Wat is een goed serum voor de oudere huid? Lees hier mijn ervaring

door Yvonne
Serum voor de oudere huid

Bij het ouder worden, kan je huid droger en trekkeriger worden. Ook kunnen er pigmentvlekken en/of fijne lijntjes ontstaan. Met de 100% natuurlijke anti-age serum voor de oudere huid van Maryve Natural Skin Care voed jij je rijpere huid echt goed en wordt deze weer heerlijk soepel.

Een goed serum voor de oudere huid

Zelf vind ik het lastig om de juiste huidverzorgingsproducten te vinden sinds mijn veertigste. Ik verneem dat mijn huid droger wordt, meer trekt en dat er kleine oneffenheden ontstaan. Gelukkig voelt mijn huid door het gebruik van het anti-age serum van Maryve Naturel Skin Care, weer lekker soepel aan.

Maryve Natural Skin Care uit Friesland

Maryve Naturel Skin Care is een jong en nieuw bedrijf uit Friesland dat gespecialiseerd is in 100% natuurlijk huidverzorging voor de oudere, kwetsbare en gevoelige huid. Een huid dat vraagt om de juiste verzorging zonder onnodige toevoegingen. De Botanical anti-age serum is één van de favoriete producten bij veel klanten. En dat snap ik wel. Het ruikt heerlijk, maakt je huid soepeler en is prima betaalbaar!

Mijn ervaring met dit serum voor de oudere huid

Goede selfcare en huidverzorging is voor mij belangrijk. Regelmatig plan ik tijd in voor een shiatsu massage of magnesiumpakking. Daarnaast vind ik het heerlijk om thuis mijn huid te verzorgen met de lekkerste producten.

De eerste keer dat ik het potje anit-age serum gebruik ben ik direct blij. De geur van lavendel is subtiel aanwezig. De olie smeert makkelijk uit en trekt snel in de huid. Drie punten die voor mij echt belangrijk zijn.

Daarnaast is het serum zuinig in gebruik en ik heb in totaal ongeveer 6 weken met één potje gedaan, bij twee maal daags gebruik. Mijn huid is echt opgeknapt door het gebruik van dit serum. Dat trekkerige gevoel ben ik kwijt en mijn huid ziet er frisser uit.

Serum droge oudere huid
Na 6 weken is het potje leeg.

Botanical Anti-Agening serum

Maar wat is dit nu precies voor serum? Op de site van Maryve Naturel Skin Care vind je de uitgebreide informatie. In een ‘notendop’ is de samenstelling van 100% biologische ingrediënten zonder toevoegingen het belangrijkste. Daardoor weet je zeker dat je geen schadelijke troep op je huid smeer.

De natuurlijke ingrediënten voeden niet alleen je huid, maar door het toevoegen van lavendel olie, heeft dit anti-age serum ook een ontstekingsremmende eigenschappen. En dat is mooi meegenomen naast het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de elasticiteit van je huid.

Kies ook voor het beste serum voor jouw droge oudere huid

Zoek jij ook een 100% natuurlijk huidverzorging voor je oudere huid, maar heb je geen zin in die hele dure producten? Dan is dit serum echt de moeite waard om uit te proberen. Wil je graag een complete verzorgingslijn voor je huid? Ook dat kan. Naast dit serum heeft Maryve Natural Skin Care een volledig eigen verzorgingslijn voor de oudere huid ontwikkeld.

Liever persoonlijk advies voor het beste product voor jouw huid? Neem dan gerust contact met ze op. Ze adviseren en helpen je graag.

You may also like

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.