Werken drogerballen van schapenwol echt? Lees hier mijn ervaring

door Yvonne
werken drogerballen van schapenwol

Werken drogerballen van schapenwol echt, doen ze wat ze beloven en hoe werkt dat nou precies? Zit jij ook met deze vragen en wil je een echt eerlijke review lezen? Lees dan verder want ik heb de drogerballen van Goodlifehacks getest en kan je er alles over vertellen.

Wat zijn drogerballen van schapenwol

Drogerballen van schapenwol zie je steeds meer voorbij komen. Zeker nu de energie prijzen hoger zijn dan ooit. De droger niet gebruiken is ook een optie, maar waar droog je dan je was? Buiten op de lijn is lang niet altijd een goed idee met dit Hollandse weer. Zijn ballen voor in de droger dan echt een oplossing?

werken droogballen echt

Mijn ervaring met de drogerballen van Goodlifehacks.

Sinds kort gebruik ik de schapenwol drogerballen van Goodlifehacks. (te koop bij bol.com). En ik ben er blij mee. De droogtijd is bij mijn droger zeker een uur korter. Ook kreukelt de was echt minder en voelt zachter aan. Wasverzachter is niet meer nodig.

Is het alleen maar ideaal? Helaas gaat het dekbedovertrek nog steeds in één grote prop in de droger zitten. Eerlijk is eerlijk: ik stop ons lits jumeaux dekbedovertrek samen met de matrashoes, nachtkleding en kussenslopen in één keer in de droger. Dus wellicht is dat iets teveel tegelijk. Maar, moest ik de droger voorheen meerdere keren stoppen op de was uit elkaar te trekken, één keer is nu met de drogerballen genoeg. Dus ja het helpt zeker.

Wat zijn drogerballen van schapenwol?

Deze drogerballen van Goodlifehacks zijn gemaakt van 100% schapenwol en zorgen daarmee dat je was zachter wordt, luchtiger in de trommel zit en minder statisch wordt. En natuurlijk dat het sneller droogt.

Kun je ook tennisballen in de droger gebruiken?

Vaak worden tennisballen gebruikt om de was sneller te drogen. Maar deze stuiteren in je droger wat de sensoren kan beschadigen. Ook maken ze enorm veel herrie tijdens het drogen. De drogerballen van schapenwol hoor je niet en zijn zacht voor zowel je was als je droger. Voor mij de reden om goede kwaliteit drogerballen te gebruiken.

Zo werken drogerballen van schapenwol

Maar hoe werken de drogerballen nou precies? Heel eenvoudig, je voegt ze toe aan je was in de droger. Alle 6 ballen bij een volle droogtrommel, bij een minder volle trommel voeg je 4 ballen toe. Thats it! Je kiest je normale droogprogramma en drukt op start. De drogerballen gaan zeker 1000 wasjes mee, dus de komende jaren is jouw was echt sneller droog.

Droogballen gebruiken

Meerdere was achter elkaar in de droger

Heb je meerdere wassen achter elkaar te drogen? Geen probleem. Je stopt de ballen er gewoon weer bij in. Na elke droogbeurt zijn de schapenwollen droogballen net zo droog als de was. Af en toe is het wel even zoeken naar de drogerballen. Ik vond laatst na lang zoeken, een droogbal in de broekzak van een werkbroek.

Wat doe je met de ballen na het drogen van de was?

Wanneer je was droog is haal je de was uit de droger, je vist de ballen er tussen uit en legt ze weer terug in de droger. Let op: laat de deur van de droger open zodat het vocht eruit kan. De ballen zijn wel droog na gebruik, maar ventileren na gebruik is altijd goed voor zowel de droger als de drogerballen.

Ervaring met drogerballen

Voeg een etherische olie toe en je was ruikt heerlijk

Gebruik je liever geen wasverzachter of was parfum maar wil je wel dat je was lekker ruikt? Ook dan zijn droogballen van schapenwol ideaal. Drup een aantal drupjes van je favoriete etherische olie op de drogerballen en je was ruikt heerlijk! Lekker makkelijk en milieuvriendelijk. Zo kun je elke keer een ander geurtje toevoegen, net waar jij zin in hebt.

Meer weten over drogerballen van schapenwol?

Wil je ook droog ballen gebruiken in de droger? Via goodlifehacks of bol.com kun je de droogballen makkelijk bestellen. Je krijgt ze in een handig zakje thuisgestuurd, direct klaar voor gebruik.

Banner overyvonne

You may also like

2 reacties

Marion 14 april 2023 - 15:21

Ik heb geen droger meer en hang mijn was (onder een afdak) te dogen. En bij minder goed weer hang ik het beddengoed in het trapgat en de rest op een droogrek. Maar deze drogerballen lijken me wel erg handig.

Beantwoorden
Yvonne 20 april 2023 - 09:14

Ik hang de was ook het liefste buiten. Maar heb helaas nog geen goed afdak. Ben dus erg blij met de drogerballen.

Beantwoorden

Reageren op deze blog

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.