Mijn ervaring met Olaplex nummer 8: intense haarmasker

door Yvonne
Ervaring met Olaplex nummer 8

Mijn ervaring met het allereerste haarmasker van Olaplex is meer dan prima. De bond intense moisture mask nummer 8 van Olaplex staat al een tijdje ’te shinen’ in mijn douche! In deze blog mijn ervaring met Olaplex nummer 8: ‘Bond intense moisture mask’ haarmakser. Een hele mond vol met veel beloftes: past alles wat ze beloven echt in dit potje?

Olaplex nummer 8: ‘Bond intense moisture mask’ haarmasker

Nummer 8 van Olaplex is een haarmasker: ‘Bond intens moisture mask’ om precies te zijn. Daarmee heeft Olaplex iets nieuws toegevoegd aan hun al bestaande haarverzorgingsproducten. Met dit haarmasker beloven ze meer glans, meer hydratatie en zachter haar. En dat alles zonder het te verzwaren.  

Gebruik Olaplex nummer 8

Haarmasker zonder toevoegingen

Al lange tijd gebruik ik de shampoo nummer 4 van Olaplex. Ondanks dat de aanschaf prijzig is, blijkt het in gebruik super zuinig te zijn. En wat Olaplex extra mooi maakt, en jezelf dus ook, is het achterwege laten van allemaal toevoegingen. Daarmee is Olaplex 100% vegan, vrij van sulfaten, parabenen en glutenvrij.

Bovenstaande links zijn affiliatie links naar Bol.com. Lees voor meer informatie de disclaimer

Hoe gebruik je Olaplex nummer 8?

Het olaplex haarmasker nummer 8: bond intense moisture mask (haarmasker) gebruik je één keer per week. Daarmee is dit haarmasker erg zuinig in gebruik. Nadat je je h aar gewassen en uitgespoeld hebt, masseer je het haarmasker in je haar en laat je het 10 minuten intrekken. Daarna spoel je het masker weer uit.

Gebruik Olaplex nummer 8

Hoeveel gebruik je per wasbeurt?

Afhankelijk van je haarlengte gebruik je 1, 2 of drie pompjes van Olaplex nummer 8. Mijn haar is op schouderlengte dus gebruik ik 2 pompjes. Met een haarklem zet ik mijn haar vast en laat ik het 10 minuten intrekken.

En eerlijk is eerlijk, die tien minuten wachttijd is een dingetje. Ga je onder de douche weg om het daarna boven de kraan uit te spoelen? Tja, daar is de tijd net te kort voor. Dus hop, scheermes tevoorschijn en elk plekje met ongewenst haar scheer ik weg. Maar ook dan zijn de tien minuten nog niet voorbij. Gelukkig heb ik altijd een bodyscrub van Biostijl in de douche liggen. Dus scrub ik mijzelf van top tot teen. En dan ben je na tien minuten toch zomaar ineens van top tot teen aan het ‘shinen’. Heerlijk!

Ervaring met Olaplex nummer 8

Mijn ervaring met Olaplex nummer 8

Doet het Olaplex haarmasker wat het beloofd? Ja! Want ik merk na het wassen en drogen van mijn haar direct dat het erg goed kambaar is. En zodra ik mijn haar geföhnd heb, voelt het alsof ik net bij de kapper uit de stoel kom. Mijn haar heeft echt meer glans en voelt steviger aan.

Ook na een paar dagen voelt mijn haar nog steeds voller aan. Tot dusver maakt Olaplex de belofte waar. Na een paar dagen was ik mijn haar weer, maar dan zonder Olaplex nummer 8. Ik merk nog steeds een positief verschil, maar na een week is het wel weer tijd voor een nieuwe behandeling.

Update na een half jaar

Nog steeds gebruik ik de Olaplex shampoo nummer 4 en het haarmasker nummer 8. Mijn ervaring met olaplex haarmasker is dus meer dan prima. Want mijn haar voelt echt zachter, is minder pluizig en glanst meer. En dat heeft weer als voordeel dat het beter te borstelen is. In de zomer heb ik het masker af en toe twee keer per week gebruikt. Door de zon en het zwemmen in chloor water droogt mijn haar snel uit. Een wasbeurt met het haarmasker als extra verzorging geeft mijn haar een boost die het dan nodig heeft.

Zowel de Olaplex shampoo als het haarmasker zijn erg zuinig in gebruik. Het potje met haarmasker is nu na een half jaar nog niet leeg.

Dansend haar

Zal dit de laatste in de lijn van haarverzorgingsproducten van Olaplex zijn? Vast niet. Na nummer 8 komt vast nummer 9. Ik laat me graag verrassen en wacht het geduldig af. Tot die tijd danst mijn haar heerlijk en ben ik blij met mijn glanzende blonde lokken!

Lees hier mijn ervaring met de shampoo nummer 4 van Olaplex.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.