer. Dus kom maar door met suggesties!

You may also like

4 reacties

Marion 19 april 2020 - 10:17

Leuk dit overzicht. En zondag is altijd een goede dag om ze te lezen.

Beantwoorden
Yvonne 19 april 2020 - 10:57

Met dank aan jouw wekelijkse overzicht! Denk ga het eens proberen.

Beantwoorden
Jet Mattiesing 20 april 2020 - 09:53

En dan leen ik hem volgende week weer van jou als dat goed is 🙂 Echt lekker bezig Yvonne !

Beantwoorden
Yvonne 20 april 2020 - 10:57

Dankje Jet. Leuk om elkaar zo te inspireren!

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.