Waar kun je When Calls The Heart kijken en is het écht leuk?

door Yvonne
When calls the heart kijken

Wil je ‘When Calls The Heart’ Kijken zonder te wachten op een nieuw seizoen? Dat kan nu op With love! En dan hoor ik je denken: is een abonnement op nog een streamingsdienst voor deze serie de moeite waard? In deze recensie van de roman ‘When Calls The Heart’ vertel ik je alles wat je wilt weten. Zonder spoilers!

De hele serie ‘When Calls The Heart’ nu op With Love!

Op de streamingsdienst With Love kun je nu de volledige serie ‘When Calls The Heart’ kijken. Deze happilly-ever-after roman is een groot succes in onder andere Amerika en Nederland. De met meerdere prijzen bekroonde serie speelt zich af in 1910 en zit boordevol romantiek, drama, liefde en geweldige acteurs!

When calls the Heart op with love
When calls The Heart Bron: With Love

Hoeveel seizoenen zijn er van ‘When Calls The Heart’?

In totaal staan er nu 9 seizoenen van de serie op With Love. Op het moment van schrijven van deze recensie wordt er elke week nog een aflevering toegevoegd aan seizoen 9. En dat betekent heel veel uren kijkplezier. Want elk seizoen heeft tussen de 8 en 12 afleveringen van bijna drie kwartier. Dus: zet de deurbel uit, maak je pot favoriete thee en ga onder je kleedje op de bank zitten. Voorlopig ga jij nergens anders heen!

Waar gaat ‘When Calls The Heart’ over?

De serie ‘When Calls The Heart’ is gebaseerd op de zesdelige boekenserie: Canadian West van auteur Janette Oke. Het vertelt het verhaal van de jonge Elizabeth Thatcher. Ze verhuist van de grote stad naar het plaatsje Hope Valley. Daar is ze aangenomen als lerares van de kleine school. De inwoners van Hope Valley hebben weinig vertrouwen in Elizabeth. Ze verwachten niet dat ze lang in het stadje zal blijven.

Hope Valley: een stadje vol hoop en liefde

Maar niets is minder waar. Al snel is Elizabeth verliefd op Hope Valley, de inwoners en op Jack, de mountie (bereden politie) van het stadje. Een liefde die niet zonder twijfel komt. Want kan Elizabeth omgaan met de gevaren die het beroep van een mountie met zich meebrengt? En durft Jack het aan om open en eerlijk over zijn gevoelens voor Elizabeth te zijn?

Elizabeth Thatcher
Lerares Elisabeth Thatcher
Mountie Jack
Mountie Jack

Als kijker ben je ook direct verliefd!

Tja, en dan gaat ook mijn hart sneller kloppen. Van de prachtige set van de serie, de eenvoud van het leven daar en van de zinderende liefdesspanning tussen de twee hoofdrolspelers. En zoals een goede feelgood serie hoor te zijn: het duurt een aantal seizoenen voordat Jack en Elizabeth het aandurven om open te zijn over hun liefde voor elkaar. In de tussentijd gebeurt er van alles wat hun liefde voor elkaar in gevaar kan brengen. In die tijd leer je ook zoveel meer prachtige bewoners van Hope Valley kennen dat je er bijna naar toe wilt verhuizen… Als het echt bestond dan!

Hope Valley
Hope Valley: het stadje waar When Calls The Heart zich afspeelt.

Is een abonnement op Withe love de moeite waard?

Deze vraag moet je mij als echte feelgood liefhebber natuurlijk niet stellen. Al eerder heb ik recensies van historische romans met jullie gedeeld, waar mijn hart sneller van ging kloppen. Dus ja, deze streamingsdienst vol romantiek past echt bij mij.

Maar eerlijk is eerlijk: alleen voor de serie ‘When Calls The Heart’ vind ik een abonnement op With Love al de moeite waard. Je bent namelijk meerdere uren, dagen, weken zoet met kijken. En als je de serie uit hebt, dan is er nog zoveel meer feelgood te streamen. Met alle series en films kun je heerlijke ‘me time’ momenten voor jezelf inplannen. Even afsluiten van de wereld en alle verplichtingen.

Wil jij ook ‘When Calls The Heart’ kijken?

Om alvast een beetje in de stemming te komen kun je hieronder de trailer van seizoen acht kijken. En nee, dan zie je niet Jack de mountie waar Elizabeth in de eerste afleveringen verliefd op is geworden. Wat daar de reden van is verklap ik uiteraard niet. Daarvoor moet je echt zelf de serie kijken!

*Deze recensie is een samenwerking. Voor meer informatie over samenwerkingen die ik aanga verwijs ik je naar de disclaimer van overyvonne.nl

You may also like

2 reacties

Riemke koorman 14 januari 2023 - 10:32

Dank voor de tip! Heerlijke zoete serie. Even wegdromen terwijl het buiten aan een stuk regent..

Beantwoorden
Yvonne 16 januari 2023 - 13:56

Goed om te horen! En inderdaad zeker met dit weer terwijl de regen tegen de ramen kleddert. Veel kijkplezier.

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.