Schoonheidssalon in het Westerkwartier: Ria’s beauty and Nails.

door Yvonne
Schoonheidssalon in het Westerkwartier

De Schoonheidssalon in het Westerkwartier waar ik regelmatig naar toe ga is Ria’s Beauty and Nails. Deze schoonheidssalon in het Groningse Lutjegast, biedt een ruime keus aan beautybehandelingen. Welke behandelingen schoonheidsspecialiste Ria in haar salon aan huis biedt en met welke producten ze werkt lees je hier.

Schoonheidssalon in het Westerkwartier aan huis!

Een schoonheidssalon aan huis. Dat heeft altijd iets extra’s. De Persoonlijke sfeer en aandacht maken een bezoek aan de schoonheidsspecialiste dan net iets specialer. Ria heeft haar garage omgebouwd tot salon. Met haar jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste in het Westerkwartier heeft ze een vaste klantenkring opgebouwd. Deze klanten weten de schoonheidssalon in het Groningse Lutjegast dan ook prima te vinden voor verschillende beauty behandelingen.

Schoonheidssalon in het Westerkwartier
Sfeervolle schoonheidssalon.

De schoonheidsbehandelingen

De schoonheidsspecialiste

Je kunt bij Ria’s Beauty and Nails kiezen uit verschillende schoonheidsbehandelingen. Ik kies altijd voor de beauty plus behandeling. Dit is een uitgebreide gezichtsbehandeling met een massage van gelaat, decolleté, nek en schouders. Echt zo heerlijk! Tijdens het masseren ontspan je helemaal. En daardoor kun je de wereld om je heen even helemaal los laten. Op en top wat tijd voor jezelf.

Naast deze beauty plus gezichtsverzorging verzorgt Ria onder ander ook acne- en harsbehandelingen en je kunt je wenkbrauwen en wimpers laten epileren of verven.

Schoonheidsbehandeling voor mannen

Ook mannen kunnen bij deze schoonheidsspecialiste in het Westerkwartier terecht. Ria zorgt daarbij voor gezichtsbehandelingen speciaal gericht op de mannelijke huid. En ook bij deze behandeling ontbreekt de massage van nek, schouders en gelaat niet!

Oer Hollandse producten als basis voor de behandelingen.

Bij de schoonheidsbehandeling wordt gebruik gemaakt van de producten van Webecos. Een oer-Hollands cosmetica lijn. Deze producten zijn ‘nuchter en eerlijk’ zoals beschreven op de site van Webecos. De werkstoffen zorgen voor een optimale opname in je huid en er zit in de producten niets wat je huid niet nodig heeft.

Ook shellac voor je nagels!

Zoals de naam van deze schoonheidssalon in het Westerkwartier doet vermoeden, kun je er ook terecht voor voor hand- en voetverzorging. Laat bijvoorbeeld je nagels eens lakken met Shellac nagellak. Deze nagellak blijft echt een paar weken zitten! Ria kan je precies vertellen hoe het werkt. Ze heeft altijd de nieuwste kleuren en trends op het gebied van nagelstyling in haar nagelstudio.

Schoonheidssalon in het Westerkwartier met shellac nagelsalon.
Schellac nagellak

Verzorging mee naar huis

Om je beautybehandeling helemaal compleet te maken kun je de gebruikte verzorgingsproducten bij Ria kopen. Onder andere de heerlijke crèmes en lotions van CND Spa. Vraag Ria gerust naar de mogelijkheden. Ze adviseert je graag.

De schoonheidsspecialiste
Beauty producten te koop bij Ria

Ria’s Beauty & Nails, altijd genieten!

Bij deze schoonheidssalon in Groningen is het altijd heerlijk genieten. Echt een moment voor jezelf. Na de behandeling krijg je een kop thee om rustig bij te komen voordat je weer naar huis gaat. Alle tijd om na je behandeling weer rustig in het hier en nu terug te komen.

Extra luxe

Plan die tijd voor jezelf!

Ook zin in een moment voor jezelf? Neem contact op met Ria voor alle mogelijkheden of neem een kijkje op haar site www.ria-bn.nl

Wil je meer beauty inspiratie?

Hier vind je nog meer beauty inspiratie op overyvonne.nl. Nog meer heerlijke inspiratie voor wat tijd voor jezelf!

Wil je op de hoogte blijven van alle tips om van elke dag een mooie dag te maken? Volg www.overyvonne.nl op facebook of instagram. Ik schijf regelmatig over uitjes, wandelroutes, leuke winkels en nog veel meer in de provincies Groningen en Friesland.

*Affiliatie links. Voor  meer informatie zie disclaimer 

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.