VROUW beurs in Leeuwarden is speciaal voor vrouwen én meer!

door Yvonne
VROUW beurs in Leeuwarden

De VROUW beurs in Leeuwarden, ik was er nog nooit geweest. Elk jaar denk ik: zal ik gaan? En zonder vooraf een kaartje te kopen ben ik altijd te laat en heb ik achteraf spijt! Heb jij dat ook en wil je echt weten of de VROUW beurs de moeite waard is? Lees dan snel verder want ik neem je mee over de beurs van maart 2023!

VROUW beurs in Leeuwarden een jaarlijks event!

De VROUW beurs in Leeuwarden is een jaarlijks terugkerend driedaags event in het WTC EXPO. En dat weten alle vrouwen uit Friesland, Groningen en ver daarbuiten goed te vinden. Want elk jaar is het een druk bezocht evenement waar veel vrouwen nieuwe inspiratie opdoen, een gezellig dagje uit met vriendinnen hebben of gewoon zelf op pad gaan om de nieuwste trends te ontdekken.

Inspiratie beurs VROUW
Zo veel leuks zien en te koop!

Lifestyle, fashion en lekker eten

En dat is precies waar dit event voor bedoeld is: je kunt er heerlijk shoppen en nieuwe winkels ontdekken. Maar ook nieuwe lekkere producten proeven of je laten adviseren over make-up, beauty producten, de nieuwste stofzuigers of de prachtige boudoir shoot mogelijkheden van Boudoir Beleving Friesland. Ja, de VROUW beurs heeft echt alles waar een vrouw blij van wordt! En daar hou ik echt van. Daarom vind je hier op mijn site ook meer leuke uittips en winkels in Friesland!

Boudoir shoot in Friesland
Ontdek bijvoorbeeld boudoir beleving in Friesland

Komen er dan echt geen mannen naar de beurs?

Nou, eerlijk gezegd kon ik de mannelijke beursbezoekers op één hand tellen! Er zijn wel mannen, maar die staan er dan met hun winkel, artikel of product. En ja, er is natuurlijk Theun! Theun is al een aantal jaren gastheer van dit geweldige event en hij organiseert onder andere de hilarische bingo op het hoofdpodium. Echt leuk om bij aanwezig te zijn!

Bing-vrouw theun
De bingo met Theun. Bron Vrouw!

Wat kun je verwachten op de beurs VROUW?

Deze vraag heb ik mij echt van te voren regelmatig gesteld. Op uitnodiging van WTC EXPO (ik sta op de perslijst als blogger) ben ik zaterdag 25 maart samen met mijn dochter voor het eerst naar de beurs geweest. Vooraf aan de beurs heb ik meerdere persberichten toegestuurd gekregen en die maakten mij wel erg nieuwsgierig.

En toch wist ik ook met die persberichten niet helemaal goed wat ik ervan kon verwachten en of ik het wel echt leuk zou vinden. Maar alle twijfel over of het niet te stoffig, tuttig of te druk zou zijn waren onterecht. Want wat was het leuk!

Bezoek de VROUW beurs
Leuke samenwerking aangegaan op de beurs. Binnenkort meer hierover!

Verschillende pleinen vol inspiratie!

Wat het zo leuk maakt is dat je zoveel inspiratie op kunt doen en heerlijk kunt shoppen. En dat allemaal onder één dak! Een perfect dagje uit in Friesland, ook bij slecht weer.

In totaal zijn er voor de VROUW beurs in Leeuwarden twee grote hallen ingericht waar je heerlijk rond kunt struinen en lekker kunt eten. Elke hal is opgedeeld in verschillende pleinen waar je inspiratie op kunt doen Zo vind je er onder andere het webshopplein, foodplein en het workshopplein.

VROUW beurs WTC EXPO
Heel veel mooie inspiratie!

Het webshopplein

Op dit plein vind je allemaal webshops die je nu dus live kunt bezoeken! Een mooie kans om echt te winkelen in jouw favoriete webshop en om nieuwe webshop te ontdekken die je online kunt volgen.

Dutch jewelry op de beurs VROUW
Een ware ontdekking: Dutch jewelry

Foodplein

Tja, heb je hier nog uitleg bij nodig? Op dit plein vind je zoveel lekker eten en drinken en je kunt er van alles proeven. Zo heb ik bij de Den Eelder stand voor het eerst geitenyoghurt geprobeerd. Iets wat ik nooit zou doen. Maar de producten van Den Eelder zijn vers, huisgemaakt en zagen er zo lekker uit dat ik het wel moest testen. En eerlijk is eerlijk, het was prima te doen, maar niet voor mij bestemd. Ik hou het toch liever bij zuivel van de koe.

Den Eelder Vrouw beurs
Den Eelder stand op de beurs

Workshopplein

Voor de echte crea bea’s is er een heus workshopplein. Verschillende creatieve winkels hebben hier een mooi ingerichte creatieve ruimte neergezet waar je naar hartenlust aan de slag kunt. Of je nu een mooie bloemen toef wilt maken, een bord met stip techniek wilt verven of liever met kralen aan de slag gaat, het kan allemaal. Voor een klein bedrag kun je aan de slag, reserveren is (niet altijd) nodig.

Workshops
Workshops op het workshop plein. BRON Vrouw beurs.

Heel veel fashion en wooninspiratie op de VROUW beurs

Ook is een heel groot deel van het WTC ingericht met mode en woonstyling. Heerlijk om nieuwe inspiratie voor je huis of je kledingkast op te doen. En niet alleen inspiratie, er is genoeg mogelijkheden om dat ene leuke truitje, rok of broek te passen of dat mooie item voor in de vensterbank te kopen. Want het is echt niet alleen maar kijken. Nee, alle stand hebben genoeg items meegenomen zodat je ook direct dat wat jij leuk vindt kunt kopen.

Stand van COSY Opende
Grote stand vol wooninspiratie van COSY uit Opende.
Shoppen-vrouw
Shoppen op de VROUW beurs. Bron Vrouw!

Tips voor jouw bezoek aan de VROUW beurs in Leeuwarden

Heb ik je geïnspireerd om volgend jaar ook naar de beurs VROUW te gaan? Leuk, misschien kom ik jou wel tegen! Om echt een super leuke dag te hebben heb ik speciaal voor jou een aantal tips. Dan kun jij echt genieten van dit heerlijke event waar je je helemaal onder kunt dompelen in alles waar een vrouw blij van wordt!

  1. Koop je ticket vooraf online: Dit scheelt je in de wachtrij en het is 2 euro goedkoper!
  2. Ga optijd naar de beurs: wij waren er op zaterdag om 10 uur. De beurs was nog heerlijk rustig en dan kun je bij alle stands echt op je gemak rondkijken
  3. Ga op tijd eten: wil je zeker zijn van een zitplaats terwijl je lekker eet? Wij gingen om kwart voor twaalf eten. Het hele foodplein was nog leeg. Een half uur later waren alle plaatsen bezet!
  4. Maak er een heel weekend Friesland van! Woon je niet in de buurt maar wil je ook naar dit event? Er zijn genoeg mooie overnachtingsmogelijkheden in Friesland. Bij natuurhuisje.nl vind je unieke huisjes, midden in de natuur.
  5. Geniet en ga ! Meer kan ik niet over deze beurs zeggen. Ik heb samen met mijn dochter echt genoten van deze beurs en heel veel nieuwe leuke winkeltjes en webshops ontdekt!

Wil je niets missen van de VROUW beurs 2024?

Volg dan VROUW beurs op social media en je bent als eerste op de hoogte van alles rondom VROUW beurs 2024! In elk geval kun je de data 22-23 én 24 maart van 2024 al in je agenda noteren. Want dan is de volgende editie van de VROUW beurs.

*Heb jij op deze blog een foto van jouw stand op de VROUW beurs gezien en wi je vermelding van je naam erbij? Dat kan, stuur mij een mailtje.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.