OverYvonne: dé website met tips uit Groningen en Friesland

door Yvonne
Overyvonne

Welkom op mijn vernieuwde site! Een site waar ik met veel plezier alle leuke dingen uit Groningen en Friesland met je deel. En dat is dan ook direct mijn motto: Leef, geniet en maak er een mooie dag van!

Overyvonne voor uit tips in Groningen en Friesland

Omdat ik precies op de grens van Groningen en Friesland woon, weet ik heel goed wat er in beide provincies te doen is. En dat deel ik hier graag met jou. Zo kun je hier de mooiste wandelroutes winden, de leukste winkels, markten en uit tips. Ook vind je een heel menu over alleen maar thee. Met theetuinen en theehuizen in Groningen en Friesland waar je echt naar toe moet als je van thee houdt. Ook deel ik in dit menu de leukste theewinkels voor de lekkerste thee met jou.

Maak er thuis ook een mooie dag van

Omdat we niet altijd op pad willen of kunnen, deel ik ook heel veel tips en inspiratie om ook thuis er een mooie dag van te maken. Ook al heb je maar een paar uur ‘me time’ (of paar minuten…) elk moment dat je even tijd hebt, kun je er een mooi moment voor jezelf van maken.

Kijk bijvoorbeeld een steengoede serie, douche met je favoriete douche product of verzorg je huid met een natuurlijke huidverzorging.

Vervelen hoef je je niet meer!

Met alle inspiratie en doe tips op mijn site Overyvonne, hoef jij je nooit meer te vervelen. Ga je er met vriendinnen op uit? Kijk eens rond op de site en laat je inspireren, heb je een familie uitje? Vind de juiste locatie voor een toffe dag met elkaar of ga er gewoon in alle rust lekker zelf op uit of plof op de bank en geniet even van de rust thuis. Kortom, doe wat leuks, beleeft het mooie Noorden en maak er een mooie dag van!

Groetjes Yvonne

Uiteraard ook van mijn kant extra aandacht voor de mensen die mij geholpen hebben met het vernieuwen van mijn site:

Website: Nick Doetjes

Foto’s: Renate Cazemier

Logo: Marja Datema

Styling (haar): Kapsalon Kreatief

You may also like

5 reacties

Creatief ondernemerschap in Surhuisterveen en Opende - Over Yvonne 1 april 2020 - 19:17

[…] begin te raken. En het algoritme van facebook (lees meer hierover in één van mijn vorige columns) zorgt er ook voor dat wij lang niet alles te zien krijgt. Tijd dus voor een […]

Beantwoorden
Bea 11 juli 2021 - 17:44

Leuke site Yvonne! Paar dingen van je gelezen en ik ben benieuwd naar je volgende verhalen.

Beantwoorden
Yvonne 12 juli 2021 - 07:26

Dankje Bea. Hoop na de zomer weer meer te schrijven over heel veel mooie dingen!

Beantwoorden
Thea 26 juli 2021 - 13:40

Ha die Yvonne, kom ik jou zo maar weer tegen!
Ga je volgen.
Mooie lay-out ook

Beantwoorden
Yvonne 6 augustus 2021 - 09:01

Hoi Thea

Wat leuk iets van je te horen en dat jij mij gevonden hebt. Ben wel benieuwd wat jou op mijn site heeft gebracht? Leuk dat je mij gaat volgen!

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.