Trouwjurken passen voor de lol in Friesland doe je hier

door Yvonne
Trouwjurken passen voor de lol

Trouwjurken passen voor de lol, hoe leuk is dat? Nou voor iemand zoals mij met een quilty pleasure voor alles wat met trouwen en trouwjurken te maken heeft is dat super leuk. Dus ben jij ook helemaal fan van trouwen en alles wat daarbij komt kijken? Ga dan zeker een keer trouwjurken passen voor de lol. Gegarandeerd dat je een top uitje hebt!

Trouwjurken passen voor de lol

Mijn guilty pleasure is trouwjurken passen en kijken! Echt waar, ik heb iets met trouwjurken. In het geheim, met gesloten gordijnen kijk ik graag naar: Say yes tot the Dress op TLC. En afgelopen vrijdag heb ik één van mijn bucket list wishes af kunnen strepen: Trouwjurken passen voor de lol bij Lets’s play bridzilla in het Friese Marsum.

Let's play bridzilla Friesland

Veel lol onder het genot van een glaasje bubbels

Met een groep gezellige meiden waren we afgereisd naar het Friese Marsum en hebben we bij “Let’s play Bridezilla” voor de lol trouwjurken gepast. Waarom? Gewoon, omdat het leuk is. En wat was het leuk. Annemarie van “Let’s play Bridezilla” heeft meer dan 300 trouwjurken waar je een keuze uit kunt maken. In drie rondes konden we een jurk naar wens uitzoeken, passen en showen. Uit de overvloed aan accessoires zoals sluiers, hoeden, sieraden, schoenen en zoveel meer konden we ons zelf nog verder pimpen en waren we klaar voor de fotoshoot. Tussendoor de rondes door  kregen we heerlijke hapjes en een glaasje bubbels.

Trouwjurken voor de lol passen
Trouwjurken voor de lol passen met bubbels en hapjes

Alle stijlen trouwjurken die je bedenken kan

Zelf ben ik van een elegante bruid in een hele eenvoudige jurk met super lange sluier, overgegaan op een echte Party bruid: Korte jurk, lange sleep en hoge hakken. Precies datgene waarvan ik zeker weet dat ik eenmaal bij het altaar aangekomen, direct retour gestuurd zou worden. Maar deze avond mocht het.

Eén van de meiden liet zich overhalen om een echt klassieke jurk te passen:  een zacht roze jurk met mega grote rok, ruches, roosjes en glitters. Om deze jurk toch terug te brengen in de huidige tijd heeft ze er een potje in staan “hakken”. Kortom, in één avond hebben we een hele bruiloft gevierd: Jurken passen, fotoshoot, lekker eten en de avond afgesloten met een dansje!  

Zo veel verschillende stijlen en jurken.

Mijn eigen trouwjurk van zolder gehaald

De dag erna heb ik samen met mijn dochter Imke mijn eigen trouwjurk van zolder gehaald. Elk jaar op onze trouwdag was dit een vast ritueel. De laatste jaren heb ik dit voorbij laten gaan, uit angst dat ik hem niet meer zou passen. Gelukkig had ik ongelijk (geef ik meestal niet graag toe…!). De jurk past nog steeds, ik kan ook nog ademen met jurk aan maar het buffet op het feest zou ik over moeten slaan. Imke heeft de jurk ook gepast, zij kan mijn deel van het buffet er nog wel bij eten.

Toen Imke twee jaar oud was, heeft ze mijn jurk ook gepast. Ik heb haar op de kinderstoel gezet en de jurk om haar heen gedrapeerd. Haar romper stak boven de jurk uit, de onderkant van het lijfje kwam op haar tenen, maar wat straalde ze, ze voelde zich echt even een prinsesje.

Ik ben blij dat ik mijn jurk al die jaren bewaard heb, mijn streven is om de jurk weer jaarlijks aan te doen en dat hij zal blijven passen. En ik zal opzoek naar de reden van mijn guilty pleasure. Want achter elk guilty pleasure schijnt een stiekem verlangen te zitten! 

Wil je ook trouwjurken passen voor de lol?

Dat kan natuurlijk. Zeker met een groep vriendinnen is dit echt een top uitje in Friesland. Maar ook met collega’s en familie weet je zeker dat je een geweldige middag of avond hebt. Let’s play bridzille heeft verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Zo kun je precies dat uitje plannen wat bij jou en je groep pas. Ik wens je alvast heel veel plezier. Laat je in een reactie weten welke jurk jouw favoriet was?

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.