Geef een speciaal bierpakket cadeau én verras de bierliefhebber

door Yvonne
Bierpakket cadeau

Een bierpakket cadeau geven blijft altijd leuk. Maar is soms ook afgezaagd: kom je weer aan op een verjaardag met supermarktbier in een folie met een knullig strikje eromheen. Met de bierpakketten van Dare to Drink Different is dat verleden tijd. Geef vanaf nu een echt leuk, persoonlijk en speciaal bierpakket cadeau.

Een persoonlijk bierpakket cadeau geven

Door een bierpakket cadeau te geven dat echt past bij de bierliefhebber weet je zeker dat jij niet diegene bent die met het zoveelste zelfde bierpakket op de stoep bij de jarige staat. Maar waar vind je een echt leuk en origineel bierpakket?

Origineel bierpakket cadeau geven
Origineel bierpakket cadeau geven

Dare to Drink Different voor speciale bierpakketten

Gelukkig is daar de bierpakketten website Dare to Drink Different. De naam zegt het al: durf anders te drinken, durf te ontdekken en geniet van de verrassend lekkere biersoorten. Op de website vind je namelijk zoveel verschillende soorten originele bieren, dat er voor alle bierliefhebbers echt wel iets te vinden is. Echt een origineel cadeau idee en tip voor mannen en vrouwen die van bier houden.

Alle bieren samen op één website

Het leuke én makkelijke aan Dare to Drink Different is dat ze allerlei verschillende smaken, brouwerijen en bierstijlen samenbrengen. De pakketten die je besteld zijn samengesteld uit verschillende smaken en merken. Ook bierpakketten die bestaan uit bieren van één brouwerij kun je gemakkelijk via de website bestellen.

Dare to drink different bierpakketten
Dare to drink different bierpakketten

Zo maak je eenvoudig een bierpakket cadeau voor de jarige

De samenstelling kun je (deels) zelf bepalen. Via het overzichtelijke filter kun je je keuze maken en aangeven welke bieren je in het pakket wilt hebben. Geef bijvoorbeeld je prijs voorkeur aan (handig bij het geven van een cadeau), de grootte van het pakket of het thema. Zo filter je eenvoudig dat bierpakket uit het grote aanbod dat precies bij de jarige bierliefhebber past.

Bierpakket samenstellen aan de hand van smaak voorkeuren

Nog persoonlijker wordt het bierpakket wanneer je deze samenstelt aan de hand van de smaak van de jarige. Daarvoor heeft Dare to Drink Different een speciale bier smaaktest ontwikkeld. Vul deze in en je krijgt een persoonlijk bier advies. Heeft de jarige een sterke voorkeur voor één soort bier? Dat kan. Door een bierpakket van één stijl samen te stellen dat uit verschillende merken bestaat, is het toch leuk om te geven en kan de jarige weer een nieuwe favoriete biersmaak ontdekken.

Bier smaaktest online
Bier smaaktest online van Dare to drink Different

Het blond bierpakket testen: onze ervaring

Omdat hier in huis de voorkeur uitgaat naar blond bier, hebben we het blond bierpakket medium besteld. In dit pakket zitten 18 blond biertjes. Alleen de doos is al een feestje om thuis te krijgen. Op de zijkant staat een uitgebreide instructie voor het proeven van het bier. Begin bijvoorbeeld met het lichtste bier om zo de smaak echt goed tot zijn recht te laten komen.

Na ontvangst hebben we de hele doos in de koelkast gezet en gewacht tot het bier echt goed koud was. Daarna hebben we tijdens één van onze gezellige met pizza’s uit onze houtgestookte pizzaoven, de biertjes geproefd en getest.

Wat leuk is om te zien tijdens zo’n bierproverij, is het verschil in voorkeur van de biertjes. Waarbij de een een fris blond biertje makkelijk wegdrinkt, gaat de ander zijn voorkeur uit naar een wat steviger biertje.

Bierproeven doe je zo.
Bierproeven doe je zo.

Bierproeverij thuis is écht leuk

Om op deze manier een bierproeverij thuis te organiseren was echt super leuk. Er zijn zeker nieuwe favoriete biertjes bijgekomen én we hebben een hele gezellige avond gehad waarbij het onderwerp bier echt uitgebreid besproken is. Een bierpakket cadeau geven is dan ook zeker een goed idee. Tip: nodig jezelf direct uit om te komen proeven…

Wil je ook een persoonlijk bierpakket cadeau geven?

Ga naar de website van Dare to Drink Different en bestel gemakkelijk online het cadeau voor de bierliefhebber. Of voor jezelf natuurlijk. Want ook jij verdient het om lekker te genieten van een koud biertje!

Overyvonne banner

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.