Konjac spons natuurlijke gezichtsreiniger van Biostijl

door Yvonne
Konjac spons natuurlijke gezichtsreiniging

Je wilt je gezicht op een natuurlijke manier reinigen? Dan is de konjac spons natuurlijke gezichtsreiniger van Biostijl echt iets voor jou. In deze review lees je alles over het reinigen van je huid met een konjac spons: waar de spons van gemaakt is, hoe je de konjac spons gebruikt én reinigt. En alles over het positieve effect op je huid door je gezicht te reinigen met een konjac spons.

Waar is de Konjac spons van gemaakt?

De konjac spons van Biostijl is gemaakt van de plantenwortels van de Amorphophallus Konjac plant. Deze eetbare plant is bekend om zijn genezende en afslankende eigenschappen. De konjac spons natuurlijke gezichtsreiniger bestaat volledig uit natuurlijke plantaardige vezels van deze plant en is daarmee een 100% natuurlijke gezichtsreiniger.

Hoe gebruik je een konjac spons
Konjac spons van de Amorphophallus Konjac plant.

Wat doet een Konjac spons?

Met een konjac spons reinig je je huid op een milde manier tot diep in je poriën. Je verwijdert op een zachte en milde manier dode huidcellen en daarmee verklein je je poriën.

Voor welk huidtype is de konjac spons geschikt?

Door de 100% natuurlijke manier van gezicht reinigen is de konjac spons geschikt voor ieder huidtype. Heb je een droge huid? Dan is de konjac spons ideaal voor je. Ook de gevoelige huid van een baby reinig je met een konjac spons op een milde en zachte manier.

Hoe gebruik je een konjac spons?

De konjac spons kun je dagelijks gebruiken. Leg de spons voor gebruik kort in een bakje met warm water. De spons zet dan iets uit en wordt lekker zacht. Knijp voor gebruik het overtollige water uit de konjac spons (niet wringen) en reinig je gezicht met een licht draaiende beweging. Een andere gezichtsreiniger er bij gebruiken is niet nodig. Gebruik je er liever wel een reinigingsmiddel bij? Dat kan, doe dan een beetje reinigingsmiddel op de spons.

De konjac spons reinigen

Spoel na gebruik de konjac spons goed uit. Knijp het water eruit en hang de konjac spons aan het draadje op te drogen. Hang de konjacspons niet dicht bij je stomende douche, dan neemt de spons het vocht op.

Gebruik je de konjac spons dagelijks? Kook de spons dan elke 2 weken uit in zeer heet water.

Hoelang gaat een konjac spons mee?

Bij dagelijks gebruik van de konjac spons natuurlijke gezichtsreiniger kun je de spons ongeveer twee tot drie maanden gebruiken. Wanneer je ziet dat de spons slijt gooi je de konjac spons in de GFT bak. Helemaal zero waste dus!

Konjac spons van Biostijl
De konjac spons van Biostijl

Mijn ervaring met de konjac spons van biostijl

Tijdens het schrijven van deze review gebruik ik de konjac spons drie weken. En mijn ervaring met de konjac spons is positief. De spons ziet er nog goed uit en ik ben erg tevreden met het resultaat. Mijn huid voelt zacht en totaal niet droog aan. Na het reinigen gebruik ik het anti-age serum van Biostijl. Echt een heerlijke manier om je huid op een puur natuurlijke manier te verzorgen na het reinigen.

De konjac spons ook kopen?

De Konjac spons natuurlijke gezichtsreiniger koop je eenvoudig bij biostijl. Je kunt je bestelling afhalen of op laten sturen. Op de site van Biostijl vind je nog meer informatie over de konjac spons.

Meer natuurlijke huidverzorgings producten.

Op deze site vind je in het menu inspiratie beauty producten nog veel meer reviews van de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Biostijl. Onder andere:

Natuurlijke anti-age gezichtsserum

Natuurlijke massagekaars met massage olie

*Links naar bol.com zijn affiliatie links. Zie disclaimer

Ingrediënten konjac spons Biostijl: 100% natuurlijk- is vegetarisch en veganistisch- is proefdiervrij- bevat geen kunstmatige kleurstoffen- bevat geen toevoegingen – is biologisch afbreekbaar- kan gewoon bij het gft afval. Bron Biostijl

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.