Permanente make up in Groningen door Label 04 is zo mooi!

door Yvonne
permanente make up in Groningen

Ben jij opzoek naar een salon in Groningen waar je permanente make up kunt laten zetten? En wil je een natuurlijke kleur make up zonder schadelijke stoffen voor je lichaam? Dan ben je bij salon Label 04 in Opende (Groningen) op de juiste plek!

Label 04 voor Permanente make up in Groningen (provincie)

Salon Label 04 in het Groningse Opende (op de grens van Friesland) is gespecialiseerd in permanente make up van zowel de wenkbrauwen, lippen als eyeliner. Vanuit haar eigen positieve ervaring met PMU én haar passie voor het zorgen voor mensen, is eigenaresse Hendrike 4 jaar geleden (2019) haar praktijk begonnen. En met groot succes!

Label 04 in Opende
Salon Label 04 in Opende

Natuurlijk resultaat en zachte lijnen

Vanaf de opening van de salon weten klanten haar te vinden. Het prachtige en natuurlijke eindresultaat van de permanente make up van de wenkbrauwen, eyeliner of lippen overtuigd veel klanten om ook een afspraak te maken:

“Mijn klanten komen veelal via mond tot mond reclame. Vaak twijfelen ze of permanente make up wel iets voor ze is. Maar wanneer ze het natuurlijke resultaat van een vriendin, familielid of collega zien, dan maken ze ook zelf een afspraak.”

En dat snap ik wel. Al een tijd volg ik als fan van beautyproducten en wellness behandelingen Label04 op social media en zie daarbij prachtige resultaten voorbij komen. Geen overdreven zware eyeliner of donkere wenkbrauwen. Nee, gewoon natuurlijke kleuren en zachte lijnen passend bij de klant.

Permanente make up eyeliner
PMU eyeliner na genezing

Permanente make up wat is dat en hoe werkt het?

Bij permanente make up wordt met behulp van een naaldcartridge een natuurlijk pigment aangebracht in de bovenste lagen van de huid (wenkbrauwen, eyeliner of lippen). Hierdoor hoef je niet elke dag opnieuw je make-up aan te brengen en heb je altijd een frisse uitstraling zonder extra werk!

Permanente make up laten zetten
Hendrike aan het werk met het zetten van de permanente make up.

Hoe lang blijft permanente make up mooi?

Maar hoe permanent is permanente make up dan? Hendrike geeft aan dat het zeker twee tot tweeëneenhalf jaar mooi blijft. Doordat het pigment in de tweede huidlaag wordt aangebracht, vervaagt het sneller doordat deze huidcellen maandelijks vernieuwen. Ook zorgt de zon voor vervaging van de kleur. TIP van Hendrike: smeer altijd zonnebrandcrème met een SPF op je wenkbrauwen!

Omdat de kleur langzaam vervaagt, adviseert ze al haar klanten om na anderhalf jaar een touch-up te doen zodat de kleur ook echt fris en sprekend blijft.

Is het zetten van permanente make up pijnlijk?

Dit is misschien wel de meest gestelde vraag in de salon en ook tegelijk de moeilijkste vraag om te beantwoorden. Hendrike verteld dat het per persoon erg verschillend ervaren wordt. Het zetten van de wenkbrauwen wordt meestal niet als pijnlijk of vervelend ervaren. Het zetten van de eyeliner wordt als pijnlijker ervaren, omdat de ogen gevoeliger zijn. Tot nu toe is het voor alle klanten als goed te doen ervaren.

Steriele werkomgeving permanente make up
Altijd steriele werkplek voor het zetten van PMU

Kan iedereen PMU laten zetten?

Bijna iedereen kan PMU laten zetten. Bij een aantal medische redenen en een zwangerschap is het niet verstandig om te doen. Om zeker te weten of PMU geschikt is voor jou, vul je altijd vooraf aan de behandeling een formulier met medische en gezondheid gegevens in zodat zowel jij als Hendrike zeker weten dat PMU geschikt voor je is.

Het invullen van het medische formulier gebeurt altijd tijdens de intake. Dit is de eerste afspraak die je maakt in de salon wanneer je permanente make up wilt laten zetten. In dit gesprek maak je kennis met Hendrike, legt ze precies uit hoe PMU werkt en wat je kunt verwachten.

Met behulp van kleuren kaarten zoek je de juiste kleur en pigment uit dat past bij jouw wensen. Deze kleur test Hendrike op je huid om te kijken welke kleur het exact na de behandeling. Elke huid heeft namelijk andere kleurtonen en dat heeft effect op de definitieve kleur.

Genezen resultaat van PMU wenkbrauw

Salon met persoonlijke aandacht

Tijdens de tweede en derde (6 weken na de tweede) afspraak wordt de PMU gezet. Dit gebeurt in alle rust. Elke ochtend plant Hendrike maar één afspraak in zodat ze echt tijd voor jou als klant heeft. Aan het begin, tussen door en aan het einde is er altijd tijd voor een kop thee of koffie en een gezellig gesprek. En deze persoonlijke aandacht, in combinatie met het prachtige natuurlijke resultaat maakt salon Label04 tot dé salon voor het zetten van permanente make up in Groningen.

Salon voor permanente make up Groningen

Nazorg na een permanente make up behandeling

En dan heb je die prachtige volle wenkbrauwen of mooie eyeliner laten zetten, waar moet je dan rekening mee houden? Doordat het pigment in de huid geplaatst wordt, is er toch altijd iets huidbeschadiging. Hierdoor mag je de eerste 4 weken niet in chloorwater zwemmen en direct zonlicht op de PMU wordt ook afgeraden.

Na afloop van de eerste behandeling bij Label04 krijg je altijd een goodiebag mee met een verzorgingspakket, nazorginstructie en een leuk cadeautje. Gewoon een beetje extra aandacht voor jou als cliënt en extra zorg van Hendrike zodat jij zolang mogelijk plezier van je PMU hebt.

Wil jij ook permanente make up? Laat je goed informeren

Weet je na het lezen van deze blog ook zeker dat je PMU wilt of twijfel je nog of heb je vragen? Hendrike bespreekt graag alle mogelijkheden en beantwoord in een persoonlijk gesprek al je vragen. Neem daarom gerust contact met haar op of kijk op haar social media voor de de prachtige resultaten van andere klanten!

Meer beauty en wellness tips!

Wil je meer tips en inspiratie voor (natuurlijke) beautyproducten en wellness behandelingen? In het menu beautyproducten vind je onder andere tips voor een magnesiumpakking én heel veel reviews van heerlijke verzorgingsproducten!

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.