Laatste mini thee interview met Selena van Goodmoodmama.nl

door Yvonne
Laatste mini thee interview

Deze hele week staat mijn site in het teken van thee! Omdat ik niet de enige theeleut ben, zet ik ook andere bloggende theeleuten graag in het zonnetje door middel van een mini thee interview! En ik sluit de week af met een blog over een voor mij nieuw ontdekte ’thee place to be’!Dus, zet een lekker kopje thee voor jezelf en laat je inspireren!

Nog meer inspiratie!

Het laatste mini thee interview is met Selena. Ook zij deelt haar thee voorkeuren en favorieten met ons. Wil je weten wat een theeswap is? Selena heeft dit al twee keer georganiseerd. Lees snel verder!

Laatste mini thee interview met Selena van Goodmoodmama.nl

Laatste mini thee interview
Selena

Op goodmoodmama.nl vind je voornamelijk recepten en blogs. Met haar digitale thuis wil Selena graag wat happy vibes overbrengen voor een good mood!

Top drie thee smaken van Selena

Munt thee bron pixabay
  1. Celestial Bengal Spice: Ik ben gek op kruidige chai thee en dit is mijn topper
  2. Pukka three mint: Verfrissend in mond, lichaam en hoofd. De lekkerste munt.
  3. Mijn eigen powerthee; gember, citroen en honing: In een grote mok; Snij wat verse gember, voeg een halve uitgeperste citroensap toe en giet hierover kokend water. Als het drinkbaar is wat goede honing en genieten maar. Een goede boost voor je lichaam.

Hoe drink jij je thee het liefste?

Thee mok

Ik hou van een grote mok. Waar ik beide handen om kwijt kan zodat ze lekker opwarmen. Ik vind 1 keer dippen en dan je zakje weg eigenlijk not done. Thee wordt pas lekker als het even getrokken heeft, maar goed smaken verschillen. Wel vind ik het zonde als een theezakje dan weggaat, gebruik het liever voor een volgend kopje nog eens.

Ook is honing toevoegen als de thee te heet is echt not done! Alle goede eigenschappen van de honing gaan verloren als dit te heet wordt. Dus echt pas er doorheen roeren als het drinktemperatuur is.

Wat is jouw favoriete thee moment van de dag?

Dit wisselt. Soms in de ochtend een dirty chai om wakker te worden, in de middag een verfrissend kopje of in de avond een lekker kruidig opwarmertje. En als het echt koud is kan ik een scheutje bruine rum in mijn kruidige kopje avond thee erg waarderen. Dit heb ik ooit geleerd in New York om op te warmen of als je ziek bent.

Wat is jouw ’theeplace to be’? Inspireer ons!

In Tilburg vind ik de high tea bij Nieuwland een feestje! Verder heb ik in India zelf de lekkerste chai thee gedronken, gewoon op straat.

Welke snack eet jij het liefste bij je thee?

Bron pixa Koekjes

Wisselt! Soms niks, maar meestal wel chocola of (eigengebakken) koekjes

Wat wil jij verder nog met ons delen?

Ik organiseer wel eens een theeswap! Dit heb ik nu 2 keer gedaan via instagram en was erg leuk om te doen. Je stuurt dan jouw favoriete theetjes op naar iemand en je krijgt van iemand anders ook weer theetjes.

Sinds ik ben overgestapt op echte smaakvolle theeën zoals Celestial, Pukka, Yogi tea en Clipper kan ik Pickwick thee minder waarderen. Dat is niet mijn smaak meer. Ook verse thee mixjes vind ik erg lekker en maak ik zelf met gedroogde ingrediënten die ik thuis heb staan.

Selena, bedankt voor je thee inspiratie!

Nog meer thee!

Dit was het laatste interview in deze thee inspiratie week! Wil je weten wat mijn favoriete theesmaken en mijn favoriete ’thee place to be’ is? En vraag je je ook al heel lang af waarom de één liever thee drinkt en de ander liever koffie? Ik zocht het voor je uit en uiteraard schreef ik er een blog over!

Morgen volgt nog een laatste blog over onder andere een voor mij nieuw ontdekte ’thee place to be’. En ik vertel je wat mijn favoriete snack bij de thee is…

Klik op de namen voor de andere thee interviews: Lodi, Marijke, Eke, Yvette

Winactie voor kattenliefhebbers!

Ben je net als mij, naast theeliefhebber ook een echte kattenliefhebber? Of ken je een echte kattenliefhebber die wel wat wil winnen? Doe dan mee met mijn winactie en maak kans op een gratis zak ecostyle kattenvoer van 4 kg. Met dank aan ecodiervoeding.nl!

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.