Drie grote kerstshows in Groningen voor een magische kerstbeleving

door Yvonne
Kerstshows in Groningen

Wordt jij ook zo blij van een kerstshow in een tuincentrum? Maar waar in Groningen vind je nou de allermooiste, grootste en ‘over the top’ kerstshows? Ik heb het voor je uitgezocht en de drie grootste kerstshows in Groningen in deze blog verzameld. En als je daarna nog niet genoeg in de kerststemming bent, dan kun je altijd nog één van deze kerstmarkten in Groningen bezoeken.

Kerstshows in Groningen 2023

Betoverende lichtjes, fonkelende kerstbomen; in Groningen zijn drie kerstshows die de kerstmagie tot leven brengen. Dompel je bij deze drie tuincentra onder in een wonderland van schitterende lichtjes, fonkelende kerstbomen en betoverende decoraties. Waar je ook woont in Groningen, er is ook een magische kerstshow bij jou in de buurt. En als extraatje heb ik onderin deze blog ook nog een link toegevoegd naar de leukste kerstmarkten in Groningen!

1. Kerstshow bij tuincentrum Drint in Grootegast

Met prachtig versierde kerstbomen, complete kerstdorpen en heel veel lichtjes, kun je bij tuincentrum Drint (Grootegast in het Westerkwartier) niet om de kerst heen. Dit lokale tuincentrum pakt flink uit rond de kerstdagen. Deze kerstshow is nog niet heel erg bekend bij het grote publiek. Hierdoor kun je heerlijk rustig genieten van al het moois en helemaal in de kersstemming komen.

LocatieTuincentrum Drint Grootegast
WebsiteDrint tuincentrum
Kerstshow Drint 2022

2. Kerstshow bij Tuinland Groningen

Al vanaf Oktober kun je bij Tuinland Groningen de grootste kerstshow van het Noorden bewonderen. Elk jaar is er een ander thema waardoor het nooit hetzelfde is. Er zijn ontelbaar versierde kerstbomen, mega grote kerstdorpen en duizenden lampjes die op jou wachten.

Trek gerust een paar uur uit voor deze prachtige kerstshow en laat je inspireren! Of maak er een gezellige dag van en trakteer jezelf op iets lekkers in het restaurant van het tuincentrum. Wanneer je ook naar deze kerstshow gaat, ik weet zeker dat je heel even in een andere wereld bent.

LocatiePeizerweg 919727 AH, Groningen
WebsiteTuinland Groningen
Kerstshow Tuinland Groningen 2022

3. Intratuin Winschoten

Ontdek de magische kerstsfeer bij het tuincentrum van Winschoten. Intratuin wil haar bezoekers elk jaar weer verrassen met een unieke en bijzondere kerstshow. Hoe ze dat doen? Denk aan besneeuwde kerstbomen en pratende rendieren in combinatie met de geur én het geluid van kerst. Voel je de kerstsfeer al?

Wat je voorkeur voor stijl ook is, voor iedereen is er kersdecoratie te vinden die precies bij jouw interieur past. Ga je samen met je vriendin op pad? Boek dan vooraf een high tea bij het restaurant. Zo maak je er een onvergetelijke beleving van.

LocatieLijnbaan 23, 9672 BL Winschoten
WebsiteIntratuin Winschoten
Kerstshow Intratuin Winschoten 2022

Welke kerstshows in Groningen ga jij bezoeken?

Zoals je ziet, er is ook bij jou in de buurt een kerstshow in een tuincentrum. Na een bezoek aan de kerstshows in één van deze Groningse tuincentra heb jij helemaal zin in de kerst. Kun je niet kiezen? Bezoek ze dan gewoon allemaal.

kerstmarkten in Groningen

Naast deze kerstshows in Groningen, worden er ook heel veel kerstmarkten georganiseerd in de provincie. Om het je in deze tijd van het jaar makkelijk te maken, heb ik de 6 indrukwekkendste kerstmarkten voor je op een rij gezet.

Ik wens jou een hele mooie kersttijd toe. Maak er iets magisch van!

You may also like

1 reacties

Ontdek hier de gezelligste kerstmarkten in Groningen 2023 - Over Yvonne 1 december 2023 - 15:08

[…] kerstmarkten. Ben je daarna nog niet genoeg in de kerststemming? dan heb ik nog de drie grootste kerstshows bij tuincentra in Groningen voor je op een rij […]

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.