Mini thee interview met Eke van Ekebrouwer.nl

door Yvonne
thee interview

Deze hele week staat mijn site in het teken van thee! Omdat ik niet de enige theeleut ben, zet ik ook andere bloggende theeleuten graag in het zonnetje door middel van een mini thee interview! En ik sluit de week af met een blog over een voor mij nieuw ontdekte ’thee place to be’!Dus, zet een lekker kopje thee voor jezelf en laat je inspireren!

Nog meer inspiratie!

Eke is de derde blogger en theeleut in deze minireeks, die haar favoriete theesmaken en ’thee places to be’ met ons deelt. Lees vooral ook verder wanneer je graag nieuwe high-tea locaties wilt ontdekken!

Thee interview met Eke van Ekebrouwer.nl

Op Ekebrouwer.nl vind je blogs, columns en meer over van alles en nog wat. Van beauty, zwangerschap, moederschap en alles wat er in het leven van een vrouw speelt.

Top drie smaken van Eke

  1. Pickwick – Original English: Gewone, zwarte thee. In een grote mok met een scheutje melk en suiker. Dit is het begin van mijn avond. Kinderen op bed en even relaxen!
  2. Pickwick – fruit thee: Dit drink ik het meeste op mijn werk. Een groot glas, zodat ik even voort kan. Aardbei en bosvruchten zijn mijn favoriet
  3. The tea bar- Notendroom thee: Ooit eens gedronken tijdens een high tea en sindsdien verliefd. Met de geur en smaak van versgebakken koekjes. En het wordt roze in je glas. Beter kan niet toch?

Hoe drink jij je thee het liefste?

Thuis drink ik mijn thee uit een grote mok van 0,5 liter. Ik kan daar mijn handen heerlijk om heen klemmen. Op mijn werk uit een groot glas, waar je ook wel mensen latte macchiato uit ziet drinken. Ik vind niet zo snel iets not done, doe lekker waar jij blijdschap uit haalt.

Wat is jouw favoriete thee moment op de dag?

Toch wel dat moment als ik beneden kom van de kinderen op bed leggen, neerplof op de bank en mijn man een heerlijke grote mok English blend met melk en suiker heeft gemaakt. Niemand maakt het zo lekker als dat hij dat kan!

Wat is voor jou ’thee place to be’? Inspireer ons!

thee interview

Ik ben dol op High Tea-en en heb ook een paar jaar lang een 50-tal High Tea-locaties uitgeprobeerd en over geschreven. Mijn absolute top kun je hier lezen: De beste High Tea locaties van Nederland

Welke snack eet jij het liefste bij je thee?

Een lekker digestive biscuitje thuis, maar een hele uitgebreide high tea mag natuurlijk ook!

Wat wil je verder nog met ons delen?

Ik noemde hierboven al mijn artikel met high tea-locaties die je echt moet bezoeken. Maar wat ik vooral belangrijk vind, is dat je jezelf verwend met een goede high tea. Neem geen genoegen met een standaard theemerk en hapjes die kant en klaar van een horecagroothandel komen. Er zijn zoveel High Tea-locaties te vinden waar je in de watten wordt gelegd. Gun jezelf dat!

Dankjewel Eke voor je thee-inspiratie!

Nog meer thee!

Morgen een nieuw interview met nog meer thee-inspiratie. Wil je weten wat mijn favoriete theesmaken en mijn favoriete ’thee place to be’ is? En vraag je je ook al heel lang af waarom de één liever thee drinkt en de ander liever koffie? Ik zocht het voor je uit en uiteraard schreef ik er een blog over!

Tot morgen! En wees zo vrij om in een reactie jouw favoriete theesmaak of thee moment met ons te delen! Ken je een leuke ’thee place to be’? Inspireer ons!

Klik op de namen voor de andere thee interviews: Lodi, Marijke, Yvette, Selena

Winactie voor kattenliefhebbers!

Ben je net als mij, naast theeliefhebber ook een echte kattenliefhebber? Of ken je een echte kattenliefhebber die wel wat wil winnen? Doe dan mee met mijn winactie en maak kans op een gratis zak ecostyle kattenvoer van 4 kg. Met dank aan ecodiervoeding.nl!

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.