Natuurlijke zero waste handcrème met drie ingrediënten

door Yvonne
natuurlijke zero waste handcreme

Bestaat er een natuurlijke handcrème die echt werkt, makkelijk mee te nemen en zero waste is? Ja!

Natuurlijke zero waste handcrème in een blikje

Laten we het eerst eens over het opvallende uiterlijk hebben van deze natuurlijke zero waste  handcrème van Biostijl. Zowel de verpakking als de vorm zijn bijzonder. Anders dan andere handcrèmes is deze crème eivormig. Dit ‘verzorgingsei’ is verpakt in een bewaarblikje, ook eivormig. Is de crème op, dan kun je een navulling kopen. Totaly zero waste!

Natuurlijke ingrediënten.

De crème bestaat uit slecht drie ingrediënten: bijenwas, olijfolie en lavendelolie. Niets meer, niets minder. Deze ingrediënten zijn zeer effectief voor een droge tot zeer droge huid. Heb je last van kloven? Ook daar weet dit ‘verzorgingsei’ raad mee. Smeer  het ook gerust op je ellebogen, knieën en voeten.

Gebruiksaanwijzing

Je gebruikt de crème net als alle andere crèmes. Verschil is dat je het ‘verzorgingsei’ tussen je handen wrijft.  Doordat het ei dan warm wordt krijg je een laagje crème die je vervolgens kunt uitsmeren. De warmte zorgt er ook voor dat de natuurlijke ingrediënten makkelijk opgenomen worden. Extra voordeel van handcrème in een bewaarblikje is dat het handig mee te nemen is, zonder kans op lekkage onderin je handtas…

Werkt het ook echt?

natuurlijke zero waste handcrème

Ik ben blij met het ei! Het is een heerlijk zachte handcrème die je huid echt voedt. In vergelijking met de AVA handcrème heeft deze crème iets meer tijd nodig om volledig in te trekken. Neem je die tijd, dan is het het wachten meer dan waard. Je handen worden super zacht en ruiken heerlijk. En het zero waste concept van deze handcrème spreekt mij ook zeker aan!

Al met al weer één van de heerlijke natuurlijke cosmetica producten van Biostijl die ik met veel plezier heb getest en jou zeker aan kan bevelen!

Wil je ook een natuurlijke zero waste handcrème die echt werkt? Je kunt dit ‘verzorgingsei’ hier bestellen.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.