Dit is mijn ervaring met Olaplex nummer 8 haarmasker

door Yvonne
Ervaring met Olaplex nummer 8

Mijn ervaring met het haarmasker van Olaplex is super goed. Dus hoog tijd voor een review met mijn ervaring en tips voor het gebruik van Olaplex haarmasker nummer 8: ‘Bond intense moisture mask’ haarmasker. Een hele mond vol met veel beloftes. Past alles wat ze beloven echt in dit potje?

Het gebruik van Olaplex shampoo en haarmasker

Al lange tijd gebruik ik de shampoo nummer 4 van Olaplex. Ondanks dat de aanschaf prijzig is, blijkt het in gebruik super zuinig te zijn. Daarom is de keuze voor nog een Olaplex haar product snel gemaakt. Ik kies voor het nieuwe haarmasker van Olaplex. Met dit haarmasker beloven ze meer glans, meer hydratatie en zachter haar. En dat alles zonder het te verzwaren. Klinkt ideaal voor mijn dunne blonde haar.

Mijn ervaring en review van Olaplex nummer 8 haarmasker

De vraag na een tijd gebruik is natuurlijk: doet het Olaplex haarmasker wat het beloofd? Ja! Want ik merk na het wassen en drogen van mijn haar direct dat het erg goed kambaar is. En zodra ik mijn haar geföhnd heb, voelt het alsof ik net bij de kapper uit de stoel kom. Mijn haar heeft meer glans en voelt steviger aan.

Ook een paar dagen na de masker behandeling, voelt mijn haar nog steeds voller aan. Tot dusver maakt Olaplex de belofte waar. Na een paar dagen was ik mijn haar weer, maar dan zonder het haarmasker erna te gebruiken. Ik merk nog steeds een positief verschil, maar na een week is het wel weer tijd voor een nieuwe behandeling.

Gebruik Olaplex nummer 8

Gebruiksaanwijzing Olaplex nummer 8 haarmasker

Nadat je je haar met de Olaplex shampoo gewassen en uitgespoeld hebt, masseer je het haarmasker in je haar en laat je het 10 minuten intrekken. Daarna spoel je het masker weer uit. Je hoeft het echt niet langer in te laten trekken en zeker geen hele nacht zoals bij andere haarmaskers soms wordt geadviseerd.

Doordat ik wel een week effect hebt van het gebruik van het haarmasker gebruik ik het Olaplex haarmasker één keer per week. Daarmee is dit haarmasker net als de shampoo erg zuinig in gebruik.

Gebruik Olaplex nummer 8

Hoeveel Olaplex haarmasker gebruik je per wasbeurt?

Afhankelijk van je haarlengte gebruik je 1, 2 of drie pompjes van Olaplex nummer 8. Mijn haar is op schouderlengte dus gebruik ik 2 pompjes. Na het inmasseren zet ik met een haarklem mijn haar vast en laat ik het 10 minuten intrekken.

En eerlijk is eerlijk, die tien minuten wachttijd is een dingetje. Ga je onder de douche weg om het daarna boven de kraan uit te spoelen? Tja, daar is de tijd net te kort voor. Dus hop, scheermes tevoorschijn en elk plekje met ongewenst haar scheer ik weg. Maar ook dan zijn de tien minuten nog niet voorbij. Gelukkig heb ik altijd een bodyscrub van Biostijl in de douche liggen. Dus scrub ik mijzelf van top tot teen. En dan ben je na tien minuten toch zomaar ineens van top tot teen aan het ‘shinen’. Heerlijk!

Ervaring met Olaplex nummer 8

Ervaring na een half jaar gebruik Olaplex haarmasker

Nog steeds gebruik ik de Olaplex shampoo nummer 4 en het haarmasker nummer 8. Mijn ervaring met olaplex haarmasker is dus meer dan prima. Want mijn haar voelt echt zachter, is minder pluizig en glanst meer. En dat heeft weer als voordeel dat het beter te borstelen is. Zowel de Olaplex shampoo als het haarmasker zijn erg zuinig in gebruik. Het potje met haarmasker is nu na een half jaar nog niet leeg. En daarmee is het echt voordelig in gebruik!

Olaplex haarproducten in de zomer

In de zomer gebruik ik het masker af en toe twee keer per week. Door de zon en het zwemmen in chloor water droogt mijn blonde haar snel uit. Een wasbeurt met het haarmasker als extra verzorging geeft mijn haar een boost die het dan nodig heeft.

Haarproducten zonder toevoegingen

Naast dat zowel de shampoo als het haarmasker van Olaplex gewoon doen wat ze beloven, is het achterwege laten van allemaal toevoegingen nog een extra reden om blij te worden van deze haarproductenlijn. Alle producten van Olaplex zijn100% vegan, vrij van sulfaten, parabenen en glutenvrij.

Welk Olaplex haar product past bij jou?

Of je nu stijl, krullend, stug of glanzend haar hebt, voor iedereen is er wel een Olaplex haar product wat past bij jouw haartype. Ik ben in elk geval erg tevreden over deze haarlijn en gebruik het nu inmiddels al een ruime tijd. Kies het product wat het beste bij jouw haar past en ervaar het zelf!

Banner overyvonne

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.