Mini thee interview met Lodi van Lodiblogt.nl

door Yvonne
thee interview

Deze hele week staat mijn site in het teken van thee! Omdat ik niet de enige theeleut ben, zet ik ook andere theeleuten graag in het zonnetje door middel van een mini thee interview! Dus, zet een lekker kopje thee voor jezelf en laat je inspireren!

Zoveel theeleuten, zoveel smaken…

Oh, wat een heerlijke theesmaken kwam er voorbij in de reacties op mijn vorige columns over thee. En ook inspirerende sites en ’thee places to be’! Daarom deze week elke dag een andere bloggende theeliefhebber ‘aan het woord’. En ik sluit de week af met een blog over een voor mij nieuw ontdekte ’thee place to be’! Stay tuned!

Thee interview met Lodi van Lodiblogt.nl

Mini thee interview
Lodi

Lodi heeft een eigentijds lifestyle blog waar ze vooral schrijft over over beauty, fashion, gezin, vrije tijd, interieur en eten en drinken. Maar ze maakt ook gerust wel eens uitstapjes naar andere onderwerpen. Elke dag komt er een nieuw artikel online. Genoeg te lezen dus!

Top drie theesmaken van Lodi

Munt thee
  1. Lavender tea van Zhena’s. Dit is losse thee uit Amerika en deze thee is zo ontzettend lekker. het liefste drink ik deze de hele dag door, maar ik doe zuinig want mijn voorraad is bijna op.
  2. De theesmaken van Stash tea. Deze thee ( ik heb verschillende smaken) zijn altijd lekker, er is geen smaak die ik niet lekker vind en waarom, ik denk door d verrassende smaken zoals Licorice Spice of Wild Raspberry Hibiscus
  3. Munt. munt is altijd lekker, in restaurants trakteer ik mezelf en neem ik een verse munt thee.

Hoe drink jij je thee het liefste?

Losse thee

Ik drink mijn thee altijd uit een grote mok , zo’n meeneem mok met deksel, hierdoor blijft mijn thee goed warm en kan ik hem overal mee naar toe nemen. Het liefste drink ik losse thee, de smaak hiervan vind ik persoonlijk intenser dan thee in zakjes. Ik gebruik zakjes waar  de losse thee in kan, een thee -ei of mijn mok waar een zeefje in zit, hier kan ik de losse thee gewoon los in doen. Toch vind ik zakjes thee ook prima hoor en drink deze ook vaak.

Wat is jouw favoriete theemoment op een dag?

De hele dag door drink ik thee, overdag is dit vaak losse thee en ’s avonds drink ik twee koppen goede nachtrust thee van Zonnatura.

Wat is voor jou de ’thee place to be’? Inspireer ons!

Scones

Een Hightea vind ik zo ontzettend leuk. In Hoorn heb je Gumbleton`s English tearoom, hier kan je heerlijk genieten van een hightea met de lekkerste thee soorten. Ook kan je hier alle thee die je drinkt ook kopen. Ik vraag wanneer ik jarig ben vaak thee als cadeau, hierdoor krijg ik smaken en merken die ik niet ken en die me echt kunnen verrassen

Welke snack eet jij het liefste bij je thee?

Geen, ik snack eigenlijk niet. Ik drink de hele dag door thee, dus dat is maar goed ook!

Wat wil je verder nog delen met ons?

Nachtrust thee

Ik heb jaren geleden een artikel geschreven over nachtthee en die wordt nog steeds ontzettend goed gelezen. En ik heb ik een aparte categorie op mijn blog, waar al mijn artikel over thee bij elkaar staan.

Dankjewel Lodi voor je thee inspiratie!

Nog meer thee!

Morgen een nieuw interview met nog meer thee-inspiratie. Wil je weten wat mijn favoriete theesmaken en mijn favoriete ’thee place to be’ is? En vraag je je ook al heel lang af waarom de één liever thee drinkt en de ander liever koffie? Ik zocht het voor je uit en uiteraard schreef ik er een blog over!

Tot morgen! En wees zo vrij om in een reactie jouw favoriete theesmaak of thee moment met ons te delen! Ken je een leuke ’thee place to be’? Inspireer ons!

Klik op de namen voor de andere thee interviews: Marijke, Eke, Yvette, Selena

Winactie voor kattenliefhebbers!

Ben je net als mij, naast theeliefhebber ook een echte kattenliefhebber? Of ken je een echte kattenliefhebber die wel wat wil winnen? Doe dan mee met mijn winactie en maak kans op een gratis zak ecostyle kattenvoer van 4 kg. Met dank aan ecodiervoeding.nl!

You may also like

2 reacties

Marion 4 mei 2020 - 12:42

Wat leuk dat je Lodi hebt geïnterviewd. Zo leer je ook weer een andere kant van iemand kennen.

Beantwoorden
Yvonne 5 mei 2020 - 07:07

Klopt. Ook superleuk om te doen! Heb een oproep geplaatst op een fb pagina voor bloggers gezocht. Veel leuke reacties gekregen. Er blijken veel theedrinkende bloggers te zijn!

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.