Mini Thee interview met Yvette van Spillmytea.com

door Yvonne
thee interview Yvette

Deze hele week staat mijn site in het teken van thee! Omdat ik niet de enige theeleut ben, zet ik ook andere bloggende theeleuten graag in het zonnetje door middel van een mini thee interview! En ik sluit de week af met een blog over een voor mij nieuw ontdekte ’thee place to be’!Dus, zet een lekker kopje thee voor jezelf en laat je inspireren!

Nog meer inspiratie!

Het vierde mini thee interview met Yvette, die vandaag haar favoriete theesmaken en ’thee places to be’ met ons deelt. Wil je weten hoe je het beste een heerlijke kop thee kunt zetten? Lees dan vooral verder!

Thee interview met Yvette van Spillmytea.com

Mini thee interview
Yvette

Op SpillMyTea.com kun je terecht voor de beste en leukste informatie over het huishouden, tuinieren, interieur en eten. Alles wat je nodig hebt om van je huis een thuis te maken, samen met je gezin!

Top drie smaken van Yvette

  1. Green Tea Sencha: Heerlijk rond van smaak en lekker fris, als je hem goed zet!
  2. Rooibos: Ik ben hier na mijn zwangerschap aan blijven pakken, gewoon lekker!
  3. Kerst melanges: In de winterperiode houdt ik echt van de kruidige smaken en geuren van wintertheeën.

Hoe drink jij je thee het liefste?

Ik drink mijn thee meestal uit een mok, omdat ik het gevoel heb dat het daar langer warm in blijft, maar dat is misschien wel onzin. Eigenlijk vind ik niet zo veel not done, iedereen drinkt zijn thee zoals hij of zij het prettig vindt.

Wat is jouw favoriete thee moment op de dag?

Ik geniet het meest van mijn thee ’s avonds wanneer mijn peuter op bed ligt en ik heerlijk op de bank kan ploffen voor de tv. De rest van de dag laat ik mijn thee vaak koud worden, omdat er van alles tussendoor komt.

Wat is voor jou ’thee place to be’? Inspireer ons!

thee interview met Yvette

Ik geniet van die kleine exclusieve theewinkeltjes met van die ouderwetse schepbakken, waar allerlei bijzondere melanges in zitten. Die verkopen vaak ook heel lekkere chocolade en dat is een topcombinatie met thee!

Welke snack eet jij het liefste bij je thee?

Oeps, die gaf ik al weg. Bij thee eet ik meestal een stukje chocolade. Ik heb dat ooit van een theesommelier geleerd. Pure chocolade vlak na een slok thee, laat de chocolade heerlijk op je tong smelten en dat maakt de smaak nog intenser!

Wat wil je verder nog met ons delen?

Ik heb verschillende artikelen geschreven over thee. Bijvoorbeeld hoe je de beste kop thee zet, hier zijn namelijk nog al wat richtlijnen voor om de lekkerste smaak te krijgen. Maar ook over de helende werking van kamillethee.

Yvette, bedankt voor je thee-inspiratie en tips!

Nog meer thee!

Morgen een nieuw interview met nog meer thee-inspiratie. Wil je weten wat mijn favoriete theesmaken en mijn favoriete ’thee place to be’ is? En vraag je je ook al heel lang af waarom de één liever thee drinkt en de ander liever koffie? Ik zocht het voor je uit en uiteraard schreef ik er een blog over!

Tot morgen! En wees zo vrij om in een reactie jouw favoriete theesmaak of thee moment met ons te delen! Ken je een leuke ’thee place to be’? Inspireer ons!

Klik op de namen voor de andere thee interviews: Lodi, Marijke, Eke, Selena

Winactie voor kattenliefhebbers!

Ben je net als mij, naast theeliefhebber ook een echte kattenliefhebber? Of ken je een echte kattenliefhebber die wel wat wil winnen? Doe dan mee met mijn winactie en maak kans op een gratis zak ecostyle kattenvoer van 4 kg. Met dank aan ecodiervoeding.nl!

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.