Mijn ervaring met Olaplex nummer 8

door Yvonne
Ervaring met Olaplex nummer 8

Nou daar staat hij hoor, te ‘stralen’ in de douche: Olaplex nummer 8. Er zit nogal wat in als ik de reclame én mijn kapster mag geloven: van glans tot volume en nog meer. In deze blog mijn ervaring met Olaplex nummer 8. Past alles wat ze beloven echt in dit potje?

Olaplex nummer 8: masker voor je haar

Nummer 8 van Olaplex is een haarmasker. Daarmee heeft Olaplex iets nieuws toegevoegd aan hun al bestaande haarverzorgingsproducten. Met dit haarmasker beloven ze meer glans, meer hydratatie en zachter haar. En dat alles zonder het te verzwaren.  

Gebruik Olaplex nummer 8

Geen toevoegingen

Al lange tijd gebruik ik de shampoo nummer 4 van Olaplex. Ondanks dat de aanschaf prijzig is, blijkt het in gebruik super zuinig te zijn. En wat Olaplex extra mooi maakt, en jezelf dus ook, is het achterwege laten van allemaal toevoegingen. Daarmee is Olaplex 100% vegan, vrij van sulfaten, parabenen en glutenvrij.

Gebruik Olaplex nummer 8

Het gebruik van Olaplex nummer 8

Deze nieuwe bond intense moisture mask (haarmasker) van Olapalex hoef je maar één keer per week te gebruiken. Super zuinig dus! Na het wassen masseer je het in je haar. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het uit. Afhankelijk van je haarlengte gebruik je 1, 2 of drie pompjes van Olaplex nummer 8. Mijn haar is op schouderlengte dus gebruik ik 2 pompjes. Super makkelijk.

Niet helemaal perfect

Ik heb Olaplex nummer 8 nu drie keer gebruikt. En eerlijk is eerlijk, die tien minuten wachttijd is een dingetje. Ga je onder de douche weg om het daarna boven de kraan uit te spoelen? Tja, daar is de tijd net te kort voor. Dus hop, scheermes tevoorschijn en elk plekje met ongewenst haar scheer ik weg. Maar ook dan zijn de tien minuten nog niet voorbij. Gelukkig heb ik altijd een bodyscrub van Biostijl in de douche liggen. Dus scrub ik mijzelf van top tot teen. En dan ben je toch zomaar ineens van top tot teen aan het ‘shinen’.

Ervaring met Olaplex nummer 8

Mijn ervaring met Olaplex nummer 8

Doet Olaplex wat het beloofd? Ja! Want ik merk na het wassen en drogen van mijn haar direct dat het erg goed kambaar is. En zodra ik mijn haar geföhnd heb, voelt het alsof ik net bij de kapper uit de stoel kom. Mijn haar heeft echt meer glans en voelt steviger aan.

Ook na een paar dagen voelt mijn haar nog steeds voller aan. Tot dusver maakt Olaplex de belofte waar. Na nog een wasbeurt zonder Olaplex nummer 8 merk ik nog steeds het verschil, maar dan is het toch wel weer tijd voor een nieuwe behandeling.

Dansend haar

Zal dit de laatste in de lijn van haarverzorgingsproducten van Olaplex zijn? Vast niet. Na nummer 8 komt vast nummer 9. Ik laat me graag verrassen en wacht het geduldig af. Tot die tijd danst mijn haar heerlijk en ben ik blij met mijn glanzende blonde lokken!

Ook proberen? Bij kapsalon Kreatief in Opende adviseren ze je graag.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.