Bij restaurant Blokhut Sparjebird geniet je van lekker eten in de natuur!

door Yvonne
Restaurant Blokhut Sparjebird

Bij restaurant Blokhut in Sparjebird is het echt genieten van heerlijk eten, een gemoedelijke sfeer en de prachtige Friese natuur. Het is dé locatie om met je gezin, je vriendin of met wie dan ook naar toe te gaan om gezellig bij te kletsen. En terwijl jij geniet van al het lekkere eten, knappert de gezellige houtkachel op de achtergrond en vergeet jij heel even alles om je heen!

Restaurant Blokhut in Sparjebird

Wat mij betreft heeft restaurant/ lunchroom Blokhut in Sparjebird alle ‘ingrediënten’ die een restaurant midden in de natuur moet hebben: een houtkachel, chesterfield bank, houten balken en lekker eten. En niet te vergeten de gemoedelijke sfeer, het kijkje in de open keuken en het prachtige uitzicht op het bos.

Lunchroom Sparjebird

Sfeervol restaurant waar je graag ‘blijft plakken’

Zodra je de Blokhut binnenloopt weet je het: hier blijf je voorlopig lekker zitten! De aankleding van de lunchroom nodigt uit om voorlopig nog niet naar huis te gaan. En natuurlijk helpt het lekkere eten daar ook bij.

Het menu van Blokhut Sparjebird biedt voor iedereen wat lekkers: huisgemaakte appeltaart, belegde broodjes en lekkere hapjes. Ben je opzoek naar een high tea op een unieke en sfeervolle locatie in Friesland? Ook dan kun je hier prima terecht.

Unieke locatie met veel mogelijkheden

Naast lekker eten kun je bij Blokhut Sparjebird ook je trouwerij vieren, je familiereünie houden of een personeelsuitje organiseren. Op de site van Blokhut Sparjebird vind je alle informatie over de mogelijkheden.

Lunchroom blokhut Sparjebird
Sparjebird Restaurant

Blokhut midden in het speelbos Sparjebird

Niet alleen de sfeervolle inrichting en het lekkere eten is bijzonder. Naast het restaurant vind je namelijk het speelbos Sparjebird. Dit speelbos van Staatsbosbeheer is een prachtige plek vol uitdagingen voor de kinderen. Zo zijn er in het bos tien uit hout gezaagde dieren verstop.t. Vind jouw kind ze allemaal? En de kinderen kunnen prima in het bos rondrennen zonder te verdwalen. De ouders kunnen via het wandelpad de kinderen in de gaten houden.

Speelbos in Friesland met heel veel uitdagingen

Het speelbos bij Sparjebird is echt het ideale bos om met de kinderen naar toe te gaan. Want hebben de kinderen het hele pad gelopen, dan kunnen ze zich uitleven met de waterpomp, boomstammen, touwbrug en kabelbaan. En wanneer iedereen uitgespeeld is kun je heerlijk bijkomen en genieten in het restaurant!

Speelbos Friesland Sparjebird
Speelbos Sparjebird

Wandelen bij blokhut sparjebird

Loop je graag mooie wandelroutes om daarna te genieten wat lekkers? Dan is deze locatie ook echt top! In de buurt van Blokhut Sparjebird zijn meerde mooie wandelroutes. De ‘Swalkroute’ van 8 kilometer start vlakbij de blokhut en laat je in alle rust genieten van de prachtige Friese natuur rondom Sparjebird.

Wil je ook naar restaurant Blokhut Sparjebird?

Groot gelijk! Het adres van Blokhut Sparjebird is: Sparjebird 4 Hemrik Er is een parkeergelegenheid bij het speelbos en restaurant. Kijk voor de actuele openingstijden op de site van Blokhut Sparjebird of volg ze op facebook of instagram.

Natuurlijk overnachten in Friesland?

Wil je langer in Friesland blijven? Huur dan een huisje bij natuurhuisje.nl en geniet nog langer van al het moois in Friesland!

You may also like

1 reacties

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.