Konjac spons voor het gezicht van Biostijl

door Yvonne
Konjac spons natuurlijke gezichtsreiniging

Een konjac spons is de ideale manier om je gezicht op een natuurlijke manier te reinigen. Wil je weten hoe dat werkt? In deze review van de konjac spons van Biostijl leg ik je precies uit hoe deze natuurlijke manier van gezicht reinigen werkt. Want wist je dat je huid op deze manier echt een natuurlijke energie boost krijgt?

Konjac spons voor het gezicht

Met deze 100% natuurlijke manier van gezichtsreiniging reinig je je huid op een milde manier tot diep in je poriën. Je verwijdert op een zachte en en huidvriendelijke manier dode huidcellen en daarmee verklein je je poriën waardoor je huid er frisser uit ziet.

Zo gebruik je een konjac spons om je gezicht te reinigen

De konjac spons is ideaal voor de dagelijkse reiniging van je gezicht. Leg daarvoor de spons voor gebruik kort in een bakje met warm water. Hij zet dan iets uit en wordt lekker zacht. Knijp voor gebruik het overtollige water er uit (niet wringen) en reinig je gezicht met een licht draaiende beweging. Een andere gezichtsreiniger er bij gebruiken is niet nodig. Gebruik je er liever wel een reinigingsmiddel bij? Doe dan een beetje reinigingsmiddel op de spons.

Voor welk huidtype is deze natuurlijke gezichtsreiniger geschikt?

Door de 100% natuurlijke manier van gezicht reinigen is de spons geschikt voor ieder huidtype. Heb je een droge huid? Dan is de konjac spons ideaal voor je. Ook de gevoelige huid van een baby reinig je zo op een milde en zachte manier.

De konjac spons reinigen

Spoel de spons na gebruik goed uit met warm water. Knijp het water eruit en hang hem aan het draadje op te drogen. Niet te dicht bij je stomende douche, dan neemt de spons het vocht op.

Gebruik je de spons dagelijks? Kook hem dan elke 2 weken uit in zeer heet water.

Waar is een konjac spons van gemaakt?

De konjac spons van Biostijl is gemaakt van de plantenwortels van de Amorphophallus Konjac plant. Deze eetbare plant is bekend om zijn genezende en afslankende eigenschappen. Deze natuurlijke gezichtsreiniger bestaat volledig uit natuurlijke plantaardige vezels van deze plant en is daarmee een 100% natuurlijke gezichtsreiniger.

Hoe gebruik je een konjac spons
Konjac spons van de Amorphophallus Konjac plant.

Hoelang gaat een konjac spons mee?

Bij dagelijks gebruik kun je de spons ongeveer twee tot drie maanden gebruiken. Wanneer je slijtage ziet dan gooi je de konjac spons in de GFT bak. Helemaal zero waste dus!

Mijn ervaring met deze gezichtsreiniger

Tijdens het schrijven van deze review gebruik ik de spons drie weken. En mijn ervaring is positief. De spons ziet er nog goed uit en ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn huid voelt zacht en totaal niet droog aan. Na het reinigen gebruik ik het anti-age serum van Biostijl. Echt een heerlijke manier om je huid op een puur natuurlijke manier te verzorgen na het reinigen.

De konjac spons ook kopen?

Deze natuurlijke gezichtsreiniger koop je eenvoudig bij biostijl. Je kunt je bestelling afhalen of op laten sturen. Op de site van Biostijl vind je nog meer informatie.

Meer natuurlijke huidverzorgings producten.

Op overyvonne.nl vind je in het menu inspiratie beauty producten nog veel meer reviews van de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Biostijl:

Natuurlijke anti-age gezichtsserum: een heerlijk serum die bestaat uit negen natuurlijke oliën. En die je huid echt goed verzorgt zonder dat het vettig wordt. En extra bonus: het ruikt zo heerlijk, alsof je in een wellnes centrum bent!

Natuurlijke massagekaars met massage olie 

Steek deze kaarsen aan en je hele huis ruikt lekker. Na een kwartier kun je de warme wax gebruiken als massage olie. Je huid ruikt heerlijk en wordt er lekker zacht van. Een weldaad voor je spieren! 

*Links naar bol.com zijn affiliatie links. Zie disclaimer

Ingrediënten konjac spons Biostijl: 100% natuurlijk- is vegetarisch en veganistisch- is proefdiervrij- bevat geen kunstmatige kleurstoffen- bevat geen toevoegingen – is biologisch afbreekbaar- kan gewoon bij het gft afval. Bron Biostijl

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.